Karun Nair 303-at ért el India legmagasabb tesztösszegében, mivel Anglia nyomorúsága folytatódik

Nem volt sok demob-boldogság a nézetben. Az angolok még mindig ott voltak a délutáni nap, a délutáni napsütésben, és amikor ez a felejthetetlen gömb a MA Chidambaram Stadion redundáns állványai mögött kezdett merülni, még mindig ott voltak a labdát a külföldi mező minden sarkába. Ekkor a bajnokságok a bajnokság harmadik labdáján voltak, és Karun Nair, aki csak a második indián lett, aki a teszt háromszázadát szerezte meg – a Virender Sehwag után, aki ezt kétszer megtette. úgy dönt, hogy Alastair Cook Anglia kapitánya, mondja Bayliss További információ

Nair, a harmadik tesztvezetésében, verhetetlen 303-at Indiában összesen 759-en ért el hét bejelentettnek, ami Angliát lebegett a levegőért.A nap folyamán úgy döntöttek, mintha egy sivatagban ragadnának, amikor a vízkészleteik gyorsan elfogynak, és egyre nagyobb kényelmetlenséget szenvednek, mint a merev felső ajkak, ahogy összegyűltek. Itt volt az a fájdalom, amit Ralph Fiennes az angol betegben vagy John Millsben, a Ice Coldben Alexben és Angliában nem látott. Habár a 477-es számottevő első bajnoki pontszám ellenére 270 volt a közelben, és még egy nap van. Legalább a második inning első öt felvételét Alastair Cook és Jennings Keaton biztonságosan tárgyalta.

Egy másik sappingnapon induló indiai indián kilátása nem más, mint Naira, amely meghaladta Karnataka csapattársa, KL Rahul, egy pusztító támadásban egy csörgő lőszerrel felszerelt bowling támadásra.Ez nem Nair legmagasabb pontja az első osztályú krikettben, hiszen a tavalyi Ranji trófea döntőjében a Rahul mellett 328-ot ért el. De ez egy teszt mérkőzés volt, ahol a bowlingnak magasabb színvonalúnak kell lennie. A jóság tudja, hogy az indiai szelektorok a Karnataka gyerekek hozzájárulása után a következő tesztben bonyolítják le a tesztet Bangladesben. Addigra néhány ismerős név, mint például Rohit Sharma és Ajinkya Rahane, ismét elfér. De nehéz elhagyni egy hármas századost.

A végeredmény az, hogy Anglia a leghátrányosabb utolsó napot látja egy nagyon hosszú túra végén.Nyilvánvalóan nincsenek démonok ebben a pályán – ez a hét leggyakoribb találkozás ebben a hét tesztben – de vannak olyan fáradt testek és elmék, hogy Anglia öltözőszobájában, valamint a csábító kilátásban, hogy az egyik ilyen szép beszállókártyát tartsák szerdán reggel; ezzel szemben az indiai öltözőben van egy éhség egy másik teszt győzelemre. A legfontosabb idősebb férfiak, Virat Kohli, Ravi Ashwin és Ravindra Jadeja nem felejtették el a 2014-es megalázásokat.Angliának kedden nagyon fárasztó próbára válhat egy fárasztó, bosszantó túra végén. elkapta az első Test Wicketjét, Murali Vijay-t, aki 29 éves volt, és később a káosz közepette, amikor Jadeja régóta kiugrott, felkapott egy másodpercet. Dawsonnak is elégedettnek kell lennie azzal, hogy a főnök legmegbízhatóbb és legeredményesebb fonójává vált, nem pedig nagyon nehéz volt. Mindannyian 43 ingadozást hajtott végre, ami több, mint bárki más, jelentős jelvényt jelentett. Chittagongtól Chennai Moeen Aliig (190-től 41-ig) és Adil Rashid (az egyik 153-ból 29,4-ből) után minden üreges kagylót nézett, és semmi sem maradt.Néhány csúnya bowling számadatok tükrözik ezt.Karun Nair eléri a 300 Indiában Anglia ellen: ötödik teszt, a 4. nap – élő! Bővebben

Ha addig ütsz, amíg Nair-nak jó szerencséje lesz az út mentén. Vasárnap megszakította Cookot a Jake Ball-on, 34-kor; hétfőn Joe Root volt a bűnös a csúszás a rossz Ball a bowler ismét, és Nair volt 217 abban az időben. Ball, egy teljes szívű, visszafogott ember, azonban térdre süllyedt, amikor rájött, hogy egy másik csepp megfosztotta őt egy harmadik tesztbajnoktól. Két lelkesedéssel és szándékkal bajlott két tesztében, de a Trent hídra kell törődnie.De nem volt tévedés a zsebcsatahajó potenciáljával, akinek a mellkasánál az anyja halkan emlékeztet Allan Lambra három évtizeddel ezelőtt. Hangtechnikával rendelkezik, de rengeteg modern kiegészítés van, mint például a fordított sweep, a slog sweep és a felsőrész a kapus fején, amely a klasszikus tisztaságú meghajtókkal keveredik.

A helyi kedvenc, Ashwin, csupán 67 volt; 54-re adták ki Jenningsnek, de a felülvizsgálat megszüntette a döntést. Valójában Jenningsnek sokkal jobb kiáltása volt az első golyójával a Test kriketten, amikor Nair sztrájk volt.Jennings, aki kicsi közepes pacereket edzett, Anglia egyik legjobb edzője volt ezen a rémálom napján.

Végül Ashwin nagyszerűen befogta Jos Buttler, a bal oldalára merülve, amikor a pontszám 616 és A statisztikusok örömmel fogadják azt a tényt, hogy a teszt krikettben még soha nem esett be a wicket. Anglia öröme meglehetősen nehezen érzékelhető volt. Nair most már felgyorsult Jadeja mellett, és hirtelen 300 volt a látványában, és Kohli örömmel engedte el, hogy a technikailag sokféle felvételével elinduljon erre a mérföldre. Szóval is volt egy enraptured tömeg. A dobás kedden nem lesz ilyen gondtalan foglalkozás.

Author: admin