Marc Albrighton ragaszkodik ahhoz, hogy Leicester City játékosai felismerjék, hogy többet kell harcolniuk

Leicester City csalódott játékosai rámutattak a harcra, ami aláássa a Premier League címének védelmét, mivel küzdenek a hazai és európai kötelezettségvállalások kiegyensúlyozásában. Leszesterész gondjai továbbra is Hazard, Costa és Moses tüzet Chelsea győzelemre Tovább

Claudio Ranieri gyengélkedő oldalát a Chelsea nyomatékosan elutasította szombaton a Stamford-hídnál, ami vereséget jelentett, ami azt jelenti, hogy a Blackburn Rovers 21 évvel ezelőtti első csapata elveszítette a bajnoki védelem első négy játékát. A megrongálódó forma nyolc ponttal hagyta el a bajnokokat annyi játékból, ahol tapasztalt játékosaikat lenyűgözte a lélek hiánya, amit a mai napig bizonyítottak.

„Nem igazán elfogadható, ha így veszítünk, – mondta Marc Albrighton. – Nem tudom, mi az.Beszélgettünk róla az öltözőben. Nyilvánvaló, hogy erősebbnek kell lennünk, hogy nehezebben játszhassunk, nehezebben verhessünk, nehezebben ellenezzünk.

„A csapatok különböző módon próbálnak megállítani minket, mivel tavaly sok örömet csinálunk, amit tettünk, de amennyire aggódunk, nem az, ahogyan játszunk. A harcról van szó. Többet kell harcolnunk. Elvesztettük a tavalyi harcot, és gyorsan vissza kell vinnünk. ”

Ezeket az érzelmeket Danny Drinkwater középpályásai visszhangozták, aki számos nyári kiegészítést látott a szorosan kötött mezőkhöz. . – Van valami hiányzik a pillanatban, és ha ez a harc, akkor elég gyorsan át kell vinnünk. – Sokkal jobban kell tennünk.A fiúk csoportjaként ki kell derítenünk, mi történik, és kezdjük el helyesen, mint beszélni róla. ”

Leicester nem tette ugyanazokat a problémákat Európában, és az FC Koppenhágával találkozott a Bajnokok Ligájában Kedden a dánokkal a legközelebbi ellenfelek a G. csoportban. Stale Solbakken oldalán minden versenyen veretlenek lesznek, és kihívást jelentenek a Premier League csapatának, Ranieri pedig bizonyítékot keres, hogy a csapata újjáéledjen a múlt szezon szellemében.

„Tavaly voltunk ebből a világból, és most visszatértünk ebbe a világba, és reagálnunk kell” – mondta az olasz. „Múlt szezonban nagyon összekapcsoltunk egymással, a csapattal, és ebben a szezonban nem is olyan jól. Ez a probléma. A vezető játékosoknak, minden játékosnak reagálnia kell, és be kell hoznia az új játékosokat. Együtt kell maradnunk.De ez frusztráló. Minden. A testbeszéd nem jó [a pályán]. Múlt szezonban sosem láttam ezt, így reagálnunk kell. Pozitív férfiakat akarok ”. Ez normális, amikor a csapat első alkalommal játszik ebben a versenyben. A Bajnokok Ligája nem nyerhető meg számunkra. Ami tavaly történt velünk, valami nem volt lehetséges. Őrült volt. Most mi vagyunk a normál Leicester, és újra kell harcolnunk.

Author: admin