Aziz Bouhaddouz saját célja a hozzáadott idővel Iránban Marokkó ellen

Még akkor is, ha a világbajnokság rossz, meg kell nézni a végéig, mert valami, amiről évekig beszélni fog, bármikor megtörténhet. Sajnos az Aziz Bouhaddouz számára Marokkó talán a sérülésekkel kapcsolatos saját célját tárgyalja, amely Iránnak 1-0 győzelmet aratott ebben a B csoportban egy ideig.

Az ígéretes kezdet után ez már egy megdöbbentő, rosszindulatú játék, amit nem sokan emlékeztek volna a szerencsétlen elhúzódásáig. Az iráni edző, Carlos Queiroz állítása, miszerint „gyönyörű” meccs volt, olyan volt, amit az ecstasy utáni életében mondtál. egy szabadrúgás a balról, és Bouhaddouz – a második félidőben helyettesítve – megállt a saját kapusától.Utána könnyek volt. Giménez József késői showja meggyőzte Uruguay győzelmét Egyiptom felett. Többet

„Ez volt a legrosszabb dolog, ami sérülések idején történt volna” – mondta a Marokkó vezetőedzője, Hervé Renard. – Csak magunkat hibáztathatjuk.Egy szabadrúgást adtunk el, majd a saját csapatunk ellen szereztünk. szinte túl sokan – akik el akarják vetni a hátat és létrehozni.

De nem tudták céljukat elérni, és legalábbis Queiroz szerint ez volt az iráni terv. „A mi stratégiánk az volt, hogy megpróbáljunk létrehozni egy„ mentális összeomlást ”a marokkói játékosokban” – mondta. „Megpróbáltuk megzavarni őket – megpróbáltuk blokkolni a játékvezetőket.”

Úgy tűnt, hogy működött is. A marokkók úgy nézett ki, mintha egy egész csapatra kiterjedő tudás alakult volna ki, hogy időről-időre rossz döntést hozhassanak, és egy olyan mérkőzést hozott létre, amely egyre komorabb lett.Egy pillanatig későn összeszedte a dolgokat, amikor Hakim Ziyech egy egyszerű passzolást adott el Achraf Hakiminek a bal oldalon, de elhárította a tekintetét, és hagyta, hogy a labda leboruljon a lábánál.

Irán nem volt sokkal jobb: legnagyobb fenyegetésük, Alireza Jahanbakhsh anonim volt: az elmúlt szezonban az AZ Alkmaar csuklója lett az első ázsiai játékos, aki egy nagy európai bajnokságot szerezte meg, de itt kevés.

A frusztráció között 20 perc múlva fennállt egy pillanat, amikor Watford Nordin Amrabat úgy nézett ki, mintha kiütötte volna, miután Hajsafi válla lezuhant az állkapcsába. Csapattársai összejöttek, és azonnal meglepődtek, mivel néhány másodpercig Amarabat nem mozdult.Végül eljutott a lábához, és megpróbált visszajönni, de miután megdöbbentett, és a fiziók karjaival egyenesen meg kellett tartani, az érzés uralkodott, és a bátyja, Sofyan váltotta fel.

a záró szakaszok egy játéknak látszottak, és mindenki véget ért. De aztán Bouhaddouz beavatkozott, egy golyófejjel a saját hálójába, és az irániiak örömmel törtek be. Utána egy darabig a pályán maradtak, a győzelmüket ivották, és edzőjüket megdöbbentették.A világbajnokságot úgy ünnepelte, mintha megnyerte volna a világbajnokságot, de mivel Queiroz ezt követően magyarázta, ez egy csapat, aki küzdött az esélyekkel.

„Jó előkészületek nélkül jöttünk ide,” olyan kérdések választékához, amelyek akadályozták őket, a baráti társaságoktól a nemzetközi kereskedelmi szankciókhoz vezetve, amelyek Nike-t megszüntették a boot-ügylet megszüntetésével. „Ahhoz, hogy ezeket a nehézségeket okozzuk, az inspiráció forrása nagyon különleges.

„ Az a kötelességem, hogy azt mondjam: „Engedje meg, hogy a fiúk focizjanak”. Kifejezni akarják magukat. Ez 23 fiú, akik csak focizni akarnak, és ma megmutatták, hogy megérdemlik, hogy tiszteletben tartják őket, mint bármely más játékos. ”2018-as világbajnokság: Marokkó 0-1 Irán – élő frissítések! Bővebben

Olyan váratlan győzelem volt, mint amilyen drámai volt.Amikor a döntést Iránra tette, annak ellenére, hogy az utolsó világbajnokság óta nem vesztett el versenyképes játékot, a kedvencek mentek ki. Ez a győzelem azt jelenti, hogy most a következő szerencsére lépnek Spanyolországba, szerdán, valódi esélye, hogy először a második fordulóba kerül.

„A Superman csak a rajzfilmekben van” . – Senki nem Superman. Ami egyszer történhet egyszerre, az, hogy egyesült emberek egy csoportja, szuper történeteket hozhatnak létre. Együtt dolgozunk, hogy szuper eredményeket hozzunk létre. Az a hozzáállásunk, hogy lehetetlenné tegyük a lehetséges lehetőségeket. ”World Cup Fiver: regisztrálj és szerezd meg napi futball emailPlayer értékelésünketMorocco v Irán játékos értékelései

Author: admin