Az Arsenal Jordan Nobbs a kupa végső dicsőségéért küzd a hosszú út végén

Egy évvel ezelőtt Jordan Nobbs az oldalán ült az áttörött elülső keresztszalag ápolásakor, amikor Kim Little kapitánya Arsenal oldalán elvesztette a Continental Cup döntőjét a Manchester City számára szankciókkal.Szombaton az Arsenal visszatért a döntőbe, ezúttal a Chelsea ellen, és Little mellett a pályán, míg Nobbs viseli a karszalagját. elmulasztotta a tavaly nyári világbajnokságot, de határozottan bizonyította fitneszét és csökkent képességeit augusztusában való visszatérés óta: csak három Arsenal játékos szerepelt többször ebben a Bet365 szezonban, és csak egy gólt szerez több, mint a 27 éves középpályás.Emma Hayes csatornája Brian Clough szelleme a Continental Cup döntőjéhez Suzanne Wrack Bővebben

„Nagyon nehéz pillanatok voltak” – mondta. „ACL-sérüléssel jár, és azt hiszem, ez csak visszatér a ritmához, úgy érzi, mintha nem játszottál focit igazán hosszú ideje.Csak el kellett hinnem magamnak, és néhány szót vett igénybe az [Arsenal menedzserét] Joe Montemurro-t, hogy magabiztos maradjon és visszatérhessen ebbe a csapatba. Végül csak meg kell nézni magát, és el kell kezdenie fellépni. Nem gondoltam az Arsenal kupa döntőbe vezetésére – csak játszani akartam.

Az Arsenal ötször nyerte meg a Liga Kupát, és hét döntőbe jutott – Nobbs az egyetlen gólt Vivianne Miedema számára, amikor ők utoljára 2018-ban nyerte meg – de ez lesz a Chelsea első. „Ez kulcsfontosságú játék számunkra. Ha nem nyerünk Bet 365 trófeákat, akkor nem vagyunk abban a helyen, ahol szeretnénk lenni ”- mondta Nobbs. „Úgy tűnik, hogy a kontinentális kupát nyerjük, és ugyanazzal a mentalitással megyek oda, mint mindig.Mi egy olyan klub voltunk, amely létrehozta a történetet, és ennek oka az, hogy nyerni akarunk, és mindent meg akarunk nyerni. ” kevésbé egyértelmű. Harmadik, három ponttal a Chelsea mögött, és négy a Manchester City-től, bár a vezetőknek szóló játékkal, és az elmúlt hónapban mindketten veszítettek.A Chelsea megnyerte a csapatok utolsó három találkozóját, és egész szezonban nem veszítette el a hazai meccset. döntő, mint lehetőség arra, hogy „reménykedjen belőlük egy kis magabiztosság” – de az ilyen ismerős ellenfelekkel való játék konkrét problémákat jelenthet.A Kontinentális Kupa döntője egy nem szeretett verseny számára izgalmas csúcspontot jelent | Eni Aluko Bővebben

“Előfordulhat, hogy az elvárások és az ellenzék ismerete miatt nem közelítik meg azzal a részlettel, amelyet általában valaki újhoz közelítenek” – mondta Montemurro.

Tehát trükkössé válhat, és azt hiszem, néha nehezebb ugyanazokat a csapatokat és ugyanazokat a forgatókönyveket újra és újra játszani.De fel kell készülnünk, bizonyos dolgokra számítunk, és meg kell győződnünk arról, hogy a megfelelő gondolkodásmódban Bet 365 vagyunk, hogy egy jól ismert csapatot játsszunk. Ismerjük erősségeinket, ismerjük gyengeségeiket, és gondoskodnunk kell arról, hogy vigyázzunk a helyzetre. ”

Author: admin