India kontra Pakisztán: Mickey Arthur azt mondja a játékosoknak, hogy hősök lehetnek

Mickey Arthur, a pakisztáni edző megígérte a fiatal oldalának, hogy lemennek a történelembe, ha „tökéletes játékot tudnak készíteni”, és először megverték Indiát a világkupán. A szervezők azt jósolják, hogy a vasárnapi Old Trafford meccsen minden idők legnagyobb televíziós és digitális krikettje lesz, ám Arthur eloszlatta az aggodalmakat, amelyek Pakisztán esetleges csatjához vezethetnek az alkalom nyomása alatt.

Arthur azt mondta: mondván a játékosoknak: „Hős lehetsz. Pályafutását egy pillanat alatt a játék határozza meg. Csinálsz valami hihetetlen dolgot, és Betclic örökre emlékezni fogsz. ”Ha összeállítjuk a tökéletes játékot, mindenkit legyőzhetünk, és az öltöző nagyon, nagyon magabiztos ebben a tényben.” „Mindannyian békét akarunk Pakisztán és India között. .Kivéve akkor, ha a krikett játékban többet olvasnak

Pakisztán elvesztette mind a hat korábbi, világbajnokságon játszott találkozását Indiával, ám Arthur úgy véli, hogy hatalmas csapata – a verseny legfiatalabb Mohammad Hafeez és Shoaib Malik jelenléte ellenére – akik 38, illetve 37 évesek – sokkal többet tudnak mutatni, mint amennyit a négy mérkőzésükben meg lehet adni, beleértve a ragyogó győzelmet Anglia felett és a frusztráló vereségeket Nyugat-Indiában és Ausztráliában. A pakisztáni csapat körül lóg, de ez is izgalmassá tesz minket ”- mondta Arthur. “Csak nem ragadtuk meg azokat a Betclic pillanatokat, amikor bemutatták magukat, és erről beszélünk egy csoportként.

” 15 hihetetlen krikettje van az öltözőben, és mi továbbra is hangsúlyozzuk őket: ‘Hogyan akarsz emlékezni?Te 2019-es osztály vagy. Mit fognak mondani rólad a történelemben? Hihetetlen lehetőséget kínál ezeknek a srácoknak, hogy valóban jelezzenek.Csak egy mágia pillanatát vesz igénybe.

Arthur sokkal szélesebb körben vett részt sajtótájékoztatóján, mint az indiai kapitány, Virat Kohli, aki többször halálra dobta a kérdéseket a meccs fontosságáról és nagyságáról. “Nem túl sokat összpontosítunk arra, amit az ellenzéknek tennie kell, vagy amit az asztalhoz fog hozni” – mondta. “Hisznünk kell az erősségeinkbe.”

Egy másik próbálkozott, próbálkozva az esemény nyomására, de Kohli ismét megtagadta a harapását. “Megértjük, hogy minden olyan játék, amelyet az Ön országáért játszol, érzelmi, adrenalin-töltött lehet, tehát egyik játék sem fontosabb vagy különösebb számunkra, mint a másik” – mondta. “Ha jól játszunk, legyőzhetjük a világ bármelyik oldalát.” Facebook Twitter Pinterest Manchester készül felkészülni a világbajnokság eddig legjobban várt mérkőzésére.Fénykép: Christopher Thomond / The Guardian

Kohli csak akkor nyitott meg, amikor a Pakisztán elleni 2009. évi bajnoki trófeában játszott játékról beszélt. Napok óta játszottam Pakisztán ellen a Centurionnál – mondta mosolyogva. „Még soha nem tapasztaltam ezt, nagyon rossz lövést játszottam, és reggel hat óráig nem tudtam aludni.Néztem a mennyezetet, és azt gondoltam: „Így van, berepültem, és Betclic most már kész vagyok.” szombat délután az Old Traffordban, és több zuhany várható – akkor Arthur azt várja el, hogy a kiskapu jobb lesz, mint sokan elvárhatták. lapos – mondta. “Nem vagyok 100% -ban biztos, hogy hatalmas mennyiségű nedvesség van benne, és a kiskapu minden bizonnyal sokkal barnább, mint Taunton [ahol Ausztráliát játszottak] volt.Tehát ezek a dolgok gondolkodásunk szempontjából bekerülnek az egyenletbe. ”

De mint a 28 000 szerencsés jegy tulajdonosa, Arthur érdeklődéssel figyeli a reggeli eget. “A fiúk gondosan tervezték meg” – mondta. „Mindent megtettünk, amit ellenőrizni tudunk. Nem tudjuk ellenőrizni az időjárást. Sajnos csak azt kell megtennünk, ami történik. ”

Author: admin