22Bet mirror

Az alábbi ismertetés a 22Bet bukméker tevékenységét, valamint az egyes országokban 22Bet mirror és bónuszok közvetítésével biztosított hozzáférését célozza meg. 

Hozzáférés a 22Bet webhelyhez – alternatív linkek 

A weboldalt több mint hatvan országból származó játékosok használhatják az általuk kiválasztott nyelven és a bukméker által elfogadott 50 különböző pénznem egyikével. A bukméker szolgáltatásai nem engedélyezettek Franciaországból, Kínából, Egyesült Államokból, Nagy-Britanniából és még számos más országból származó játékosok számára, azonban a 22Bet mirror ezt már lehetővé teszi. 

Ingyenes fogadások, bónuszok és egyéb ajánlatok a tüköroldalak közvetítésével – működő bónuszkódok

Akár csak az eredeti oldal, a 22Bet mirror is felajánlja az új játékosainak az üdvözlő bónuszt. Ugyanezt a bónuszt megkapja minden olyan mobil felhasználó, aki regisztrál és befizeti az első letétet. A bónusz ingyenes fogadásnak nem minősül, ez az első betét 100% -os befizetési bónusza, amely nem lehet több mint 122 euró. A minimális befizetés összege 1 euró. 

Hozzáférés a 22Bet mirror mobil alkalmazáshoz 

A 22Bet mirror ajánlatában nem szerepel egy meghatározott mobil eszközre leölthető mobil alkalmazás, ehelyett elérhető a mobil eszközökhöz adaptált webhely, amelyhez bármilyen ilyen eszközről hozzáférhet a játékos egy internetes böngésző segítségével. A 22Bet mirror weboldalhoz Android vagy iOS rendszerről automatikusan hozzáférünk. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy a 22Bet mirror bukméker mindig elérhető legyen a mozgásban lévő játékosok számára, valamint ugyan azt a felhasználó nevet használhassák a mobil eszközön, mint saját otthonukban a számítógépen. A 22Bet mirror elérhetősége ilyen nagyszámú helyen azt jelenti, hogy az utazó felhasználóknak nincs gondjuk a weboldal zökkenőmentes használatával. A mobil felhasználók számára nincs külön akció vagy bónusz rendszeresítve. Azonban a számítógépen elérhető bónuszokat és akciókat mobil eszközön is fel lehet használni. A mobil felhasználók számára készült weboldal megfelelően tervezett, így barátságos a felhasználók számára, akik könnyen hozzáférnek a megfelelő fogadásokhoz. A játékosok élő fogadásokat is köthetnek, ha kiválasztják az oldalhoz vezető megfelelő fület. 

 Partnerek: 22bet Belarus – bbbet-ru.com