A Manchester City menedzser támogatja Sergio Agüerót, hogy folytassa büntetését

Mivel a szezon elején a Dinamo Bukarestben hiányzott kettő, az Agüero a nyitó Bajnokok Ligája csoportjátékában Stoke City-vel és Swansea-val, valamint Borussia Mönchengladbach-szal szemben szerezte meg a helyét, de aztán a World Cup-selejtezőben a Paraguay ellen öt napot nem kapott

Guardiola, aki szombat 1-1-es rajza után beszélt az Etihad Stadionban, azt mondta: „Imádom a játékosokat, akiknek személyiségük van a büntetések megtételére. Szeretem, sajnálom.Tehát soha nem fogok mondani egy olyan játékosnak, aki meg akarja szerezni a szankciókat: „Nem, azt akarom, hogy valaki mást elvegye.”

„Intelligens, így ha nem érzi magát magabiztosnak, akkor azt fogja mondani : “Visszatérek, és engedem, hogy egy másik fickó rúgja a büntetést.” Igen, ő rendelkezik a személyiséggel, aki az egyiket a Nou Camp [a Bajnokok Ligájában szerdán] veszi. “

Az Everton menedzser, Ronald Koeman úgy véli, hogy az Agüero most már „mentális kérdéssel” rendelkezik a szankciókkal kapcsolatban. Az Etihad-stadion meghibásodása 2016. október 6-án volt. A csatár sikertelen kísérlete a második felében lépett fel, miután felváltotta Kelechi Iheanacho-t, és miután Kevin De Bruyne is kimaradt a helyszínről az intervallum előtt.A Romelu Lukaku és a Nolito 64 és 72 percen belüli céljai megosztották a pontokat, hogy a City nyereménye három játékra nyúljon.

Azt mondta: „Talán egy kicsit mentális kérdés, talán Agüero számára, én nem tudom, mert nem ez az első alkalom, hogy elszalasztotta. ”

Koeman, aki a csapata a Guardiola-nak a barcelonai játékidő alatt, egyértelmű, hogy a város veszélyt jelent Luis Enrique oldalára ezen a héten, de figyelmeztette őket, hogy kiválaszthatók. „Elég erősek, mint egy csapat, hogy jó eredményt kapjanak, de ellen játszol Messi, Neymar és Suárez ellen, és egy esélyt kapsz, de Barcelona négy esélyt kap, és háromszor fognak pontszámot adni.

“ Ez a probléma számukra szerdán – a barcelonai egyéni tulajdonságok annyira rendkívül magasak. De a város megverheti Barcelonát.Ők is megkapják a labdát, és azt hiszem, ez a legjobb játék, amit két csapat filozófiája között lehet nézni, és ez egy igazán magas színvonalú futball. Nagyon várom, hogy lássam ezt a játékot.

„A módja annak, hogy [az Everton ellen] játszott, ahogy a város rajongóinak mutatták be – ez nagyszerű teljesítmény volt, de az eredmény nem az, amit talán megérdemelte. De ha így mennek, ez a futball és mindenki illeszkedik [tökéletes]. ”

Author: admin