Az Atlético Diego Costa tagadja az Arsenal Arsène Wenger európai utolsó búcsút

Arsène Wenger számára nem lesz boldog vége. „Rumbo hacia Lyon” (Lyon felé vezető út) ezt a győzelmet megelőzően olvassa el az Atlético Madrid támogatóinak legdurvább szakaszát. Diego Simeone csapata az ígéret szerint az Európa Liga döntőjébe vezető úton halad, és bármi tisztelgés érkezik Wenger számára az elkövetkező 10 napban – talán egy szobor ígérete, vagy akár az elismerésben megemlített állvány az Emírségekben. nem az, ahogyan azt akarta, hogy befejezze a történetet.

A most maradt vasárnapi játék a Burnley ellen, majd Leicesterbe és Huddersfieldbe való kirándulások, és talán ez egy illeszkedő vége egy szezonra .Az Arsenal rövid volt, hiszen gyakran elit csapatok ellen fordultak, és amikor a második félidőben valami különlegesre volt szükségük, elvesztve Diego Costa célját, nem rendelkeztek személyzettel ahhoz, hogy eljuttassák. Az Arsenal alig idézett esélyt, és a késői támadás, amelyre számítottak, soha nem valósult meg. Csak egy cél volt benne – mégis az Arsenal kötelezte az ellenfeleket egy csapatnak az Atlético védekező szakértelemmel.Atlético Madrid 1-0 Arsenal (2-1 ag): Európa Liga félidős – élő! Bővebben

Ez az Atlético 12. egymást követő tiszta lapja a stadionban – egy hihetetlen futás, amely január 20-ig tart, és 1 097 percnyi játékot ölel fel, és hogy a párhuzamos védelem volt a különbség a két láb felett.Az Atlético ragyogóan hatékony volt hátul, míg több mint tíz év óta ugyanez mondható el Wenger csapatairól. Soha nem nyert európai trófeát, és igen, ez egy kedves módja annak, hogy 22 év múlva kimentek az Arsenal vezetőjeként. Az Atlético azonban azt a benyomást keltette, hogy a mesebeli végződések éppolyak – a mesei számára. Koscielny, aki régóta problémát szoptatott, úgy ment le, hogy a sérülés súlyossága azonnal nyilvánvalóvá vált. rögtön tudnia kellett, hogy mit jelent a világbajnokságon való játékra vonatkozó reményei.Koscielnynek ezen a nyáron meg kellett nyugdíjba vonulnia; ehelyett nem fog részt venni Didier Deschamps csapattal Oroszországban. Rövid útmutató Arsenal játékos értékelései Hide Hide

Hipotetikus, de talán az Arsenal jobban tudott kezelni Costa-t és Antoine Griezmann-t, ha kapitányuk 7 percnél hosszabb ideig tartott. Még egyszer, Koscielny rosszul hibáztatta Griezmann célját az első lábbal. Griezmannnak újabb remek játék volt, és amikor az első félidő végén a két Atlético együttesen, a Koscielny-kezeléshez hozzáadott időben, a játék döntő pillanatához vezetett.

A cél megmutatta a mindkét játékos.Griezmann átadása szépen súlyozott, és amikor Costa mögött Héctor Bellerín mögött volt, mindig nehéz volt, hogy az Arsenal visszaálljon a helyhibájához. Lehet, hogy Bellerín gyorsabb volt, de Costa erősebb volt, védve a labdát a testével, miközben szakszerűen tartotta az ellenfelét.David Ospina, aki 45 perces idegnyitást szenvedett el, előrehaladt a sorából, és Costa söpörte a labdát az Arsenal kapusától, egy magabiztos bal lábfejű befejezéssel.Arsène Wenger “nagyon szomorú” Atlético után tönkretette a mese végét Read more

Addig a pontig, amíg az Arsenal támogatói, akik a legmodernebb szinteken helyezkednek el, az új építésű stadion legmagasabb szintjein kellett meglepődniük azzal, ahogyan csapata a játékra állt.

Mindegyik Wenger férfinak sok volt a labdája anélkül, hogy nagyon sokat tett volna vele. Mesut Özil például kiemelkedően részt vett, anélkül, hogy képes volt egy gyilkos átutalásra. Az Atlético mindössze 18 gólt szerzett 35 La Liga jelenlétében ebben az évadban, és az Arsenalnak többet kellett megtámadnia a támadó játékosoktól.Danny Welbeck és Alexandre Lacazette csalódást okozott.

A második félidőben az Arsenal megtámadta a végét, ahol összegyűjtötték a támogatóikat, és korán néhány bátorító pillanat volt. Granit Xhaka alacsony lövése az első figyelemre méltó mentést hozta Jan Oblakból, és még néhány pillanatnyi gondatlanság volt a hazai csapat védőiből. Regisztrálj a Fiverre, e-mailünkre a futball világáról.

A jobboldali futás egy másik jellemzője volt, és a második félidő közepén Wenger hozott Henrikh Mkhitaryan-t, hogy növelje csapata támadó fenyegetését Jack Wilshere rovására. védelem.Mkhitaryan egy lövést hozott a keresztlécre, és Gianluca Rocchi bíró túlságosan enyhe volt a sporadikus alkalmakkor, amikor Wenger csapata bátorító pozícióban találta magát, és Simeone játékosai – utcára, végül – szándékos szabadrúgásokat adtak.

Úgy tűnt, hogy az Arsenal elveszíti a hitet a végső cserékben, és talán ez volt a leginkább csalódó rész. Nem volt későnyomás, nincs védő támadás, nem szerencsejáték – és több, mint bármi, nincs szikra. A végső síp hangzott, és Wenger gyorsan elment. Gyorsútmutató Atlético Madrid játékos értékelései Hide

Author: admin