Az eladó örömmel látja el, hogy Billy Vunipola Saracens visszatérése vereséggel ér véget

Lehet, hogy végül is valami aggodalmaskodik a Sale-n. Egy éjszaka, amikor a saracens labdarúgó Billy Vunipola egy jól megkezdett nyitópróbával jelölte meg sérülését, és a teljes 80 perc játékot játszotta, a házigazdák ünnepelték a híres, harmadik egymást követő Premiership-győzelmet.

A szilveszteri rögbi ravasz rendezője, Steve Diamond az újévi eladás kijelentette ambícióját, hogy ismét versenyezzen a trófeákért. Szaracéneket, a védekező bajnokokat kardhoz tette, és azt sugallta, hogy vágyának lényege van. Nem sokat sikerült eladni az eladásuk óta, amikor emlékezetes 2006-os Premiership-döntőjüket végzik a Twickenham-i Leicester felett.De ezt a nehezen megkeresett győzelmet, amelyet agresszióval véstek és két kellemes első félidőszakot megcéloztak, Diamond és emberei fogadták el.

„Megvertük az ország legjobb csapatát, és zaklatni kell. néha bele ”- mondta Diamond csúnya mosollyal, miután Sale az elmúlt nyolc évben a Szaracénok felett csak második győzelmet nyert. „De jól játszottunk, és felvállalom a játék ezen a versenyen való kihívását. Azt hiszem, “át tudjuk adni őket?” bal karja az Európa Bajnokok Kupája során Glasgowban, október 14-én.A hetedik percben kinyitotta a gólt, amikor összegyűjtött egy passzot Alex Goode-től, és elkerülte a négy Sale védőt, hogy érintsék a bal sarkot.

Sale két próbálkozásra válaszolt öt perc alatt az első félidő közepén. Először a házi középpontban álló Sam James kitört a középpályáról, és Denny Solomonát a jobb oldalán találta meg, mielőtt hálásan megkapta a szélső belső átadását, hogy tiszta legyen.

Eladás még jobb lett öt perccel később, amikor az oldalsó fal De Klerk, aki egész éjjel izgalommal legyőzte magát, egy vonalból megragadta a birtokát.Ügyes passzja megtalálta a mindenütt jelenlévő Jakabot, akinek szem előtt állt, hogy a jobb oldali csatorna belsejében egy átlós futamon körülbelül 50 méterre egyértelműen visszaadja a kedvét Solomona versenyének.

Sárga lap Owen Farrell számára egy A 35. percben az angliai csapattársának, Chris Ashtonnak tett magas lövés hozzátette, hogy a házigazdák éjszakája lehet. Az óra közeledtével Tempers meggyulladt, és Saracens zára, George Kruis és a Sale kapitánya, Jono Ross egy lövöldözésben szórt fel, amelyben Richard Wigglesworth is volt, az egykori cápák. Hangsúlyozta, hogy a játék mennyit jelent mindkét fél számára, mivel az esélyek szűkösek és a feszültségek egyre növekedtek.

Annak bizonyító ereje, hogy Sale valóban a látogatói bőr alá került, 20 perc múlva maradt.Szaracén csereszülő, Christopher Tolofua lett a második vendégjátékos, akit elküldtek a büfébe, amikor Arron Reed elkapta a labdát. Miután Farrell nézeteltérése után egy pillanattal később büntetést kapott, Du Preez cipője az euforia közepette fejezte be a Saracens-t, mielőtt Nick Tompkins utolsó pillanati vigasztalása felhívta a vendégeket.

Saracens rögbi igazgatója, Mark McCall azt mondta: “Billynek nagyon jól sikerült, de ma este csak rosszul vettük az alapokat.”

Author: admin