„Barca rossz, Madrid rosszabb” – az éjszaka az aluljárók visszatértek a La Liga-ba

Csak két csapat működik Spanyolországban, és mindkettő elveszett szerdán este. Leganés által 1, amikor 542 km-re a Real Madrid góllal zárt Sevilla felé. Nem sokkal több, mint 60 másodpercig ült ott – abban az időben, amikor Leganés kétszer szerezte a gólt -, amikor egy fodrozódás ment a helyiség körül, amikor Madrid kettővel lement.És csak akkor ment el, amikor Madrid egy harmadik részét beismerte; Sergio Busquets még mindig az oldalsó ajtón keresztül állt, feje meghajolt, míg a boldog rajongók hazafelé indultak, autórádiók bekapcsoltak, és elhaladtak a többszínű, 10 méter magas Legassess szörny mellett. a körforgalomtól alig tudta elhinni, amit látott – vagy amit hallott.

A Leganés Barcelonát először verte nyolc órakor; most, a tíz órás játékban Madridot verték meg a Ramón Sánchez Pizjuánban. Nem csak megverték – megverték. 3-0 voltak lefelé, még a félidőben sem volt, és nem lenne visszaút. – Nincs mentség – mondta Busquets vissza Butarque-ba, és semmiféle magyarázatot sem kapott. Vagy ha volt, Valverde nem ajánlotta fel. “Ez foci, és megtörténhet” – mondta.Lehet, de nem szabad. Ez volt az első alkalom, amikor Madridban vagy Barcelonában verték meg ebben a szezonban; Ez volt az első alkalom, hogy mindketten veszítettek sportfogadás ugyanazon a meccsen 2015 januárja óta – 141 játék ezelőtt. A Bundesliga rajongók csendes bánásmódban részesítik a DFB-t, mivel Dortmund hét megüt. Bővebben

A szerda este nem tűnt valószínűleg, legalábbis nem Leganés-ban. Az egyik végén egy hatalmas zászló egy cápát ábrázolt, és figyelmeztette Barcelonát, hogy a “Leganodon” ellen állnak, és a klub mini mérkőzésnapjának magazinja kijelentette: “Miért nem álmodik?”. Leganés azonban a nap alján, a Barcelona tetején indult; kilenc év telt el azóta, hogy a katalánokat a huszadik évben legyőzték a csapat, és ez volt az első alkalom, amikor a bajnoki vezető elvesztette a legutóbbi csapatot. A szerdai játék mindössze 11 perc volt, amikor Philippe Coutinho csodálatos gólt szerzett.Aztán Leo Messi elütötte a sávot, mielőtt újabb lövést küldött egyenesen a Pichu Cuéllar felé. Úgy tűnt, hogy a Barcelona uralkodik, minden esély már elveszett.

És mégis, Barcelona egy kicsit lapos volt, csak egy volt fel, és Leganés hamarosan lépést tett előre, mintha rájött volna, hogy ellenfeleik elvégre sportfogadás nem annyira félelmetesek. . Hurkos keresztmetszetű Sergi Roberto és Thomas Vermaelen vezette az elsőt, Nabil El Zhar gólt szerezve. Aztán egy ugyanolyan alapvető labda Gerard Piqué felé fordult, akinek „clearance-e” ehelyett tökéletes átadása lett Óscar számára, hogy gólt szerezzen a második.Hatvannyolc másodperc, két gól és a Barcelona megverték.

“Amikor ez megtörténik, egyértelmű, hogy valamit rosszul tettél” – mondta Busquets.

Valami? Nagyon mindent. Egy pont, Barcelona birtoklotta 85% -át, és több mint fél óraük volt a visszatéréshez, de semmi másuk nem volt: nincs szélessége, nincs ellenőrzése, nincs képzeletük, nincs kreativitása; még nem is lázadtak. Butarque visszapattant, Barcelona szétesett. Két Barça-játékos két perc alatt becsavaródott, és egy perccel később Juanfran megállt Vermaelen mellett. Ezután Piqué belépett a büntetőtérbe, hogy megakadályozza a gólrúgást, és nem hagyta, hogy elérje: nyomás alatt álló pánik portréja. Nem volt bíró, nem sérülések, sem rossz szerencse, csak egy igazán rossz csapat.Az, amely már hat héten belül beismerte, mint az elmúlt év 17-ben, folytatta az olyan helyek keresését, amelyek nem léteztek – amikor egyáltalán nem zavartalak bármit keresni -, és ez magányos esélyt teremtett: Cuéllar kiváló dupla mentést hozott Sergi Roberto-tól. és Ivan Rakitic. Az utolsó pillanatban Marc-André ter Stegen felállt egy szögletre, de a labda sportfogadás egész éjjel senki mást sem ért el, és ő sem érte el. Youssef En-Nesyri egyenesen elindult, aztán összeomlott, görcsét szorongatta a borjakhoz, Butarque pedig ordította, amint a síp elment.

