Wilshere megerősíti az Arsenal kilépését az Emery alatt a „csökkentett játékidő” miatt

Wilshere 197 szerepelt az Arsenalnál, ebből 38 volt a tavalyi szezonban – ez a legjobb összesen 2013 és 2013 között, és azt mondta, hogy a közelmúltbeli szerződéses megbeszélések során mindig a szándéka az Arsenal játékosának maradt.

“Ez a vágyam volt a vágyam, hogy valójában nemrégiben vállaltam egy pénzügyilag csökkentett szerződés aláírását annak érdekében, hogy jövőbeni klubomat elkötelezzem” – mondta Wilshere a szociális média nyilatkozatában. „Az új menedzserrel folytatott megbeszélést követően tudatában voltam annak, hogy bár a csökkentett szerződéses ajánlat megmaradt, egyértelművé tettem számomra, hogy a játékidőm jelentősen csökken, ha úgy döntök, hogy maradok.

„Biztos vagyok benne, hogy mindenki megérti, hogy életem és karrierem ezen a pontján rendszeresen első csapatfutót kell játszania, és Emery úrral folytatott találkozásomat követően úgy éreztem, hogy nagyon nehéz ezt megtenni az Arsenalban.Ezt figyelembe véve úgy érzem, nincs más lehetőségem, mint kihasználni más lehetőségeket annak érdekében, hogy pályafutásomat a pályán haladjak. ”

„ Fittnek, élesnek és erősnek érzem magam, és fáradhatatlanul dolgozom annak érdekében, hogy csúcs állapotban vagyok az új szezon előtt ”- folytatta. „Most megteszem a szükséges időt, hogy megfontoljam a lehetőségemet, mielőtt karrierem következő szakaszáról döntenék. Feljegyezni szeretném Emery úr iránti tiszteletüket, elismerését őszinteségéért és őszinteségéért, és a legjobbakat kívánom neki, a csapatnak és a klubnak a jövő számára. ”

Author: admin