A Chelsea pihenést ír elő Tammy Abraham zavaró bokájára

Tammy Abraham visszatért a négyzet alakú problémás bokájához, a hétvégén a Chelsea-csatárnak pihentetve, miközben klubja a Bournemouth-ban játszik, és Frank Lampard nem tudja, mikor lesz képes újra felhívni.

Ábrahám januárban szenvedett az Arsenal elleni sérülésektől, amikor becsúszott és berobbant a Stamford Bridge reklámtábláira, de Lampard három pótlása után harcba került: a Premier League játékosai, akik jobbá teszik csapataikat…vagy rosszabb Tudjon meg többet

Félek voltak a hajszál-törés ellenére, bár a letapogatás egyértelmű volt, és Ábrahám a fájdalomcsillapító injekciót követően csak a Bet 365 fájdalomcsillapító injekció után kezdte el a Chelsea következő Premier League-i ​​játékát a Leicesterben.

< p> Kihagyta a Manchester United játékot, mielőtt a Tottenham és a München Bayern ellen helyettesítőként játszott.Az utóbbi játékban kopogtatott Jérôme Boatengtől, és folytatása után úgy tűnt, hogy felmegy a meccs utáni melegítésbe.

Könnyű volt észlelni a csalódást Lampardban, mivel a helyzet, amelyet kétségtelenül az angliai menedzser, Gareth Southgate is érez majd, akinek két sztrájkosa – Harry Kane és Marcus Rashford – hosszú távú sérülésekkel küzd.

„Tammy nem az aktív a következő pár napban ”- mondta Lampard. – Mennyi ideig lesz kint? Nem tudom. A gyulladás fájdalmat okoz, ezért azon dolgozunk, Bet365 hogy megszabaduljunk tőle. Lehet választás a műtét? Tudomásom szerint nem. Biztosan nem említik.

„Egy hónappal később [az Arsenal játékából], és még mindig beszélünk róla, tehát frusztráló volt.Láttuk, hogy visszatér, majd újra elmegy. Időnként a fájdalomküszöbön álló dolgok ilyenek. Ha nem kényelmes, akkor legalább néhány napra kijönnie kell, és meg kell néznie, hogy merre megy. ”A Chelsea és a Bayern közötti szakadék a Lampard feladatának nagyságrendjét sem ismeri el. idegesítette Willian-t, aki nyáron nincs szerződésben, és kedden javasolta, hogy távozzon. Az új megállapodással kapcsolatos tárgyalások elakadtak: a 31 éves a három évet akar, a Chelsea pedig kettőt kínál.

„A héten néhány címsor enyhe csalódottságot okozott Bet 365 nekem, mert munkanapon dolgozunk. naponta befejezni a munkát ebben a szezonban, és nem megyünk előre a nyárra ”- mondta Lampard. „Ez egy folyamatban lévő beszélgetés, tehát talán nem ideális időzítés [Willian-től]. Nincs vége.Látni fogjuk. ”

Author: admin