A helyi sztárok nehéz nyílt sorsoláson adták át a Brisbane International versenyt

Ausztrália vezető reményei a Brisbane International-nél, Samantha Stosur és Bernard Tomic, mind barátságtalan sorsoláson részesültek a 2017-es szezon megkezdése érdekében. óriási nyomás alatt lehet, miután az első fordulóban felhívták a 7. világbajnok Garbine Muguruzát. A döntő, ahol a spanyol legyőzte a Queenslandert, mielőtt a Roland Garros-on a döntőben felborította Serena Williamset.

Muguruza negyedik vetőmagként lép be az Unibet ausztrál nyár első versenyére, míg a 21. világbajnoki Stosur kivéve egy kiváló minőségű mezőben, amely öt top 10 játékosból áll.

A győztes útba lépne a valószínűsíthető negyeddöntőbe a 9. sz. Svetlana Kutznetsova ellen.

A másik ausztrál a 30 fős nők sorsolásában, visszatérő gyerek, Ashleigh Barty, selejtezőt játszik, de a győzelem rontja őt a második fordulóban, Angelique Kerber No1 ellen.

Tomic három ausztrál vádat fog vezetni a férfi pályán, amelyben szintén öt szerepel a top 10-ből, de a nyolcadik magot képviselő spanyol David Ferrer felhívása után énekelni kell a dalt.

Ferrer, a 2013. évi French Open döntőse, enyhe kedvence lenne, ám az Aranyparton született helyiek Brisbane-ben nagyszerű rekordot képviselnek. az Bet365 elődöntők az év elején, mielőtt a végső bajnok, Milos Raonic lett.

A kanadai No3 Raonic visszatért a No1 vetőmagjába, és a pályán halad, hogy a negyeddöntőkben találkozzon Rafael Nadal húzókártyájával.

Nadal, aki jelenleg lenyűgözően játszik Abu Dhabiban.

Ha a No26 Tomic világ a Ferrer felett uralkodik, egész Ausztrália második fordulóját indíthatja Jordan Thompson helyettesítő karakterével, aki Elias Ymert rajzolta. először.

A helyettesítő embert és Sam Groth olimpistát Frenchamn Pierre-Hughes Herbert játssza a nyitó fordulóban, ahol a győzelem azt látja, hogy Dominic Thiem negyedik magot játssza.

Második mag Stan Wawrinka felhívják, hogy Bet365 megfeleljenek akár Victor Troikinak, akár a selejtezőnek a második fordulóban.

Author: admin