Az amerikai tornászok kivételes évben mutatnak utat a sport női úttörői számára

Az év későbbi szakaszában egy kenyai férfi lerombolta a világmaratoni rekordot. A brit férfiak egy hárma tiszta sorozatot készít a kerékpározás három nagy turnéjáról. Egy spanyol és egy brit ötödik világbajnokságot szerez a MotoGP-ben és a Forma-1-ben. De mindannyian a második helyet szerezték meg azoknál a nőknél. Ha Simone Biles az amerikai legnagyobb atléta, az alul elad , azzal vádolva, hogy nem csak a sportolókkal foglalkozó szakemberekre vonatkozó gondoskodási kötelezettség megsértésében, hanem ártatlanságuk ellopásában is. Rachael Denhollander először emelte fel a hangját, aki visszavonult a sportból, hogy ügyvédként szerezzen és családot neveljen fel.Rosemarie Aquilina bíró azt mondta Denhollandernek, hogy ő a legbátrabb ember, aki valaha is volt a tárgyalóteremben, és őt úgy jellemezte, mint „túlélők serege” ötcsillagos tábornokát. a hadsereg egy része felállt a michigan-i tárgyalóban, hogy nyilatkozatokat tegyen az áldozatokról.Egyik sem volt nyugtatóan lenyűgöző, mint Aly Raisman, a 2012-ben és 2016-ban olimpiai aranyérmet nyert csapatok kapitánya. „Azok a nők, akiket ilyen szív nélkül bántalmaztál egy ilyen hosszú ideig, most egy haderő, és te semmi vagy” – mondta Raisman. a dokkoló ember. – Most, Larry, itt a sor, hogy hallgass rám – mondta a lány egyenesen a szemébe nézve.

Az 54 éves Naszárt 40-175 év börtönre ítélték szexuális zaklatásért. a kiskorúak közül a bíró nyilvánvalóvá tette, hogy Naszsarnak életét hátralévő részében börtönben kívánja tölteni.A tornászok bátorsága a beszédért adta a sportnak #MeToo pillanatát, és lendületet adott a nők rendkívüli évében a változás hullámának. Kupa Oroszországban, ahol Alex Scott és Eni Aluko helyet foglalnak el a rendes férfi harcok mellett. Ez egy fellegvár rohamozása volt, amely Patrice Evrat tapsolva provokálta, amikor rájött, hogy Alukónak érdekes mondanivalója van. Képzelje el, mit tett volna egy ilyen felfedezés Malcolm Allison, Derek Dougan, Pat Crerand és Bob McNab, az ünnepelt eredeti punditry testülettel. Az 1970-es versenyen – de a normálnak tűnt, mire a Gareth Southgate csapata elnyerte a helyét az elődöntőkben.Például a rögbi szakszervezetében Sara Orchard és Maggie Alphonsi küzdenek az elfogadás iránt, amelyet Alison Mitchell valamikor a krikettben elért. Ezeknek a nőknek a véleményük minősége helyett inkább arra van szükségük, hogy meggyőzzék a férfi sportolókat, hogy hagyjanak abba, és mondják el a mérkőzés utáni árajánlatot. Ezeknek a nőknek előnyei vannak az előadók által megszerzett kemény udvarokról, például Hazel Irvine, Gabby Logan, Clare Balding és Jacqui Oatley. .

De természetesen még mindig volt hely annak a ki nem mondható francia diszkónak, aki Ada Hegerberg norvég labdarúgóként a Párizsi Grand Palais színpadán állt, hogy megkapja az év világjátékosának díjat az egy világméretű TV-közönség számára megfelelőnek látták kérdezni tőle, hogy tud-e ráncolni.Mikor arca megfagyott, és lépéstől távozott tőle, udvariasan leplezve a nőt, és képviselte az összes nőt, akire valaha is szükség volt, hogy válaszoljon a férfi elhomályosodásra.

A játéktérben Anglia nők leragadták a A nemzet azáltal, hogy megragadta a nemzetközösségi labdarúgó-aranyérmet ausztráliai karikafényektől, a meleg kedvencektől, Queenslandben zajló zavaró döntő utolsó másodpercében, edzőjük, Tracey Neville, váratlanul híressé vált, mint testvérei, Gary és Phil.USA torna. Larry Nassar botrány következtében csődbejelentés bővebben

Egy nő valószínűsíthetően állítást nyújtott be az év legszokatlanabb egyéni teljesítményéhez. Amit Ester Ledecka tett a téli olimpián, még soha nem tették meg.Először a Mikaela Shiffrintől kölcsönzött síléc viselésével a Cseh Köztársaságból származó 22 éves lány megnyerte a Super-G aranyat, kitüntetést kapott, majd megnyerte a párhuzamos óriási szlalomot a snowboardozásban, az elsődleges fegyelemében. Senki sem számított arra, hogy Ledecka nyeri a sílécet Pyeongchangban, legkevésbé magát. A különféle felszerelések dupla példátlan példánya volt. Vigyázzon, ha valaha is kedvel rajongni a kalandra vagy a műkorcsolyázásra. Tiger Woods elrontotta visszatérését azáltal, hogy Phil Mickelsonnal részt vett egy 18 lyukú pénzes mérkőzésen Las Vegasban, amely 100 dolláros számlát jelentett, mintha emlékeztette a világot, hogy ez Donald Trump kedvelt időtöltése.Ausztrália vezető krikettjeinek gátlástalanságát a győzelem elérése érdekében felfedték, ami mindig is volt: a játék értékeinek vandalizálása. A rögbi szakszervezetben a fiatal játékosok halála kényszerítette a rögbi szakszervezetet arra, hogy kellemetlen kérdéseket tegyen fel magának a „hit” modern imádásáról.

Természetesen jobb volt. A francia epikus 4-3-os győzelem Argentínában Kazanban, amelyet Ángel Di María és Benjamin Pavard lenyűgöző céljai díszítették, bemutatta nekünk a világbajnokság döntőjét, amely soha nem volt. Írország őszi győzelme az All Blacks ellen, amelyet a jövő évi Rugby World Cup-ban hoztak létre. És az Ovális többszöri álló ovációja Alastair Cooknak a krikettnek adta az egyik legemlékezetesebb búcsút.

De az amerikai női tornászok felvonulása maradt a memóriában.Heves bátorságuk tüzet gyújtott, amely nem megy ki.

Author: admin