Anglia Phil Jones azt mondja, hogy elég bölcs, hogy megbirkózzon a csapásokkal

Phil Jones azt mondja, hogy a háta mögötti FA-kupa döntőjéből személyes próbát tett, a Manchester United védője, aki „készen áll arra, hogy ugorjon le egy hídról”, ha megengedte, hogy elmondja a fejét. a világbajnokságon. 36 év után megsérült Peru rajongói békésen támadtak Oroszországba Stuart James Bővebben

Jones elbocsátotta a büntetést, ami Eden Hazard győztese a Chelsea-hoz Wembley-nél, ami azt jelenti, hogy United befejezte a szezont ezüst nélkül. Jones gyenge teljesítménye a belga ellen aznap, Gareth Southgate a tömegben segíthet magyarázatot adni arra, hogy miért lesz a helyettesítője Anglia nyitó játékának a G csoport ellen Tunézia ellen hétfőn.

– mondta Jones United 1-0 vereségéről. – De ez a futball. Ezek a dolgok történnek, és továbblépsz.Meg kell, mert nem tudok ülni a seggemön, és hetekig és hetekig és hetekig lakhatok rajta. Készen állok arra, hogy leugorjanak egy hídról, ha úgy gondoltam, hogy ilyen.

„Kiábrándító volt – bélelt. De ezek történnek. Vannak, akik többet kapnak, mint mások, de régebben szoktam, és szeretném azt gondolni, hogy elég bölcs vagyok és eléggé tapasztaltam ahhoz, hogy foglalkozzam vele. ”

„ A legjobbnak kell lennie világszerte. Ő éles, gyors, gyors. Ő egy nehéz játékos, aki ellen játszik, de minden csapatban tehetséges játékosok vannak.Van itt néhány is, így nem vagyok túl aggódva a többi csapattól. ”

Jones elrettentése a nemzeti csapatból, Southgate várhatóan Kyle Walkert, John Stones-t és Harry Maguire-t fog használni a három középsõ hátulról a Chris Smalling elhagyásáról szóló döntést követõen folytatja a döntést, mivel az Anglia menedzsere azt akarja, hogy a védõk visszahozzanak.

Jones azért is felügyelete alatt állt balesetre hajlamos előadások, de ragaszkodott ahhoz, hogy a kritika ne mozduljon el. „Emlékszem egy címsorra az olasz játék után [az 1-1-es felhívás Torinóban 2015-ben], mondván, hogy nem vagyok Pirlo. Emlékszem, hogy„ nem szar, Sherlock. ”Azt mondhattam volna nekik, hogy a játék előtt. / p>

Author: admin