Daniel Sturridge elégedett a Liverpool támogató szerepével, amikor közel áll a teljes fitnesshoz

A Liverpool csatárja, Daniel Sturridge pozitív marad, mert megpróbálja a sérülést követően visszaszerezni az utat az oldalra.

Az Anglia nemzetközi csapata 56 másodperccel nyerte el a 4-1-es győzelmét. Stoke csak a második megjelenése óta, miután visszatért egy hónapból a borjú Betclic problémájával.Jürgen Klopp azt mondja, Liverpool készen áll a Manchester City-re, miután meglátta Stoke-ot. További információ

A korábbi kiránduláson – mint 82. perc helyettese Evertonnak – segített megnyerni a Merseyside-i derbiát egy olyan posta ellen, amelyet a Sadio Mané, az a férfi, aki még mindig visszajuthat az oldalra, beindította.

Mané, a csapat vezetője nyolcas gólszerző, két mérkőzésen marad, a Manchester City és a Sunderland ellen, mielőtt elhagyná az Afrikai Nemzetek Kupáját, és a távolléte valószínűleg legalább egy hónapig lesz nyitva a határvonalon.

Philippe Coutinho a boka sérülése és a bukása után is teljes körű fitnesztervet ér Én vitatom ezt a helyet, de Sturridge is a csapat segítésére összpontosít.

„A legfontosabb dolog az, hogy a lehető legkedvezőbbnek tartom a Betclic gondolkodásmódomat” – mondta a pontozás után, hogy mi volt az első bajnoki célja évszak. „Ez egy csapatjáték a nap végén – mindenkinek szüksége lesz a csapatra.Nem volt semmilyen probléma vagy probléma a táborban.

„Élvezem a futballomat, és amikor megkapom a perceket, összpontosítok magamra, és ha nem vagyok a csapatban, pozitívan maradok és adok a bemenetem, amikor tudom. ”

Az első szezon elismerése után is, amikor ebben az idényben először jöttek haza, visszafordultak, és egy szelíd Stoke védekezés segítségével kényelmesen nyertek.

„Soha nem adjuk fel, folyamatosan megyünk át a játékban, és tudjuk, hogy a kemény munka egy bizonyos ponton fog fizetni” – mondta Sturridge. – Ez a legfontosabb számunkra. Kedves játszani és gólokat szerezni.Fontos, hogy a csapat folytassa és nyomást gyakoroljon rá. ”

A második mérkőzésen Jürgen Klopp dicsérte Sturridge-t a hozzájárulásáért.

„ Több mint elégedett voltam, tökéletes cél ”- mondta a német, aki megpróbálta megragadni a támadót Ryan Shawcross-tól, hogy magabiztosan körözze Lee Grant kapusát.

„ Ilyen helyzetben 3-1-es, de még mindig intenzív , akkor használhatja a Daniel minőségét.Ebben a pillanatban sok mindent megtanulhat az életben, de ebben a pillanatban nem lehet ebben a helyzetben – ez természetes és tökéletes, amit tett.

„Csodálatos cél volt és nagyon fontos volt, mert lezárta a játékot, és lehetőséget adott számunkra, hogy kicsit lehűljön.

Stoke vezetője, Mark Hughes csalódott volt azzal, ahogy megvédte, de úgy érezte, hogy a játékvezetője – Peter Crouch és Jon Walters előadásait – felajánlotta. az Anfield többi látogatójának mutatója. – Nem hiszem, hogy túl sok csapat jön ide, és ketten felfelé játsszák, és nem nagyon bántak vele – mondta. „Biztos vagyok benne, hogy sok más csapat fogja megnézni, amit tettünk, és megpróbáljuk megismételni.”

Author: admin