Optus World Cup fiasco: az SBS az összes csoportos játék közvetítéséhez

Az Optus bejelentette, hogy a világbajnokság csoportos szakaszának hátralévő részét élőben közvetítik az SBS-en, és hogy ingyenesen elérhetővé fogja tenni streaming-platformját, annak ellenére, hogy kijelenti, hogy biztos benne, hogy képes közvetíteni a mérkőzéseket.

Ausztrália második legnagyobb telefonszáma tűzbe került a világkupára való lefedettség miatt, amelyet műsorproblémák sújtottak a streaming szolgálatában, és dühös lett a rajongók számára.

A 64 oroszországi mérkőzéshez jogokat biztosított. de a táplálkozási zavarok pufferelése széles körű kritikát váltott ki. Az SBS az összes világkupán játszott játékot a következő 48 órára átvizsgálja az Optus zavarát követően. Tovább

Az Optus vezérigazgatója, Alan Lew azt mondta, hogy az Optus Sport streaming platformja nem az elmúlt két nap során tapasztalt problémák, amikor a játékokat párhuzamosan közvetítették az SBS-n, és hogy ez „bizalmat adott nekünk ahhoz, hogy megnyugtassuk az ausztrál közvéleményt, hogy megkaptuk ezt”.

„Magabiztos, amint vagyunk képességünkre, meghallgatták az Austra visszajelzéseit Lian foci rajongók. ”

Az SBS az összes mérkőzést a csoportszakasz végéig mutatja.A futballszurkolók augusztus 31-ig ingyenesen regisztrálhatnak az Optus Sport-ra.Bárki, aki már befizette, a 15 dolláros előfizetési díjat visszatérítik.

Lew szerint az adatátviteli problémákat „a tartalomszolgáltató hálózat kritikus részének hibája okozta”.

Elismerte, hogy az Optus márka megsérült, és azt mondta, hogy várhatóan több ember iratkozik fel az Optus Sport platformra, amely most már a világkupának és a következő két első fordulójának idejére ingyenes lett. Az angol Premier League szezonja.

Malcolm Turnbull, a miniszterelnök belépett a hétfőn a vitaba, és röviddel azután Lew bejelentette, hogy az SBS minden játékot élőben és ingyenesen közvetít 48 órás időtartamra, amíg ez tovább folytatódik. technikai kérdések.Optus tűz alatt a világbajnokság-közvetítés után csalódást okoz a rajongóknak. Tovább

Az Optus megosztja az idei világbajnokság jogait az SBS-sel, a hosszú távú ausztrál futballszolgáltatóval, amely ezt elindította. Az összes mérkőzés, valamint a negyeddöntőtől kezdődő mérkőzésen felül egy élő mérkőzés éjszakai megjelenítésének joga van.

Az Optus mobil előfizetői ingyenesen hozzáférhetnek a világkupának a tartalmaihoz, de másoknak a fedezetet egy 15 dolláros csomag részeként nyújtották e.

Ma este az első meccs Portugália és Marokkó között zajlik, délután 12 órakor kezdődik. A mérkőzést Uruguay és Szaúd-Arábia követi, délelőtt 1 órakor, majd Irán kontra Spanyolország csütörtökön 4 órakor.

Author: admin