A Des Obeaux klán nyolcadik George VI. Király üldözését nyeri Paul Nicholls ellen

Egy pillanatra itt, szerdán, úgy tűnt, hogy a Thistlecrack, a két évvel ezelőtti VI. George Chase-győztes törékeny ragyogása ismét felgyullad a délutáni időben, de a régi harcos nem hamarosan eljutott a frontra, mint amennyire szelíden elmosta. eltekintve a verseny legfiatalabb lójától. Des Obeaux klán, még mindig csak hat, végül megtett egy sokkal hangsúlyosabb sikert aratásakor, mint ahogy az másfél-hosszú margó sugallhatja, és Paul Nicholls edzőjének tizedik győzelmét adja a középső szakasz üldözésében. évi bajnokság.

A George George-ot először 1937-ben rendezték, és egyetlen Nicholls edzőbár ötször sem nyerte meg a versenyt.Emellett egybevágta Fulke Walwyn és François Doumen négy különféle ló nyerésével, hogy királyt nyerjen, és mivel olyan fiatal üldözők kerülnek előtérbe, mint a Des Obeaux klán, kihívást jelent a 11. edzői bajnokságért, amelyet még nem nyert el. 2016 óta lehet, hogy csak idő kérdése.Clan Des Obeaux nyeri VI. George George Chase és Boxing Day versenyét – élőben! Bővebben

Megdöbbentő volt, mennyire könnyedén Des Obeaux klán dobta el az első osztályú nyertesekkel teli mezőt.Igaz, hogy a Might Bite, a kedvenc, rosszul futott a második futamon, és később beszámoltak arról, hogy vérzett az orrából, míg a rossz versenyszerencse még két fantasztikus ellenfélnek tudható be, amikor Bristol De Mai esett a kerítésen az állványok elé, és

A győztes ugyanakkor olyan jól utazott, hogy Thistlecrack vezetõként hazafordult, hogy csak idõ kérdése volt, mielõtt Harry Cobden lovagolt volna a Clan Des Obeaux klánon. ahelyett, hogy rövidebb árú stabil társa, a politológus volt, a felelősséget vállalta.Cobden még mindig nem kért maximális erőfeszítést, mivel a két ló megragadta az utolsóat, és a Des Obeaux klán több mint elegendőnek találta Cobdennek a Nicholls fő zsokéjához fűződő első teljes szezonjában az első George György sikerét.

A Des Obeaux klán utoljára a Thistlecrack és a Native River mögött fejeződött be a Betfair Chase-ben Haydockban, ám Nicholls úgy érezte, hogy ez egy olyan ló oktatási folyamatának jelentős részét képezi, amelyet régóta nagy tiszteletben tart.

“Haydock után, azon a napon, amikor a politológus Ascotban nyert, bementem a kocsiba Harryvel és azt mondtam, hogy” fejfájásod van “- mondta Nicholls. “Azt mondta:” ez nem fejfájás, csak egy ló van, akit lovagolni akarok “. Azt hitte, hogy másnap nagyon jó versenyt futott, és ez embert készített belőle.Egy kicsit tovább javult, és ha megnézi az űrlapot, akkor nem volt túl soka, hogy pótolja a Thistlecrack-et ezen a futamon.

„Olyan volt, mint egy labdarúgó, aki a bajnokságból a Premierbe jön. A bajnoki bajnokságban egy kicsit elveszett, de aztán tovább maradt, és ez volt a jó jövő alapja. ”

Kauto Star, akinek a kemptoni szobra emlékezteti rekordja öt öreg George-ját. Nicholls nyerte, hat éves volt akkor is, amikor először vett részt a versenyen, és a Des Obeaux klán, feltételezve, hogy hangos marad, valószínűleg rendszeres lesz itt a Boxing Day-n az elkövetkező években.

szintén vezető szerepet tölt be a Cheltenham Arany Kupán, és 10-1 körül támogatható, így Nicholls megkapja ötödik győzelmét a versenyen, miközben ez a siker elegendő volt ahhoz is, hogy Nicholls elengedje korábbi asszisztense, Dan Skelton csúcsát. az oktatók asztalának.Nicky Henderson, az elmúlt két szezon győztese továbbra is nem képes megtartani a címet.

„Ő egy megfelelő Arany Kupa versenyző” – mondta Nicholls. „Október óta, amikor öt győztes volt, hihetetlenül jól sikerült. Nicky-nek van néhány szuper-szuper lova, lassan odaérünk, és érdekesvé tesszük, de nehéz lesz. ”

Korábban a Verdana Blue szűk körben véget ért a kettős bajnok, Buveur akadálytalan, hosszú verhetetlen futásának. D’Air a karácsonyi akadályban. A Buveur D’Air-t még a 2016-os Legfelsõbb Úttörõ óta nem verték el akadályoktól, és bár a Barry Geraghty utáni utolsó válaszát követõen továbbra is válaszolt, Verdana Blue ezúttal túl sok sebességet nyújtott neki, biztosítva Hendersont, aki az elsõ és a Másodszor, nyolcadik győzelemmel a futamon.

Henderson mondta: „Ez egy kicsit [furcsa érzés].Nem akarja, hogy megverték. Barry nagyon jó. Azt mondod, hogy sajnálom, és úgy értem, ezt mondom a JP-nek (McManus) is. De tudom, hogy azt fogja mondani, hogy minden tisztességes a szerelemben és a háborúban.

„A jóságnak köszönhetően ez a miénk volt. Barry nem gondolta, hogy [egy harmadik hiba] sok mindent megváltoztat. Ez nem állította meg őt. Örömmel vágta tovább. Ez a második alkalom, hogy akadályon megy keresztül. Azt mondta, hogy nincs kifogás.

„Nagyon jó kanca, és mindig is volt, amikor megfelelő talajon találja meg, mivel lágy talajon nem jó. Hacsak nem ígéri, jó lesz időt pazarolni [a Bajnok akadályának edzésére].

Hozzátette: „A Buveur mindkét oldalra megy a Sandown-ba [a Contenders Hurdle-hez]. vagy Wincanton [a Kingwell számára], mivel ők csak ketten vannak.Barry nem aggódik, mivel azt mondta, hogy megnyerte a versenyt. Itt az alapon itt nagyon jó. ”

Author: admin