Rolando tűzoltja Marseille-t az Európa Liga döntőjére, és megszakítja Salzburg szívét

Marseille drámai rendkívüli döntést hozott a Red Bull Salzburg ellen, hogy Európa Liga döntő showdownját nyerje meg az Atlético Madrid-ban Lyonban május 16-án.

A Rolando helyettese a 115. percben egy sarokból hazatért 3-2 aggregált győzelem megragadása után Salzburg korábban törölte a 2-0 első lábát a Red Bull Arena-ban.Atlético Diego Costa tagadja az Arsenal Arsène Wenger európai utolsó búcsúját. Tovább

Amadou Haidara, aki Bouna Sarr saját céljainak megfelelően finom egyéni erőfeszítéssel kezdte el a harcot, későn küldték el, mivel az osztrák csapat reményei frusztrációban és kudarcban fejeződtek be.

Salzburg úgy érzi, megsérült, ahogy kiléptek a torna, melynek sarkában Rolando gólt kapott, annak ellenére, hogy André-Frank Zambo 20 yardos erőfeszítéseit a Marseille csapattársa mögé húzta.

A hazai csapat játékosai ellenezték a döntést, de a játékvezető nem volt és Rudi García Az oldala szerencsés szünetet ért el, hogy 2004-től biztosítsa Marseille első európai végső megjelenését. Lazio 6-5-ös győzelemre jutott a negyeddöntőben.

Nem volt jele annak, hogy egy félénk első félidőben látták volna, hogy Munas Dabbur szerezte meg az egyetlen célt, amikor Salzurg megverte Marseille-t a csoportban A Yohann Pelé által elárasztott alacsony lövésnél a legközelebb áll a pontozáshoz.

Ez olyan jó volt, mint a szünet előtt, de a második félidőben más történet volt, amikor mindkét csapat egyre inkább kalandos.

Marseille az újrakezdés után jött ki a blokkokból, és Lucas Ocampos az oldalsó hálóba rúgott, mielőtt a jelöletlen Valère Germain a Dimitri Payet keresztjéből széles körben rúgott. Haidara-nak köszönhetően azonban az áttörés történt.Kevésbé veszélyesnek tűnt, amikor a 20 éves Mali nemzetközi válogatott 45 méteres távolságra, de az ütem, a hatalom és a készség keveréke a Marseille-i védelem szívén keresztül töltötte meg, mielőtt leesett volna Pelé. >

Ez a cél életre keltette a hazai oldalt és a Red Bull Arena-t, és hirtelen L’OM szikrázott. André Ramalho közel állt az összesített pontszámok kiegyenlítéséhez egy 35 yardos villámcsapással, amit Pelé kényelmetlenül tolta ki, mielőtt Dabbur két féllépcsőn tévesztett volna.

a 65. percben második céllal jutalmazzák.Haidara keresztjét csak a Xaver Schlagerig tartották a doboz szélén, és bár a lövése is széles volt, a Marseille védője, Sarr kiugrott egy lábat, és véletlenül elfordította Pelé-t.

Csak egy búvármentés a Pelé-től megtagadta Hwang Hee-chan-nak egy harmadik Salzburgi célt 17 perc alatt, amikor az osztrákok folytatták a támadást.Marseille-nek sikerült megszabadulnia a viharról, és megdöbbentették a házigazdákat, amikor Florian Thauvin hurkos fejléce eltalálta a keresztléc tetejét. a kézilabda számára, de ez el lett utasítva, és a teljes munkaidős síp – és többletidő – nem sokkal később következett be. egyre inkább úgy tűnt, hogy szankciókra lenne szükség – addig, amíg Rolando döntő késedelmes beavatkozása nem volt lehetséges. p>

Author: admin