A West Ham jelképezi a swanseai Lukasz Fabianski lengyel kapusát

A lengyel kapus csatlakozott egy hároméves szerződéshez, miután Swansea kiesett a Premier League-ből, és helyettesíti Joe Hart-ot, akinek a Manchester City kiábrándító kölcsönbeszélése véget ért. Fabianski várhatóan versenyez Adriánnal a kapus helyzete miatt. Átigazolási ablak 2018 – minden nyári üzlet az Európa öt legnagyobb bajnokságából. Bővebben

A 33 éves, aki Oroszországban tartja a világkupát, de nem játszik kedden kedden Szenegál 2-1-es vereségében, a West Ham második bejelentkezése olyan sok nap alatt, ameddig Manuel Pellegrini alatt folytatódik a klub első szezonjának újjáépítése. Kedden megtörték az átruházási rekordjukat a 21 év alatti francia középső Issa Diop 22 millió font összegű befogásával.Pellegrini ezen a nyáron aláírta a teljes hátralévő Ryan Fredericks-t a Fulham-től.

„A West Ham egy hatalmas klub, tehát nagyon örülök, hogy ilyen izgalmas időben csatlakozhatom” – mondta Fabianski, aki a tavalyi Swansea év játékosának szavazott. „Mindent megteszek a pályán és a pályán, hogy segítsem a csapatot a lehető legjobb eredmények elérésében, és alig várom, hogy elinduljak karrierem új fejezete.”

Mario Husillos, a West Ham új igazgatója „Lukasz tapasztalt és megalapozott Premier League-i ​​kapus, kiváló minőségű, amelyet hazai és nemzetközi szinten is mutatott.Kiválóan illeszkedik a modern kapus formájához, kitűnő mozgékonysággal, jelenlétével és eloszlásával, és erős versenyt hoz a pozíciójára. légy itt – mondta Maddison a Leicester hivatalos weboldalán. „Jól beszélgettem a menedzserrel a futballról és arról, hogy ő akarja, hogy játsszak, hogyan szereti játszani, és engem eladtak. Nem gondoltam vissza a telefonhívás óta. ”

„ A Leicester csak úgy tűnik, hogy megfelelő vagyok nekem ”- tette hozzá az angol alatti 21 év alatti nemzetközi személyzet. „Jól éreztem magam a klubban, és ezt nem hagyhatom figyelmen kívül a fejemben és a szívemben.Örülök, és alig várom, hogy elinduljak. ”Facebook Twitter Pinterest James Maddison a leicester city edzőterén mutatják be, miután befejezte a norwichi költöztetését. Fénykép: Leicester City FC / Plumb Images / Getty

Claude Puel, a Leicester menedzser elmondta: „James csodálatos játékos, aki az egyik legizgalmasabb fiatal tehetség az angol labdarúgásban. Ő egy fiatal játékos, aki képeket hozhat a támadó harmadban. Jó képességeivel és még további fejlődési lehetőségeivel is rendelkezik, ami izgalmas mind a csapat, mind a szurkolók számára. ”

Kedden este a Serie A oldal elnöke, Massimo Ferrero javasolta Unai Emery harmadik nyárát. az aláírás már kész üzlet. “Torreira 30 millió euróval távozott” – mondta a Sportitalia-val beszélgetve. – Pescarából vettem, amikor senki sem hitt.Fogadunk és nyertünk, mindössze 3 millió eurót fizetve. A befizetett pénzt a klub működésének fenntartására használják.

Gareth McAuley, Claudio Yacob és Boaz Myhill a hónap végén távozik West Bromból. A trió szerződései nem kerülnek megújításra, miután a Baggies-t a tavalyi szezonban elbocsátották a Premier League-ből. Fiver: iratkozzon fel és kapja meg napi futball e-mailünket. A kampány nagy részét sérülés okozza, hétfőn jelentik be a szezon előtti edzésről.

Author: admin