Az 1xBet FIZETÉSI MÓDSZEREI

1xbet bonusz Ami a fizetési módszereket illeti, azaz a lehetőségeket a játékszámlájára történő befizetést és a nyeremények kivonását, az 1xBet online kaszinót túlzás nélkül a csúcshoz tartozik az online kaszinók között. MInt a fizetési módok, amelyek támogatják a befizetéseket, úgy a játékszámláról történő kivonások érdekében támogatott fizetési módok kínálata is igazán óriási, amikor a fizetési műveletek teljesítését gyakorlatilag minden elképzelhető módját magában foglalják. Azonban, amint azt már vázoltuk, nem minden fizetési mód, amellyel egy játékszámlát fel lehet tölteni, szintén felhasználható a pénzeszközök visszavonásra – ebben a tekintetben célszerű mindig megismerkedni a jelenleg rendelkezésre álló módokkal a visszavonásra a kaszinó pénztárában.

1xBet bónusz – 30 500 FT
Az online 1xBet kaszinó számlájának újratöltésének módja a leggyakoribb fizetési módok, mint például a hagyományos banki átutalások, a VISA, a Maestro és a MasterCard fizetési kártyák, a legelterjedtebb elektronikus pénztárcák, mint például a PayPal, a Skrill és a Neteller, valamint a helyi előnyben részesített módszerek, mint például a Przelewy24, iDEAL, Sofortuberwaisung , Nordea, WeChat Pay, Qiwi, WebMoney, Yandex vagy Abaqoos. Az online kaszinó 1xBet online számlájára feltölthető minimális összeg 1€.

A minimális összeg, amelyet a támogatott fizetési módok egyikével visszavonhat a játékszámláról 2 euró, mivel a maximális visszavonási összeg meghatározás nélkül van. Az idő, amely folyamán a visszavont pénzt megkapja, az egyedi fizetési módtól függ, míg egyes esetekben (e-pénztárcák) a fizetés azonnal feldolgozásra kerül, illetve néhány percen belül, például egy banki átutalás akár 7 munkanapig is eltarthat szélsőséges esetekben.