A rögbi szakszervezete elveszíti az útját Energybet azáltal, hogy számokat játszik?

A rögbi vezető edzői és igazgatói, akik a divíziós klubokba kerülnek, ma már olyan korban vannak, amikor csak a professzionalizmust ismerték.Egy nagyon eltérő rendszer termékei, most a statisztikákra és a technológiára helyezik a hangsúlyt, a játékosok és magának a játéknak a kárára, egy Andrew Manley és Shaun Williams által a Bath-i Egyetemen készített új tanulmány szerint. Call Ricky Gervais – a rögbinek friss friss kell becsület az őszinteség és az átláthatóság Robert Kitson Bővebben

10 játékost, egy edzőt és egy Premiership klub elemzőjét Energybet megkérdezték papírokra, és megállapították, hogy a felülről történő megközelítés adatközpontú, a játékosok új szerződést nyernek vagy veszítenek a kulcsfontosságú teljesítménymutatók és egy egyéni játékszerű hozzájáruláson alapuló munka hatékonysági index.

„Ez azt tükrözi, hogy hol van az élet” – mondja Dr. Williams, az egyetem egészségügyi osztályának és a maga a rögbi edző. „Nagy adatközösségben élünk, amelyben minden fel van osztva számokra.A vizsgált klub erre egy szélsőséges példa volt, és az egyik következtetés az volt, hogy sok adatnak nem volt relevanciája. Azt mondta, hogy ha az edzésből hazamegy, a valóság tévét néz, és ki kell kapcsolnia a rögbi nyomását. A játékosoknak szükségük van a rögbi távolságától, mivel a Saracenshez hasonló klubok nagyra értékelik a kettős karrierekre való összpontosítással, és ehhez még többre van szükség.Túl sok az adat, amely korlátozza a játékosok számára a statisztikai statisztikák végrehajtására gyakorolt ​​nyomást és a szorongást, amely káros költségeket jelent az Energybet élvezet és a teljesítmény szempontjából. ”

Williams, mint például az angol fõnök, Eddie Jones, aggódik. A professzionális rendszer, kezdve az akadémiáktól, olyan játékosokat állít elő, akiknek hiányzik a dimenzió, szoktak mondani, mit kell csinálniuk, és kinevezik őket, így sokkal kényelmesebbé teszik a játékterv végrehajtását, ahelyett, hogy reagálnának, ha a játék elcsúszik.

Az adatmegoldás elveszi az alapvető emberi tulajdonságokat, mint például az intelligencia, a kreativitás és az érzelmi kapcsolat ”- mondja Dr. Williams. „A játékosok élete mechanikus és korlátozó az edzők vonatkozásában, mivel ha nem lépnek fel a technológiával, akkor érintkezésbe kerülnek.Az adatok önmagukban potenciállal rendelkeznek, de az igazság auráját teremtik, miközben elvonják az edzők ösztönös érzéseit és érzelmeit.

„És van egy másik kérdés. Ki birtokolja az adatokat? A játékosok? A labdarúgó-oldalak adatokat használnak olyan algoritmusok kidolgozására, amelyek megmutatják, hogy egy játékos mit érdemel az európai piacon, de egy ügynök ugyanazt a statisztikát más Energybet algoritmusba fogja betölteni, és más összeget állít fel.

“De vannak olyan tulajdonságok, amelyeket nem lehet mérni. A klub kapitánya a tanulmányunkban nem volt a legnagyobb játékos a csapatban, de igazán jó vezetője, érzelmileg töltötte az embereket és összehozta a játékosokat.Nemrég mondtam nekem egy olyan top játékos példáját, aki a legrosszabb harcos az oldalán, de a legjobb védő, mivel képes másokat szervezni. Ez azt mutatja, hogy kevesebb adatot kell megadni a játékosoknak, és értelmesebbé kell tenni. ”

Dr. Williams elolvasta a Jones nemrégiben kiadott önéletrajzát, és úgy véli, hogy az ausztrál nagy élettapasztalata rögbi és belső oldalán teszi őt ideális játékosvezető. „Megfigyelései érdekesek, és könyve azt mutatja, hogy a most átmenő edzők élettapasztalata rendkívül eltérő, kezdetben sokkal kevésbé kerek.

„ Az edzésnek a játékosok számára oktatónak kell lennie, nem pedig ellenőriznie kell. A tudás-edzők manapság általában eljárási jellegűek, hogyan lehet az A-ból B-be menni a technikai szakértelem alapján.Utánozzák azokat a kultúrákat, amelyekben részt vettek, és a játékosok számára költségek merülnek fel a boldogság szempontjából, mivel az adatok félelmet és neheztelést okoznak, és pszichológiai összeomláshoz vezetnek. Így a játék Energybet Magyar kiszámíthatóbbá, formálisabbá és kevésbé szórakoztatóvá válik. A Szaracen fizetéskorlátozása miatt a klub elveszíti a játékosokat vagy csökkenti a bérek összegét. Bővebben

„Japánnak öröm volt nézni a világkupán, mert a kevés oldal gyorsan elkapta a labdát, és mindig négyre és ötre keresték ötöt, ám az angliai játék nagyon felépített és rendben van. Honnan jönnek a nem strukturált edzők, és a játék kinéz-e kívül, ahelyett, hogy mindig a volt játékosok felé fordulna?Miért nincsenek coaching-mentorok?

„A professzionalizmus azt jelentette, hogy sokkal több idő van a kitöltésre, mint a heti két esti edzés régi módszeréhez képest. Tehát a játékosok laptopjukon vannak, és az adatok és a kezükbe ütköznek. Emlékszem, hogy Brian Ashton edzői foglalkozásokat vett a Bath Egyetemen, és azt mondta, hogy amikor rögtön van, a rögbi 15 és 15 között van. A megközelítésében minden rendben volt. ”

Szeretne látni az akadémiát. a rendszer megcsípett. „Úgy gondolom, hogy a játékosoknak át kell menniük az egyetemen, mielőtt szakszerűvé válnának, hogy több életélményt nyújtsanak nekik. A mai fejlõdés túlságosan szigetelõ, és a játék inkább a döntés követõit hozza létre, mint a döntéshozókat. Az adatok arra kényszerítik a játékosokat, hogy individualisták legyenek, és társadalmi kapcsolatokat szakítanak meg.Nem az az igazság, hogy megoldja az összes problémát, és a játékosok már a 30 éves koruk elhasználódása előtt elfáradnak, és belefáradtak a számuk kitalálására. Arról kell szólnia, hogy kik ők, nem pedig a digitális személyiségük. ”

Author: admin