A Mystery csomag tartalmazza a Fluimucilt, Brailsford azt mondja a választott bizottságnak

Brailsford azt állította, hogy egy kultúra-, média- és sportválasztó bizottság meghallgatja a doppingot, hogy Richard Freeman, a Team Sky orvos elmondta, hogy a titokzatos Jiffy táska, amely a régóta futó Egyesült Királyság doppingellenes központjában állt A vizsgálat során a Fluimucil nyálka-tisztító hatóanyagot tartalmazta, és hogy egy papírút nyomon követi. – Dr. Freeman elmondta, hogy Fluimucil, egy dekongesztáns, amit porlasztóba teszel – mondta Brailsford. „Nem láttam semmiféle doppingellenes szabálysértést.”

Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy még nem létezik független ellenőrzés a Brailsford követelésére, az Ukad pedig nem tudott felfedezni az ilyen papírmunkaidőt a brit kerékpározást követő hetek vizsgálata ellenére .MP-k hiányoznak a Team Sky TUE-kban, de Sir Dave Brailsford nyílt ígéretet tesz William Fotheringham Bővebben

A Brailsfordot azonnal elhelyezték a hátsó lábon, miközben megpróbálták megmagyarázni, hogy a brit kerékpáros asszisztens Simon Cope repült Manchesterből Genfbe és La Toussuire-ba 2011 júniusában, hogy olyan gyógyszereket szállítson, amelyek megvásárolhatók nyolc euró ellenében Franciaországban – vagy miért tartott 10 hét, egy Ukad-vizsgálat és egy választott bizottsági meghallgatás, hogy felfedje egy egyszerű orvosi tényt.

„Megértem, hol van a kérdése, de álláspontom szerint ez nem szokatlan esemény ”- mondta Brailsford a képviselőknek. – És Simon Cope látogatásának egyetlen célja nem volt, hogy ezt a terméket hozza.Olyan srác volt, aki logisztikára jött [a következő versenyre]. [A Team Sky edzője] Rod Ellingworth is elindult, hogy segítse a logisztikát a következő rendezvényre. ”

Azonban ez a bizonyíték ellentmond a brit kerékpáros műszaki igazgatónak és a Team Sky vezetőedzőjének, Shane Suttonnak, aki azt mondta, hogy Cope „elvitt valamit vele, és nekem van egy liftem a repülőtérre.”

Korábban Sutton először mutatta be, hogy Wiggins-nek kapta a csomagban található gyógyszert a végső a Criterium du Dauphiné napja 2011-ben – egy verseny, amit ő vezetett, majd megnyerte.De azt mondta, hogy fogalma sincs arról, hogy Wiggins kapott-e injekciót az időben. A Fluimucil, a Team Sky Jiffy táska dekongesztáló tényezőinek felolvasása További információ

Három órás bizonyság Brailsford, Sutton, a British Cycling Bob Howden elnök és Dr. George Gilbert igazgató igazgatója több fényt nyújtott, mint a fény, valamint számos következetlenséget, többek között:

Mindazonáltal Sutton tagadta, hogy Wiggins valaha is rosszat tett, mondván a képviselőknek: – Tudom, hogy sok gyerek, sok évig tartottam, soha nem dolgozott semmilyen szabályon kívül. Tekintettel arra, hogy Dave Brailsford valószínűleg úttörője volt a tiszta kerékpározásnak, és megteremtette a világ legtisztább csapatát, és zéró tolerancia programot hozott létre, nem volt rossz szabály.Az életemet Brad Wigginsre tenném. ”

De egy különösen rendkívüli csere során egyértelműen irate Sutton azzal vádolta a képviselőket, hogy„ nem veszik át a Team Sky és a British Cycling sikerét ”. Ian Lucas Munkaügyi Képviselőt célozva elmondta neki: „Te tényleg megzavart engem.”

„Ott ültél ott, ahol briteknek be kell vonniuk az általuk elért sikert és azt, hogy mit értek el ahelyett, hogy olyan dolgot keresne, ami nem ott van – mondta. – Ez a csapat, Laura Trotttól Bradley Wiggins-ig Jason Queallyig, hogy megnyerte az aranyat Sydney-ben, Sir Chris Hoy, Pendleton, Cooke – mindent megtették.

ott az a tény, hogy nem vette át a brit kerékpározás sikerét.Megdöbbentem, hogy ezt a hangot fogod csinálni, ami azt sugallja, hogy nem tettünk semmit a könyvből. ”Dave Brailsford a parlamenti képviselőktől grillezéssel szembesül a kerékpáros kerékpározásban – élőben Tovább

szintén kifejezte csalódottságát Howden-nek, és elmondta neki, hogy az elmúlt néhány hónap „katasztrófa” volt a brit kerékpározás számára. – Ez a történet hatalmas árnyékot vet fel – tette hozzá. Howden alig tudott védekezni, válaszolva: „Egyetértek, de erősnek kell maradnunk.”

Mielőtt elhagyta Brailsfordot, elismerte a képviselőknek, hogy az elmúlt hetekben nem fedezte magát dicsőségében, ragaszkodott ahhoz, hogy: „Semmi esetre sem lehet fedezni.Nem volt szándékában megtéveszteni semmilyen formában vagy formában.

Author: admin