Jordan Henderson: „A Liverpool készen áll arra, hogy bármi is legyen a Manchester United dobásánál”

A Henderson sérelme konkrétabb. A diplomácia a 26 éves munkájának része lehet a klub és az ország kapitányának, legalábbis a múlt héten Szlovéniában, Wayne Rooney rovására. Henderson mégis elismeri, hogy a Mourinho részvételének emléke a 2014-es Liverpool-féle leesés idején a motiváció arra, hogy hétfőn a Chelsea egykori vezetőjéhez juthasson. 2014. április 27-én.A középpályás támogatója kénytelen volt szenvedni, amikor Steven Gerrard önéletrajza szerint Brendan Rodgers ambiciózus taktikája egyenesen a Mourinho csapdájába játszott.

Hat pontnyi rés megnyitása az Egyesült Államokkal szemben a kampány elején és Henderson úgy véli, hogy az új Egyesült menedzser csalódottsága a folyamatban, “úgy gondolja, hogy az ágyban van.”

A Liverpool jelenlegi kapitánya, aki a csapat lenyűgöző kezdetén volt a szezonban, azt mondja: Soha nem fogom elfelejteni, hogy a Chelsea játék az Anfield-nél, amikor elveszítettük, és a címért mentünk. Bosszantó volt számomra. Rajongó voltam, a tömegben voltam, bosszantó volt nézni. Kiabáltam, hogy egy kicsit gyorsabbá tegyem a dolgokat.

„Nem volt jó játék, hogy megnézhesse, de teljes hitelt kapott Josénak.Taktikailag nagyon jó volt tőle, és ő egy nagyszerű taktikus, ő egy világszínvonalú menedzser, és megmutatta, hogy az ő klubjaiban. Az a mód, ahogy játszották, nagyon ügyes volt José-tól. Tűzoltunk abban az időben és ahogyan játszották a játékot, nagyon lassan, ülve, nehéz volt nézni. Facebook Twitter Pinterest Kétségbeesés a Liverpool és a Steven Gerrard számára, mint Chelsea nyerte az Anfield-ben 2014-ben. Fénykép: Tom Jenkins a Guardian számára

„Nagyon nehézkesek voltak – dobások, célrúgások, örökre és ez mindenki dolgozott a stadionban, és előnyben részesült, mert megkapták az eredményüket, és nagy hatást gyakorolt ​​a bajnokságra.Soha nem fogom elfelejteni, hogy a hétfő nagy alkalom lesz, ha folytatni tudjuk a módját, és megnyerjük, hogy az ágyban legyünk.

„Ez egy kemény játék. United egy jó csapat, akiknek nagyon jó játékosai és vezetője van. Készen kell állnunk és készen kell állnunk arra, hogy bármit is dobjunk ránk.

A Liverpool csak hét Premier League játékot játszott, de csak egy vereséggel, hét ponttal az Arsenal, Tottenham Hotspur és Chelsea útjainál, plusz több pusztító megjelenés a cél előtt, úgy tűnik, hogy felkészültek arra, hogy a klub első kihívását a csúcstalálkozón, a Rodgers uralkodásának csúcspontja óta hozzák létre.

„Minden játékos számomra felemeli a játékát, és nagyon jól teljesít, – mondja Henderson. „Az utolsó harmadban nagyon jó, kegyetlen voltunk.Van néhány nagyon tehetséges játékosunk, akik lehetőségeket teremtenek. Mindannyian bejutunk a pontszámlapra, mindannyian segítünk, ami segít nekünk, mint csapat. Ha Ön az ellenzék, akkor nem tudod, honnan jönnek a célok, mert bárhonnan jöhetnek. a cím szélére, finom státusszal Daniel Sturridge-ben, Gerrardban, Hendersonban és együtt. Klopp alatt az a kollektíva, amely reményével kitölti az Anfieldet, és a legnagyobb veszélyt jelent az Egyesült Államokra.Facebook Twitter Pinterest Klopp és Mourinho élénk összecsapást vár a Liverpool és a Manchester United között.

