A beszélgetések túl későn jönnek, hogy Yohan Cabaye-t és Joel Wardot a Crystal Palace-nál tartsák

A palota szombaton a Stoke-ba jön, hat ponttal a kiesési helyektől, és bár nem matematikailag biztonságos, a következő szezonra forduló gondolatok. Az öt játékos, akinek július 1-jén lejárt a lejárata, a Hodgson oldala megpróbálta megakadályozni a kiesés veszélyét, de a sportigazgató, Dougie Freedman a jövő héten találkozik az érintettekkel, hogy megvitassák a jövőt. A hétvégi akcióból tovább.

Jelenleg a Cabaye és a Ward – a 2013-as második szinttől előléptetett oldal tagja és 205 klubos veterán. Cabaye kulcsszereplőnek bizonyult Hodgson alatt, és az online sport fogadás elmúlt hetekben kitűnő volt, de jelentősen csökkentenie kell a 100 000 font-hetes fizetését, hogy meghosszabbítsa a negyedik kampányt.Marseille-t érdeklődték az egykori párizsi Saint-Germain középpályás iránti érdeklődés iránt.

„El kell készítenünk a felkészülést és a toborzást, mert a szezon végén nagyon jó játékosokat veszítünk el – mondta Hodgson. „Számos szerződésen kívül van. Nem beszélhetsz olyan emberekkel, mint Yohan Cabaye, Joel Ward, Julián Speroni, Damien Delaney vagy Chung-yong Lee, amíg nem tudod, hogy hol leszel és mit kapsz. Így a következő napokban ez kemény munka lesz magamnak és Doug Freedmannak. A Premier Liga csapatok elítélési indexe 2017-18 További információ

„Nem kétséges, hogy elveszítjük a játékosokat, nem utolsósorban [a loanees] Ruben Loftus-Cheek és Tim Fosu-Mensah, bárki más, aki más okból is elhagyhatja a klubot.Ezeket a játékosokat meg kell festenünk, és meg kell találniuk a terveiket. ”

Hodgson elvárja, hogy helyettesítéseket vegyen fel annak biztosítására, hogy a 25 fős magas rangú csapatát töltse. A spanyol kapus, Vicente Guaita csatlakozik a Getafe-hoz, és a palota Fulham jobboldali Ryan Fredericks-jére nézett, és felkeltheti az érdeklődést az Anderlecht középpályás Leander Dendoncker iránt. A menedzser azt mondta, hogy „meglehetősen magabiztos”. Christian Benteke megmaradna a csalódottság ellenére, és mobil sportfogadás hangsúlyozta, hogy a következő távon látta a saját jövőjét a klubban. A 70 éves a 2019-es szerződést kötött.

Author: admin