Ausztrál Jason Day és Adam Scott az USA PGA bajnokságában

Jason Day és Adam Scott életben tartották azt az álmot, hogy megnyerjék a jövedelmező FedEx Cup-ot, miután az USA PGA Tour Championshipének szilárd indulása következett be a East Lake Golfklubban.

A nap csak egy lövés a vezetőből, miután hátulsó sérülés, valamint caddy és edzője, Col Swatton elvesztése egy csípőpanasz miatt, miközben Scott késői csuklást szenvedett el, de csak három ütemben ült le.

Chris Kirk és Billy Horschel, az amerikaiak A rájátszásban az utolsó két győztes és a jelenlegi FedEx-kupa vezetők folytatta lenyűgöző formáját, hogy megosszák a vezetést a négy-kevesebb mint 66 éves kor alatt. Ha négy fordulóban maradnak a ranglistán a tetején, senki Bet365 másnak nehezen fogja megszerezni a trófeát. .

Day és az amerikaiak, Patrick Reed, Jim Furyk és Bubba Watson a 67-es forduló után a harmadik helyet osztották el, míg Scott a 69-es 11. helyen állt.A Day számára a forduló lenyűgöző volt, mivel arra kényszerült, hogy hátrányos helyzetben kiszálljon a múlt heti rájátszásból, és elvesztette a caddyt és az edzőt, Colin Swattonot, az embert, aki karrierje minden szakmai fordulójában a táskáját a csípőízületbe vitte. Hét lyukat sérült a körébe.

A nap még akkor sem volt egyenértékű, de a mentális edző Jason Goldsmith vádolta az utolsó 11 lyuk caddját, és arra kényszerült, hogy erőteljesebben koncentráljon, és három madacot produkált. “A végső cél a bajnokság megnyerése és remélhetőleg a FedEx Kupa megnyerése.” – nyilatkozta Day10, akinek nyernie kell és más eredményekkel kell járnia, hogy igénybe vegye a 10 millió dolláros (A10,82 millió dolláros) bónuszt.

„Régóta felkészültem, napi két-négy óráig kezdem a Bet365 hátomat, és nagyon motivált vagyok, hogy jól játsszak itt.Tehát a hangsúly nem igazán emelkedett azért, mert Col kihúzta, hanem csak azért, mert annyira forog kockán itt. ”

Scott egy pillanat alatt megtartotta a vezetés egy részét négy egyenes hátsó kilenc madár után. de végső két lyukát kiborította, hogy visszaesjen a tempóból. „A 60-as években nem lehet túl csalódott. Nehéz odakinn, és jól játszottam ”- mondta Scott. „Csak meg kell próbálnom kiküszöbölni néhány jövőbeli hibát. Elmulasztottam egy pár rövid csomagot, de jól ütem, így Bet365 türelmesnek kell lennem, tudva, hogy a madárdarabok el fognak jönni. ”

John Sendennek sok munkája van annak érdekében, hogy visszaszerezze a versenyt egy A 72-et 23. napra kötötték, míg Geoff Ogilvynek volt egy napja, hogy elfelejtse, 77-et lövöldözve utoljára meghalt a 29 fős területen.

Author: admin