Grady Diangana debütáló kettős koronája a West Ham 8-0-os útját követi a Macclesfield-en

A West Ham megszerezte a helyét a Carabao Kupa negyedik fordulójában, miután rögzítették a legnagyobb győzelmet azóta, hogy a Bury 10: 0-at verték 1983-ban.

Ryan Fredericks, Lucas Pérez és Robert Snodgrass szerezte első West Hamját és a 24 833 szurkoló, akik a londoni stadionon jelentkeztek, első pillantást vetett Grady Dianganára, aki kétszer rámutatott a reflektorfénybe az idősebb debütálójára. Dele Alli pecsétek szerint a Tottenham Watford felett nyeri meg a tökéletes hazatérést. Tovább

Manuel Pellegrini dicsérte Dianganát, hogy megragadta a Betclic lehetőséget, és a chilei, aki kétszer nyerte meg ezt a versenyt a Manchester City-vel, szintén elégedett volt az oldalával, hogy könyörtelen hozzáállást tanúsított a Macclesfield Town ellen.

Macclesfield egyetlen vigasz volt az, hogy West Ham kijelentette, miután Diangana nyolc perc elteltével 8-0-ra tette. “Nem ez volt az eredmény, amelyet keresünk” – mondta Mark Yates, a vendégvezető.

Az árvízkapu nyílt, amikor Declan Rice, a sérült Carlos Sánchez korai pótlása, átment Michail Antonio felé, hogy fejezte be a szezon első gólját, a Kieran O’Hara mellett, a 30. percben.

A második érkezett, amikor egy 20 éves Diangana szélső jobb oldalról vágott, és az első lövést leadta. Hara nem tudta megtartani.James Pearson gólrúgása Fiacre Kelleher elé került, így a Snodgrass könnyedén befejeződött. A Chelsea Eden Hazard látványos Betclic győztest lő, hogy kitört a Liverpoolról. Az első kilenc meccsen tovább esett le, amikor Aaron Cresswell kiválasztotta Pérezt, aki az Arsenaltól való 4 millió fontos költözése óta az első gólt szerezte. Fredericks nem sokkal a félidő után hozzáadott egy negyedik méreghajtást, és a heves védekezés lehetővé tette Angelo Ogbonna számára, hogy átalakítsa a Snodgrass sarkát.Pellegrini adtak még két fiatalnak, Conor Coventrynek és Joe Powellnek a második félidőben a debütálásukat, Snodgrass pedig a Fredericks felfutása után gólt szerez a másodpercben. , ugrott be a körzetbe, és egy alacsony Betclic befejeződést gurult O’Hara mellett. “Örültem neki, mert az egyetlen dolog, amit a fiatal játékosoktól követek, amikor lehetőségük van rá, hogy megragadják a lehetőséget.” – mondta Pellegrini. “Nagyon jól sikerült, nemcsak a két cél elérése érdekében.”

West Ham jó módszer volt rá, hogy felmelegedjen a Manchester United szombaton történő félelmetes feladatára.

Author: admin