A Manchester City elfojtja Ji So Yun-t, hogy nyerjen Chelsea-val a WSL nyitójában

A Chelsea menedzsere, Emma Hayes és a Manchester City társa, Nick Cushing követte a Kingsmeadow-ban zajló céltalan döntetlenünket, és fárasztó ütemtervet készített, amely azt jelentette, hogy a nehézsúlyú bajnokok a szezon első játékában találkoztak, csak néhány nappal a Világkupára való kvalifikáció után. / p>

“Ez a szezon első játékja. A játékosok már két napja visszatértek. Hogyan tud felkészülni egy új szezonra, amikor a játékosok máshol vannak? ”- mondta Hayes, aki a Ji So-yun esélye után két ledobott pontot rendezett el, és a pályán rúgta a labdát.

Ennek ellenére a játék lenyűgöző intenzitással kezdődött. A gyors indulás során az angliai és a City Georgia Stanway, a 20 év alatti világkupának a gólszerzője jobb Bet365 oldalon talált helyet, ám a Hedvig Lindahlba lőni szelíd volt.Pillanatokkal később, a pacy Chelsea előrelátója Ramona Bachmann csak a City boxba hajtott, hogy kiszorítsák őket, mielőtt el tudnák dobni .Chelsea 0-0 Manchester City: Női Super League – ahogy történt. gyorsan dicsérte a játék ütemét. „Mindkét csapat és mindkét játékoskészlet kivételes volt, és az a intenzitás, amellyel a [nemzetközi szünet] hátulán játszottak, számukra jó hír.”

Közben Hayes elfojtotta a figyelmet a beszélgetésről, amely szerint ez összecsapás lenne. a leendő bajnokok és kihívók között, ehelyett dicsérve az Arsenalt, aki a Borehamwoodon 5-0 legyőzte a Liverpoolot, mint figyelő csapat. Azt mondta: „Azt hiszem, itt az ideje, hogy mindenki az Arsenalról, mint egy megérkezett csapatról beszélt.Az Arsenal felzárkózásán játszik. ”Mindkét fél számos nyári akvizíciót megtett, és a Chelsea, a bajnokokat uralkodó kezdetben egyértelműen elmulasztotta a nyugdíjas Chelsea kapitány, Katie Chapman – most már nyugdíjas – jelenlétének hátulját.

City a kapus, Karen Bardsley kapujának kihúzására összpontosított, mivel csecsemőik 57% -ban birtokolták őket az első félidőben.20 perc elteltével a Chelsea kinyújtotta a lábát, Sophie Ingle, Karen Mjelde és Ji egyre több helyet tudtak találni a városvonalak között.

Ahogy Ji elkezdett nyerni a középpályás csatát, Bet365 képes volt választani egy városi labda lebegett a magasodó Jill Scott felé, induljon a dobozba, és csavarjon el három égkék ing mellett, hogy a labdát Karen Carney felé csúsztassa, de a lövöldözés újra átváltott.

Beth England – on kölcsön a Liverpoolban a tavalyi szezonban – a Chelsea jobb oldalán is fényes volt.A félidőből kitűnő keresztje egy perc alatt ízlésesen zuhant a Ji lábánál a távoli posztnál, mielőtt Steph Houghton bejutott és egy sarokba dobta.

A félidőben Cushing váltotta a bajnokságot. debütáns Lauren Kender, amelyet nyáron írtak alá a Bristol City-ből, a dánia Nadia Nadim mint City várhatóan visszanyeri az előnyt, és kihasználják a birtokukban levő dominanciájukat. Skócia női labdarúgói segítenek enyhíteni a 20 éves fájdalmat. >

A Ji labdától való távol tartása kulcsfontosságú volt számukra, és elkezdték találni a módját a dél-koreai körhöz.Nadim tapasztalata alapján, amikor közvetlen fenyegetést jelentenek és képesek voltak feltartani a labdát, a City számokkal haladt előre.

Magdalena Eriksson rosszul időzített küzdelme a Stanway-n biztosította a City számára az első esélyt, hogy tesztelje Lindahlt. De a kapott szabadrúgásból származó Houghton erőteljes fejléce széles volt a svéd gól számára.

Houghton ismét óriási áttörést szeretett volna elérni az órában, de gördülő lövése hüvelykben elhaladt a rúdon.

A női futball legfelső szintjén a finom margók számítanak.Egyetlen csapat sem nyerte meg a WSL-t, mivel egy szezonban több mint két játékot veszített el.

A tavalyi szezonban ez a meccs eredménytelen lett, míg a februári Manchesterben a Chelsea 2-0-os vezetését Nikita Parris és a Georgia Stanway góljai Bet365 vonják vissza.

Jess Carterrel, aki a várost aggasztja, aki csatlakozott Birminghamből, és ha valószínűbb, hogy a holtpontot megszakítja, Hayes meghívta a változásokat. A debütáló Ingle és Anglia, aki a tavalyi szezonban a Liverpool számára 16 játékban gólt 10 gól, helyet kapott a Chelsea stábjainak, Fran Kirbynek és Drew Spencenek, az éves PFA-játékos Kirbyval pedig különösen meleg fogadtatást kapott. Kingsmeadow tömeg.Rövid útmutató Sigworth eléri az öt útválasztást, amikor az 12-es villamos bajnokságot a bajnokságban elrejtik.

A Manchester United valódi szándéknyilatkozatot tett, amikor elkezdték az FA női bajnokság kampányát az Aston Villa 12-0-os ütésével. Jess Sigworth zavargott, amikor öt gólt szerzett, míg Lauren James és Kirsty Hanson megragadta a fogszabályokat. Katie Zalem, Mollie Green és Ella Toone szintén becsomagoltak, mivel Villa nem válaszolt az Egyesült Királyság fölényére.

Az Egyesült Királyság, amelyet a korábbi angliai nemzetközi Casey Stoney irányított, az első szezonban játszik azóta, hogy átalakításuk óta, eredetileg 2005-ös feloszlatásuk után kezdtek.Nyertek egyet, és elveszítették az első két kontinentális gumiabroncsok bajnoki játékának egyikét, de valamilyen stílusban kezdték meg a bajnokságot.

A Szuper Ligában élvezetes nap volt az Arsenal számára is, mivel Vivianne Miedema mesterhárma álmaiba indította őket a Liverpool 5-0-os dobásában. A Miedema két gólt szerzett, és gólt szerzett Lisa Evans és Kim Little számára, amikor a fegyverek 4-0-os félidőbe estek, majd megbizonyosodtak arról, hogy a szünet után hazaviszi a labdát. Ez azt jelenti, hogy a Vörös főnök, Neil Redfearn várja első győzelmét és gólt, mivel a nyár elején átvette a labdarúgó-bajnokságot a Manchester United-nél. PAWha ez hasznos? Köszönöm visszajelzését.

Fenyegetésével és friss lábaival a Chelsea ismét kezdett visszajutni a versenybe.Még a tavalyi szezon gólszerzője sem találta meg a varázslat pillanatát, vagy nem provokálta a szükséges hibát, hogy megragadja a győzelmet, és a megsemmisítés megosztásra került. A Jen Beattie City elégedett volt az otthoni távoli ponttal, mondván: „Nem vagyunk túlzottan csalódottak ebben. Reméljük, hogy nyerünk, de nullánál jobb. ”

Author: admin