A Manchester United Henrikh Mkhitaryan lélegzetelállító hangulatot áraszt

A labdarúgás különleges öröme az a végtelen számú mód, amellyel a szférikus dolog a téglalap alakú dologhoz juthat. Mégis, a legragyogóbb célok az örök témák riffei, de minden olyan gyakran kapunk Roberto Carlosot Franciaország ellen, vagy egy Ronaldinhót Chelsea ellen, és újrafogalmazza a valóságot, hogy emlékeztessen minket arra, hogy nem láttuk mindent. elhagyott a Top 10 listából További információ

Nemcsak a készség, hanem a karakter is.Miután nyáron csatlakozott a Manchester United-hez, Mkhitaryan helyettesítőjeként kezdte a szezont, ami úgy tűnt, mintha kicsit többet mutatna az Egyesült Államok összehasonlító erejével a széles támadókban – és Hull City-hez még mindig támadást indított, ami sérülési időt nyert

Ezután jött a Manchester derby, egy meccs, amit Mkhitaryan elkezdett, bár elkapta a kopogást Armenia számára, míg az ellenkező szárnyon Jesse Lingard visszatért egy hónap után. Figyelemre méltó, hogy mindkettő a tempóból kifelé haladt, majd beágyazódott és kritikát kapott; Kíváncsi, hogy José Mourinho kevésbé volt ereje annak, hogy elmagyarázza, hogy a labdát a középpályán nem egyezik, ami Marouane Fellaini és Paul Pogba, Fernandinho, Kevin de Bruyne és David Silva ellen volt, amikor a City nyerte a mérkőzést 2-1. De a hibás volt.Lingard két hétig eltűnt, és két hónapig Mkhitaryan, az angol játék harum-scarumára rosszul felkészültnek tekintett.

Ez nem szokatlan, csak kevés ok volt arra, hogy ebben az esetben várjon. Mkhitaryan Örményországban nőtt fel, két csapatot játszott Donetskben, majd Borussia Dortmundba költözött; Valószínűleg feltételezhetjük, hogy szilárdan megérti a hideget, az esőt és a szennyeződést. Sőt, a játékának tetejére és fizikai prímájába érkezett, ami Hullot egy sokkal mesélőbbnek tűnt, mint a város.

Miközben aklimatizálódott, United lebegett, néhány játékot dominált, másokban eltűnt, és szinte mindegyikben küszködik. Nyilvánvaló, hogy egy férfi, aki az előző szezonban 49 gólt vett részt, nem tudott semmit sem ajánlani Stoke City és Burnley ellen, a Memphis Depay javára.Másrészről, Mourinho politikája az antidisestablishmikhaniánizmusnak nem ült jobbra, emlékeztetve az Arjen Robben, De Bruyne és Eden Hazard korábbi problémáira.

Ezután november elején Mkhitaryan megjelent a padon elhagyja Fenerbahce-t, de az Egyesült Államok teljesítményének egységes szörnyűsége ellenére elhagyta a következő két játékot, mikor csak 134 percet játszott a lehetséges 1,710-en. Egy olyan ember számára, aki az év Bundesliga-játékosaként érkezett, az elpazarolt csúcshónapok frusztrációja nem volt könnyű.

Végül azonban Mourinho meg volt győződve – véletlenül, amikor futott az alternatívákból, és kétségbeesetten nyert.Tehát Mkhitaryan otthon kezdte Feyenoordot, és kiváló volt; majdnem olyan volt, mintha mindent el tudott volna változtatni, nem azt, hogy Mourinho pontosan a megfelelő pillanatra számított volna, hogy szabadítsa fel őt. Ham, visszatérve a kezdeti XI-hez az EFL Kupa nyakkendőjével ugyanazon ellenzékkel szemben. Mindössze két percig tartott Zlatan Ibrahimovic-nak a nyitó cél érdekében 4-1-es győzelemben, majd egy szokatlan, de nagymértékben lenyűgöző Everton elleni megjelenés után meglátta Zoryát az Európa Liga és Tottenham között egy pár párral. káprázatos befejezések, mielőtt ismét megsérülnének.

Visszatérve a Sunderlandhez, egy óra múlva bevezette a Mkhitaryan-t, majd szinte azonnal elrontotta a labdát a jobb oldalon.Lehetővé téve, hogy az egész testén áthaladjon a cél felé, az utolsó pillanatban, és amikor már nem tűnt lehetségesnek, hirtelen visszapillantott az Ibrahimovic beillesztésének másik módja; ezúttal hiányzott. Az áthaladás azonban a késleltetéssel és álcázással, kapszulázott Mkhitaryannal.

Tehát az volt, hogy négy perc múlva Ibrahimovic a jobb oldali szárnyra húzódott, Mkhitaryan pedig középre nyúlt. Jellemzően előbb volt a játék előtt, amikor a kereszt jött – „offside”, néhányan azt mondták -, de mielőtt a labda megérkezett, valahogy úgy döntött, hogy mit tegyen, állítsa be a lábát, ferde testét, és előrehajolt, ahogy mögötte , a lábát a hátánál, és a jobb sarok külső részével a végsõ sarokba illeszteni!Elég nehéz leírni, soha nem bánni végrehajtani.

Angliában az ünneplés pillanata máshol más, az „Igen!” Csúszkája nem olyan elsődleges, gutturalis és teljes, mint a „Gol ! ”De az előbbiekkel együtt, amit még nem látott, Old Trafford valamit közelebb tett az utóbbihoz, egy kollektív„ Ohhhhh! ”-Hoz, a hithez és hitetlenséghez, az ecstasyhez és a közösséghez. Ez egy jobb élet hangja volt.

Author: admin