Dylan Hartley térdsérülései továbbra is a Nemzetek szövőszékén folytatódnak

Az angliai társkapitányt elhagyták a 23 fős csapatból, hogy vasárnap szembesüljenek a Waspokkal, mivel későn távoztak, mielőtt a múlt pénteki lenyűgöző győzelem előtt a Premiership vezetői, az Exeter megtörtént volna. A meccs után a Northampton rögbi igazgatója, Chris Boyd azt mondta, hogy Hartley mulasztása óvintézkedésként történt, mert térdét morogta, de ő a szent játékosok között van, akiket nem lehet választani a darazsak ellen.

Northampton nem állítottak be időkeretet Hartley visszatérésére, csak megismételve, hogy „hétről hétre ki kell értékelnünk, de nem fogjuk tolni”.Vasárnap való Bet365 távolléte azt jelenti, hogy csak egy mérkőzés lesz az alkalmasságának igazolására, mielőtt Eddie Jones megnevezné a Hat Nemzet csapatát január 17-én. Bontás: iratkozzon fel és kapja meg a heti rögbi szakszervezeti e-mailt.

Hartley elvesztette helyét Anglia XV. Kezdő őszi kampányának vége felé – Jamie George Japán és Ausztrália ellen indult – bár a Northampton prosti továbbra is szerves része Jones csapatának, miután Owen Farrellrel megosztott minőségben megőrizte a kapitányt.

Jones azt is jelezte, hogy hajlandó kiválasztani Hartley-t, annak ellenére, hogy kérdőjelek vannak a mérkőzés fitneszével kapcsolatban.2017 elején Hartleyt alkalmassá tették arra, hogy elindítsa az Anglia Hat Nemzet elleni kampányát Franciaország ellen – ez az első mérkőzés majdnem két hónap alatt, egy hathetes felfüggesztés miatt.

Eközben Henry Slade visszatér az Exeter kezdő sorozatába, Bet365 amikor a főnökök arra számítanak, hogy szombaton visszatérjenek a Bristol elleni győzelemhez. Slade a múlt héten Northampton elleni pótlás között volt, váll sérülést követően, de visszatér a kezdő XV-re Luke Cowan-Dickie, Jonny Hill és Dave Dennis mellett.

A rögbi Exeter igazgatója, Rob Baxter mondta: “ Ez az első a három nagy játékból, amely feljött nekünk, tehát a teljesítmény szintjének, a játékmódjának, valamint a szükséges intenzitásnak mindegyikének szerepelnie kell ebben a játékban.Tudom, hogy néhánynak néz ki, hogy túl nézünk a hétvégén, de egyáltalán nem erről van szó. ”

Máshol a Gloucester szívesen fogadja Ollie Thorley szárnyát – akit a legutóbbi formájáért elnyertek felhívás arra, hogy csatlakozzanak egy Anglia csapathoz, Bet365 amely ezen a héten gyülekezik – a leicesteri utazásra, de Tom Savage nélkül vannak, akit két hétre felfüggesztettek. A szoros hajú Nick Schonert szombaton visszatér a Worcester arckifejezéséhez.

Author: admin