Azt hiszem, minden rendben lesz – Anglia rajongói megérkeznek Volgogradba

Anglia rajongói kezdtek megérkezni az orosz Volgogradi városba, mielőtt csapata nyitotta meg a világbajnokságot hétfőn, és szigorú figyelmeztetéseket tartanak, hogy a második világháborús emlékműveken ne jelentsenek zászlót.

A város, korábban Stalingrád néven ismert, a Szülőföld hívásoknak nevezett szobor, egy 85 méter magas szobor, amely egy kardot emel fel, egy emlékmű a városokért folytatott csatában.

Több tucat egyéb műemlék van, amely elismeri az oroszokat, akik elvesztették életüket a Stalingrad csata során, a városban szétszórva.Aggodalmat keltett abban, hogy Anglia rajongói kivetíthetik a házigazdáikat a Szent György zászlók felakasztásával.

A brit rendőrség együttműködött a labdarúgó támogatói szövetséggel, hogy a támogatók tudatában legyenek az érzékeny területeknek, és izgatott, de tiszteletteljes hangulata Volgograd utcáin, mint több ország rajongói. Facebook Twitter Pinterest Az anyaország hívja a szobor tornyokat a Volgograd új világbajnokság stadionja fölött.Fénykép: Dmitriy Rogulin / AP

A dél-oroszországi településen Volgograd zárt város volt az 1990-es évekig, és némi bizonytalanság volt abban, hogy a lakosok hogyan reagálnak a várt 4000 angol rajongóra, akik elkezdtek csapkodni pénteken azelőtt, hogy az első hétvégén megnyitották volna Tunézia ellen.

Néhányan úgy döntöttek, hogy nem viselnek Angliában ingeket a nemkívánatos figyelem felkeltése miatt, de a legtöbbet arról beszéltek, hogy a házigazdák üdvözölték.Az egyik rajongó, aki nevét adta Nobby Robnak, Cornwalltól, büszkén viselt Anglia ingét. „Lettországban és Moszkvában repültem, hogy idejöjjek, és az egyetlen Anglia ing, amit láttam” – mondta. „Azt hiszem, néhányan kicsit félénkek viselték, de az egész világon Angliát figyeltem, és nem akartam megállítani.”

Az Euró 2016-ban Franciaországban Az oroszok összecsaptak Anglia rajongóival Marseille utcáin, és az erőszak elbűvölte a versenyt. – Marseille-ben gázoltam – mondta Rob. „De azt hiszem, Vladimir Putyin nem akarja, hogy idejöjjön ide, úgyhogy azt hiszem, hogy minden rendben lesz.” Oroszország fedezte fel: írók a világbajnokság fogadó országában Tovább

A repülőtéren önkéntesek adtak át a Volgograd látogatóit üdvözlő füzetek.Azt állította, hogy számos mítosz volt az országról. „Az oroszok kedvesek, barátságosak és vendégszeretőek, mindig készek segíteni” – mondta. – Mi ugyanazok az emberek, mint te. És nem, az oroszok nem mindig igyálnak vodkát.

Amikor egy labdarúgó-szövetség küldöttsége februárban meglátogatta a várost, annyira hideg volt, hogy a Volga lefagyott.De a higany pénteken 34C (93F) sújtotta a támogatókat, akik a Fifa Fan Festen, egy nyilvános megtekintési helyszínen keresnek árnyalatot, ahol minden játék egy óriási képernyőn fog megjelenni. World Cup Fiver: regisztráljon és szerezzen napi futballcímünket.

Ellis és Clark Leake-Lyall, a Brighton testvérei, figyelte, ahogy Uruguay egy utolsó pillanatban megnyerte Egyiptomot. – Ez az első alkalom, hogy Angliát nézzük – mondta Ellis. „Nem tudsz segíteni, de minden Oroszországgal kapcsolatos negatív történetet érint, de mindenki igazán barátságosnak bizonyult, mióta megérkeztünk.”

Author: admin