Andy Murray veszi a Eastbourne helyettesítő karakterét, de Wimbledonnak még nem kell döntést hoznia

Andy Murray három nappal a királynő visszatérése után a hétvégén elkötelezte magát Eastbourne útjának meghosszabbítása mellett. A heti Wimbledon azonban híd marad, amelyet át kell lépni a teniszének, a csípőjének és a természetes óvatosságnak a további vizsgálata után. Wimbledon “nem haladt előre” a férfiak elfogultságánál a show show-bíróságokon. Bővebben

Mivel a korábbi 1. világ eltökélt szándéka, hogy nem ismételje meg az elmúlt év hibáit, amikor az utolsó pillanatban New York-ban, Brisbane-ben és Melbourne-ben kihúzódott, még meg kell erősítenie, hogy az All England klubban fog játszani, ahol három nagy kettő Bet365 közül nyert, bár a jelek ígéretesek.

Murray „várja, hogy még több időt szerezzen a fűpályákon”.Miután a gyógyulás kudarcaival és néhány hamis kezdetével kezdődött, mivel januárjában Melbourne-ben végezték műtétüket, nem fogják rohanni. A játékból eltelt 11 hónap elteltével, a múlt hónapban 31 éves lett Murray, hogy a legtöbb hátralévő időt kihasználja.

Legutóbb Eastbourne ATP 250 versenyén játszott, amikor 12 évvel ezelőtt Nottinghamben volt. , és azt mondta: „2006-ban játszottam a Davis Cup-ot [a Devonshire Parkban], és tudom, hogy az ottani bíróság és létesítmények kiválóak. Jó volt visszatérni a versenyre a Queen’s ezen a héten, és remélem, hogy építhetek erre a jövő héten. ”

Megfelelő mező, Murray mint helyettesítő karakter valószínűleg bármelyik Először Kyle Edmund, Denis Shapovalov, Diego Schwartzman vagy David Ferrer. Stan Wawrinkanak is helyettesítője van.

Született pesszimizmusa ellenére Murraynek okkal kell lennie felkészülésre.Fizikailag olyan erősnek tűnt, mint valaha, három kemény settel együtt Nick Kyrgios-nal a Queen’s kedden, a szokott roppant és jó megítélésével a labdára ütött, és a vég felé harcolt az Bet365 elkerülhetetlen fáradtságon, amikor esetleg nyert volna egy ellenfél ellen

A kulcs mindig az volt, hogy milyen gyorsan és teljes mértékben helyrehozta másnap. A rádiós csend péntek délutánig esett a Murray tábor fölött, és úgy tűnik, hogy elégedett azzal, hogy tisztességes szinten tud teljesíteni a három sorozat közül a legjobban, miközben fenntartja annak eldöntését, hogy képes-e ezt az előrehaladást teljes ötszereplős kampányra fordítani, vagy sem.

Kyrgios eközben repül.Úgy éreztem, hogy kellett. Ma nagyon jól szolgált. Amikor visszatértem, nem tudtam olvasni, vagy valahogy oldalra hajolni. Arra gondoltam, hogy ma jobban szolgál, mint Stuttgartban, amikor a múlt héten játszottam. ”

A golyók ugyanolyan gyorsan repültek, mint a pontok, kevés csere tartott többet, mint egy kétségbeesett lövést. Spanyol a saját 16 ászával megpróbálta Kyrgios-t a hatalom kiszolgálására.

Kyrgios-nak mindent meg kellett küzdenie, és miután Bet 365 megszerezte az első set-tie-break szintet, három törési pontot takarított meg a nyolcadik játékban. a második készlet, egyikük vakító másodszoros ászgal.Újból megpróbálta megmenteni a 12. pontban megadott pontot, és talált egy másikt, amely kényszerítette a tie-break játékot. mint másfél óra – és megbízható jobb karja stílusosan hazaért.

„Jól érzem magam” – mondta. „Kezelem a csípőmet, és naponta pár órás kezelést végezek. De fő hangsúlyom a könyök, amely jól érzi magát. Ez a legfontosabb dolog. ” 6 (3), 6-2.

Dan Evans még mindig kiáltása alatt áll, hogy Wimbledont csinálja, miután Marcus Willist és Jack Findel-Hawkinket látta az előminősítés során.A 28 éves férfi a jövő héten indul a fő sorsolásra, és hétfőtől további három győzelmet igényel, hogy megszerezze a helyét az All England Clubban.

A wimbledoni Southlands College-ban ő először legyőzte Willist – a tenisz egyik legközelebbi barátját – 7-6 (4), 7-6 (4) egy jó minőségű második fordulóban. Ezután küzdött, hogy elérje ugyanazt a szintet a 812-es Findel-Hawkins világ ellen, de teljesítette a kondicionálás tesztjét, hogy 6-4, 3-6, 6-3 nyerjen.

Author: admin