Betclic

Felkeltette érdeklődését a bukmékeri fogadás és problémája van a válasszal arra a kérdésre, hogy hol érdemes játszani? A kérdés olyan típusú, amire sokféle válasz lehetséges. Végülis kulcsfontosságúak az elvárások. Érdemes azonban közelebbről megnézni a Betclic ajánlatát. Miért? Kockáztathatnánk azt az állítást, hogy az ügyfelek elsősorban a bónuszokat és az akciókat figyelik (ami egyébként nem meglepő).

Betclic bónusz – 20 000 FT

Mit kínál a Betclic?

Betclic egy olyan bukméker, amely vonzó ajánlatokkal rendelkezik az ügyfelei részére. Elég felfigyelni a kockázatmentes fogadásra. A kockázatmentes Betclic fogadás ideális ajánlatnak tűnik a játék kezdetén. Mit várhatnak még az ügyfelek? A lehetőségek a következők:
– bónusz a cég megajánlásért,
– magasabb árfolyam,
– Multi+.
Kezdjünk talán a végén, vagyis a Multi+ akcióval. A Multi+ akció bizonyos eseményeket foglal magában és a kuponon legalább öt ilyen eseményt kell elhelyezni. Ami az esemény árfolyamát illeti, a minimális árfolyam 1,20.
Mennyit lehet ezzel az akcióval nyerni? A minimális nyereség a kupon értékének 5%-a, maximális pedig a 100%!
Ami a cég megajánlásáért járó Betclic bónuszt illeti, a javaslat mindenki számára érthető kell legyen. Ugyanez mondható a magasabb árfolyamokról (egyes árfolyamokat felemelnek).