Azonban az angol nemzetközi állítás szerint: „Még mindig úgy éreztük, hogy jó egység volt, amikor Luis itt volt, de nyilvánvalóan kitűnő volt, mert világszínvonalú játékos. Luis az egyik legjobb a világon, így rengeteg címet kapott, de azt hiszem, ez segített a csapatnak is. Segített az összes nyomás megszüntetésében, mert minden héten teljesített és pontozott. Számunkra ez csak megy, és tedd, amit csinálunk.

„Most mindenki nagyon jól teljesít, és dicséretet kap, de ez ugyanaz a helyzet, és nem kap semmit. Biztos vagyok benne, hogy a menedzser igaza lesz.Ez minden bizonnyal nem fog megtörténni ebben a csapatban azzal, hogy kezelni fogja azt, így csak akkor folytatjuk a játékterv végrehajtását, mint amilyeneket csináltunk.

Henderson ragaszkodik ahhoz, hogy United ne legyen cél a Klopp csapatának ebben a szezonban, csak hétfőn az Anfieldben. „A legjobb csapat akarunk lenni, nemcsak jobb, mint a Man United” – mondja. „Mindenkinek jobbnak akarunk lenni, és ez az a mentalitás, amit beállítottunk.”

Figyelemre méltó, hogy a Liverpool kapitánya, mint a Mourinho, aki fűszer hozzáadása az Egyesült Anfield-hez, nem utasítja el azt javasolja, hogy a Klopp csapata győzelmének egy másik, a szezon korai szakaszában tett nyilatkozata meggyőződjön arról, hogy a cím meghívása folyamatban van. Facebook Twitter Pinterest A Liverpool támogatja a Standard Chartered’s Seeing Is Believing jótékonysági kezdeményezését.Fénykép: LFC

„Azt hiszem, sok meggyőződésünk van, mint az előadásokkal és az eredményekkel kapcsolatban,” mondta Henderson. „Hiszünk abban, hogy keményen dolgozunk és javítunk, nem csak egyénként, hanem csapatként, és folyamatosan figyeljük a vezetőt, hogy biztosan a helyes irányba haladunk.Ez az, amit mindenki akar.

„Ez egy hatalmas játék, amelyet mindenki figyelni fog, de nekünk ez egy másik csapat, aki megpróbál elvenni három pontot, és ezt meg kell állítanunk, és győződjön meg róla, hogy nyerünk . ”

Mourinho számára egy dolog volt, hogy utasítsa a kapusát, hogy az első percben, a Chelsea menedzsere vagy az első 10 percen belül küldje el a kapusát az első percben. a 2-0 győzelem az Anfield-nél, de az Egyesült Államok hagyományai Sir Alex Ferguson alatt megszakítanák a trükköt a hétfőn.Henderson meggyőződött arról, hogy a Liverpool függetlenül tud diadalmaskodni. „Megpróbálhatják elrontani, de ez rajtad múlik, ugye?” A Liverpool kapitánya arelt.Liverpool v Manchester United: mérkőzés előnézete Tovább

“Amikor az Egyesült Államokban játszottunk United-ben szezonunkban a hátsó lábon voltunk, mert jó lendületünk volt. Mi uralta a játékot, és soha nem kerültek le a hátsó lábáról. De jön, hogy elrontja a játékot? Nem vagyok biztos benne.

„Josénak kell tennie, amit igazán akar. Mindent megtesz, amit úgy gondolja, hogy szüksége van ahhoz, hogy megnyerje a játékot. Mi csak felkészülünk arra, amit nekünk dobunk. Úgy fogunk játszani, mint mi voltunk. Ha ezt folytatjuk, úgy dolgozunk, mint mi voltunk, nem számít, hogy mit fognak csinálni más csapatok. Nem élnek velünk. ”

Author: admin