Hi-vis kabátok és alacsony szintű zavarás: egy steward nézet egy labdarúgó-mérkőzésre

Az emberek bejutnak, mert szükségük van a pénzre, mert szeretik a játékot, vagy a kettő kombinációja miatt. A rendszeres bérbeadó számára a kapott pénzt a nyaralás alapja felé fordíthatja, vagy a hét végére üdvözölheti a béreket.És olyan emberek számára, akik szeretik a labdarúgást, meghaladják a játék fizetésére való képességüket, lehetőséget biztosítanak arra, hogy a klubban és környékén legyenek, és furcsa rokonságot érezhessenek vele, és a többi tisztviselővel.

A legtöbb szombaton a fehér ingem vasalásával kezdődik és összeszereljük a szerény egyenruhának számító szerény mennyiséget: nyakkendőt, fekete nadrágot, biztonsági csizmát, azonosító jelvényt, világító kabátot és bármilyen sapkát vagy kesztyűt. elnémított árnyalatok, amelyeknek melegen kell tartanom magam egy olyan munkában, amely definíció szerint magában foglalja a nagyon hosszú ideig tartó, nagyon kevésbé tartó állást.13 óráig kell bejutnia a stadionba egy 15:00-ig, bár a gyakorlatban az emberek hajlamosak korábban odaérni, hogy egy csésze teát és egy öreg kekszet kapjanak a rendezők szobájában, és ami még fontosabb, hogy beszéljen a hét múlva, hogy cserélje az informális tanácsokat a látogató csapatról, és más okokból lakjon a tömeges bajok történetére. Milyen két gyakornok tanult a labdarúgó klubokban való munkavégzésről – 1989-90 és 2014-15 További részletek

13.30 óráig a főszereplőkben állunk a rendezők tájékoztatójához, amelyben mesélünk róla a látogató csapat és a rendőrség jelen van-e a játékban.Ha nem, és az a várakozás, hogy a látogatók nyüzsgő hangulatban lesznek, egy tucat biztonsági személyzet csatlakozik, akik közül sokan úgy néz ki, mint az emberek, akikkel mindig nagyon kedves vagy helyi megjelenésű, és a megjelenése, fekete kapucnis és viselkedő viselkedéssel, általában elég ahhoz, hogy bárki kétszer is gondolkodjon.

Az eligazítás az az idő is, amikor megemlíti a lehetséges vakupontokat. Blackpool támogatóinak az Oyston családdal szembeni megalapozott ellenessége egy volt, amikor azt mondták, hogy lehetőség van tiltakozó bannerekre, és Bristol Rovers látogatása egy másik volt, amikor fennállt a fáklyák és a füstbombák lehetősége.

Abban az esetben, ha egyik fenyegetés sem valósult meg, bár a felügyelők mindkét esetben való cselekvési képessége korlátozott.Azt mondták, hogy soha ne menjen be a tömegbe, kivéve, ha először segíti a képzést, és közvetlen életveszély áll fenn, de az, ami Ön az, a biztonsági személyzet szemei ​​és fülei az élelmiszerláncban. A felügyelő figyelmeztetésével, vagy ha a klubomban a kiválasztott néhány közül választhat, aki rádióval rendelkezik, közvetlenül a CCTV-t viszi magára mindenkinek, aki úgy néz ki, mintha bajba kerülne, vagy ki kiabál a rasszista epe, bár ez szerencsére ritkán fordul elő. Azon a kapunál fogva, amely az Ön számára az eligazításon volt hozzárendelve, főleg azért van, hogy megállítsa az embereket a pályán, és ez az a hely, ahol jön a szórakozás, hogy megakadályozzák az alacsony szintű eseményeket, amelyekre nincs szükségük a figyelemre az Ön felügyelője.

Ez a kategória magában foglalja a magatartás széles skáláját, amelyek közül legtöbbször bűnösnek találtam.Bárki, aki például „pocsolyát” kiabál, meg kell mondani, hogy hagyja abba, de ha az egész tömeg kántálja „A pocsolyát Scunthorpe-ba”, akkor nem sokat tehetsz, mintha enyhén elutasítaná, és elnyomná egy ragyogó mosolyt . Mindenkinek meg kell mondani, hogy hagyja abba, hogy megálljon, mert lehetőség van arra, hogy a fémet használhassák egy pengéhez, bár igencsak csempészett volna egy üllőbe, kalapácsba és nagy tűzbe, azzal a szándékkal, hogy vakon szándékosan lángoljon a többi embert nézve egy csapat csapkodott a középtáblázatig.Az alkoholfogyasztás szintén tilos, ami nem akadályozta meg, hogy valaki egy pint-fordulatot hozzon a szurkolók bárjába, és azt a teraszokon egyszerű módon nézte, amit hivatalosan elutasítottam, de amely bizonyos tiszteletet parancsol.

Ahogy két órára nézel a tömeggel, végül vándorol a rajongók tudatában és a játékban. A bemelegítés során minden olyan játékos, aki sikeresen sikerül a golyóval megkötözni, körültekintően éljen, ami az ego számára korrekciós, és az unalmas varázslatok során számíthat arra, hogy különféle megjegyzéseket kapsz, mintha magasra lennének.Azt mondták nekem, hogy egy „hízelgő hízelgő csík” vagyok, ami mindig szép, de aztán egyre izgalmasabb varázslatokban eltűnik.

Mivel rendszeresen hozzárendelek ugyanarra a kapuhoz a föld ugyanazon szakaszában, és mivel a bajnoki piramis ezen a végén lévő stadionok általában nem rendelkeznek egynél több stewarddal minden egyes szakaszon, akkor felismeri arcok a tömegben. Néhányan azt mondják, hogy a játék kezdete előtt hálásak, míg néhányan felismerik a szemöldökét. Bár ez triviálisnak tűnik, ez az egyik legjelentősebb fegyver a rendőrség fegyverzetében. Sokkal kevésbé valószínű, hogy problémát okoz, ha ismeri azt a személyt, akinek a feladata, hogy elkezdje rendezni azt, és ez gyakran pontosan meghatározza azt a fajta alacsony szintű zavart, amit ott talál.Miért hallgat a labdarúgás a rádióban a televízióban, nézd meg többet

Az ismétlődő arcok közül egy kicsit idősebb pár, aki általában csendben marad, de néha figyelemre méltó élettel, egy láthatatlan emberrel, aki „elszakítja lábujjhegy ”, amely bizarr specifikusnak tűnik, és egy fiatalember, aki riasztó hasonlóságot mutat az 1980-as évek komikusával és a szerencsés létrákkal, Lennie Bennett.Van egy klub „karakter”, egy Down-szindrómás ember, aki egykor egy másik steward mögött hunyt vissza a tömeg többi részének páratlan öröméhez, egy olyan dobosú fiúhoz, aki furcsán visszafogott, hogy megdörzsöli, és olyan férfiakat, akiknek pintje van előnyben részesítené a maradékot.

Minden furcsaságért és alkalmanként, hogy anyám nem házasodott apámmal, úgy találom, hogy a szombat, amikor a csapat játszik, sokkal kevésbé érdekes, és magam ellenére elkezdtem egyfajta szeretetet érezni egy divatos csapat rajongóinak, akiket nem támogatom. Ez a munka csak a minimálbért fizetheti meg, és határozottan hálátlan, de az életem szörnyűbb lesz, minden értelemben, anélkül, hogy ez lenne.

Author: admin