Megtették. Másodszor Mauricio Pellegrino vezette a győzelem egyik oldalát a Barcelona felett – Alavés megnyerte a Camp Nou-ot 2016 szeptemberében -, de a játékosai és a klubja számára ez egyedülálló volt.A Leganés, csak a harmadik évében kezdve a premrában, a barcelonai tizedik költségvetéssel megverte a kettős nyerteseket. A tavalyi Bernabéu-kupagyőzelem mellett ez talán csak a mindenkori legjobb győzelmük. – Most élvezhetjük ezt – mondta Pellegrino halkan. Facebook Twitter Pinterest Nabil El Zhar ünnepli gólját Barcelona ellen. Fénykép: Anadolu Agency / Getty Images

Leganés visszamentek az öltözőbe, ugyanabban az időben, amikor Sevilla 524 km-re délre távozott az övékből. Amikor odaértek, az asztal közepén pizzákat fedve, Unai Bustinza felemelte El Zhar fiát a vállára, a gyerek kimerült apja edzőjének ölelésébe esett, és körülötte taps volt és éljenzés.Amikor Sevilla néhány órával később visszatért az övékhöz, a jelenetek hasonlóak voltak: Pablo Machín az ajtó mellett várakozott, hogy üdvözölje őket, a személyzet és a póttagok felsorakoznak, hogy gondoskodjanak a becsületőrről, átlapolva őket, a tenyerét hátraverve. >

Ha Leganés győzelme meglepetés volt, akkor a Sevilla valószínűleg kevesebb volt. Zinedine Zidane nem tudott megnyerni a Sánchez Pizjuán-nál, ahol Madrid többször veszített, mint bármely más stadionban ebben a században. Ez volt a negyedik vereségük sportfogadás Bet365 egymás után, hetedik a hét bajnokságban tett látogatásuk után. Sevilla elérte, hogy három nap alatt 11 pontot szerezzen – öt Európában múlt csütörtökön, hat a bajnokságban hétvégén.

„Nem tudom, hogy érdemes-e az összes golyódat a a kezdés – mondta Machín, de Sevilla kijött.Alig 18 másodperc telt el, amikor Thibaut Courtois megmentette André Silvától. Aztán Nacho elindult a bár alá. Aztán Wissam Ben Yedder áttört. Aztán Silva gólt szeretett. Aztán Silva ismét gólt szeretett. Aztán Mudo Vázquez elütötte a lécét. Aztán Ben Yedder szerezte gólt. 3-0 után 39 perc. A Sevilla bárhonnan jött, de a madridi baloldal elsősorban nehéz volt elképzelni Machín tervét, mint egy rajzfilm nyíl, amely a Marcelo vázlatára mutat.

Jesús Navas belekapaszkodott hozzájuk. Mögötte futva, fej hátrafordítva, lábak nehézek, végül a területre érkezett, hogy megkérdezze, mi történt. Marcelo nem tudott lépést tartani, de nem csak ő volt: Madrid együttesen nem tudott vele együtt élni, miután a hullám elárasztotta fehér hullám, egy sevillano-csöpög. Csak Gareth Bale lövése a fegyverrel utalt bármilyen reakcióra.Magyarázatot kérve, Casemiro azt mondta: „Ez egyszerű, 45 perc alatt adományoztuk őket.”

A második 45-ben nem volt visszaút. Luka Modric gólt szeretett, de az ellenállás Röviden, Marcelo megsérült, és a negyedik Sevilla számára valószínűnek tűnt. A Courtois megmentette Pablo Sarabia-tól, a Bale nagyszerű blokkot produkált, Vázquez elütötte és a késő végtelenségig terítette a pályát. A végén voltak egyre hosszabb időn át meglévő olívak, a Sevilla labdája és a győzelem. Krzysztof Piatek dicsőséges futása folytatódik, amikor Genova elhagyta Chievo-t. Bővebben

„Nincs büszkeség, nincs szív” – írta őrült Madridista Tomás Roncero, AS. “Nem szabad vigasztalni, hogy mennyire rossz a Madrid” – ragaszkodott Joan Maria Battle a katalán Sport napilaphoz, de természetesen volt.Borítója felvidított: „Muchas gracias, Madrid!”, A szerkesztőség szerdán este hívta fel a „szolidaritás a középszerűségben” gyakorlatot. El Mundo Deportivo a „Barça rossz, rosszabb Madridban” címmel nyitott.

Ez az egyik módja annak, de nem az egyetlen. „GIANTS”, Marca elejét futtatta. Ezúttal nem kísérte „bukott” vagy „meggyilkolt”: nem Madridról és Barcelonáról, hanem azokról a klubokról beszélték, amelyek négy évet vettek a bajnokságnak, a kupának és a Bajnokok Ligájának, hanem azokról a csapatokról, amelyek legyőzték őket. “Mit. Nos, nagyon.

A szerdán Sevilla és Leganés, a Butarque és a Pizjuán körüli szurkolókról, és talán még Spanyolország mindenki másáról is szóltak.

„Ez egy éjszakát élvezni.Azok, akik gyakran nem verjük át Madridot, emlékezni fognak erre, bár az itt élő rajongók egy kicsit hozzászoktak hozzá ”- mondta Machín. „Kár, hogy nem a hétvége, így az éjszaka hosszú is lehet.”

Pellegrino esetében Butarque-ban ült, miután legyőzte a barcelonát, és csendes hangon beszélt, amikor a harmadik célról hírek érkeztek. Sevillában. “Remélhetőleg ez segít nekünk abban, hogy higgyünk önmagunkban: Leganésok vagyunk, alázatosak, családunk vagyunk, és ez az eredmény nem fog becsapni minket, de élvezhetjük ezt” – mondta. „Utolsó volt az elsővel szemben, de szerencsére ez a Spanyol bajnokság. A legjobbak nem mindig nyernek, és ezt meg kell ünnepelni. ”Beszélgetési pontok

Espanyol 1–0 Eibar, Real Sociedad 2–2 Rayo, Atlético 3–0 Huesca, Athletic 0–3 Villarreal, Leganés 2–1 Barcelona, ​​Valencia 1–1 Celta, Sevilla 3–0 Real Madrid.Csütörtök: Alavés-Getafe, Valladolid-Levante, Girona-Betis Fénykép: Javier Zorrilla / EFEWHa ez hasznos? Köszönjük visszajelzését.

Author: admin