FA halom dicséret Gareth Southgate-ról, de Anglia jövőbeli védekezését idézi

Mivel Southgate és játékosai készen álltak arra, hogy hétfőn Volgogradra repüljenek a Tunézia elleni játékra, az Anglia vezetőjét elismerte Dan Ashworth, az FA műszaki igazgatója, hogy segítsen visszahozni bizonyos válságot a nemzeti csapatnak az euró nyomán 2016-ban, Roy Hodgson távozása és Sam Allardyce rövid menedzsere. Anglia Phil Jones azt mondja, hogy elég bölcs, hogy megbirkózzon a balesetekkel További részletek

Ashworth azt mondta, azt szeretné, ha egy másik angolnak sikerülne Southgate-t eljuttatni a következő években azonosítva az Under-21s menedzsert, Aidy Boothroydot, mint egy versenyzőt, és elég biztos volt abban, hogy kijelentette, hogy a jelenlegi csapatnak reális esélye van a világbajnokság megnyerésére.

Ugyanakkor Ashworth-tól is belépett az angol labdarúgó-irányító testület kutatása rámutatott a rendszerben a felső szintű védők számával kapcsolatos problémára.

„A Szent György Parkban feltérképezzük, hol van a tehetség, és azt mondhatjuk, hogy van 10-es számok vagy néhány hetes számot ”- mondta. „Azt kell mondanom, hogy a legnagyobb beszélgetési pontunk a csapatok többségével védők.Minden korosztályban védők.

„Amikor 1997-ben mi [FA] volt a minőségi charta, arról beszéltünk, hogy nem volt elég kreativitásunk. Nem volt olyan játékosunk, aki képes volt megtartani a labdát, aki meg tudta verni a játékosokat. És mégis azt hiszem, kicsit elmozdítottuk. Most már rengeteg izgalmas játékos jutott el végig Jadon Sancho-ig a Borussia Dortmundban.

„Talán nem volt a mélység – talán nem a mélység, hanem a típusok – a védők . 20 évvel ezelőtt teljes hátunk volt Stuart Pearce és Gary Neville, és most már más típusú, teljes körűen visszafogott szárnyasok is vannak.

„Néhány évvel ezelőtt egy vezetővel dolgoztam, aki beszélt a paplan túl rövid. Elrejtheti a lábujjait, de nem fedheti le a vállát.Azt hiszem, itt voltunk 20 évvel ezelőtt, hogy sok védőnk volt, de nem volt elég játékosunk, aki elég jó volt a labdával.

„Talán felakasztottuk a paplanot, és most sok Henderson, Maguire és Young az angol világbajnokságnyitó pólusában További információ

Ashworth tovább dicsérte Southgate-t a munkájáért kétségbeesett idő a nemzeti csapat történetében és egy fiatalabb rendszer összeállításában, egy új rendszerben, amely segítette az angol közönség visszaszerzését.

„Minden vezető egy kicsit más módon vezet, de láttad, hogy a 21-es évek edzője, és most a vezető edző lesz, ”mondta Ashworth. „Empatikus, kifejező, magas érzelmi intelligenciával rendelkezik, és nagyon jó megértése a játékosokkal való kapcsolatról és a játékosok és a személyzet legjobb kihasználásáról.

a játékosok és a személyzet számára, akik egy nagy csoportot alkotnak.És ez az. Így dolgozott együtt a 21-es évek alatt is, ezért hitelt kell vállalnia. Gareth a vezető. A környezet Gareth-nak van, és kivételes vezetője. ”

A közelmúltig az FA vezetői vonakodtak volna, ha Anglia nem nyerheti meg a világbajnokságot. Most azonban úgy tűnik, hogy egy új optimizmus hulláma van. – Ez az, amit itt vagyunk – mondta Ashworth. „Felkeltünk, hogy megtámadjuk a versenyt, és megpróbáljuk megnyerni. Szeretnénk inspirálni a nemzetet, és azt akarjuk, hogy a nemzet büszke legyen a labdarúgó csapatunkra. ”World Cup Fiver: regisztrálj és kapj a napi futballcímünket.

Ashworth feladata, hogy még messzebbre nézzen, az a végső cél, hogy Anglia sikereit a fiatalabb szinteken a vezető csapat ismételje.Azt mondta, hogy nem kell egy külföldi vezetővel lenni. Igen. Ez az én személyes álláspontom, és nem feltétlenül az FA nézete, de a Szent György Park célja, hogy segítsen fejleszteni az [angol] játékosokat és edzőket. Van néhány jó fiatal angol edzőnk [az FA-n belül], mint például Steve Cooper, Paul Simpson, Keith Downing, Aidy Boothroyd, akik különböző szinteken nyertek dolgokat és a játékban dolgozók – Lee Johnson, Gary Rowett, Eddie Howe, Sean Dyche – mind tehetséges angol edzők. ”

Ashworth hozzátette:„ Nem mondhatom el, hogy ki sikerül Gareth Southgate-t, de ha ez megtörténik, reméljük, hogy ez azért van, mert olyan jó munkát végzett, hogy a Real Madrid-ba söpörte. ”

Author: admin