Emma Hayes Brian Clough szellemét közvetíti a Continental Cup döntőjéhez

Lehet, hogy a Chelsea első kontinentális kupa döntője, de Emma Hayes-t inkább a City Ground helyszíne rejti el, mint a trófeát. Cloughie otthonába. ”- mondja a Chelsea menedzserje, mielőtt csapata az Arsenal ötször nyertesét vette át az egyetlen hazai trófeáért, amely elkerülte a Chelseát. >

Hayes nem stílusolja magát Brian Clough mellett, bár szó szerint zöld inget visel tisztelegve, de látja a befolyását a csapatainál, és ők úgy viselkednek, mint ő maga vezet.

szereti őt, nagyon figyelte csapatait, és él.Sok Nottingham Forest-i meccsen jártam, amikor Londonban voltak, tehát felnőttem, mindig is imádtam a futballát, a futball típusát és az ő beszédét. Azt hiszem.

„Mindig gondolom, hogy a kimondatlan hozzászokik – visszaélnek. Frissítőnek érzem magam, ha becsületesen hallom. Ebben az időben valószínűleg több őszinteség volt, mint most a vezetőknél. Ne felejtsük el, hogy néhány ragyogó labdarúgó-válogatottot hozott létre, és remélem, hogy erre a leginkább emlékszik. ”Októberben, mielőtt a Chelsea a Kristálypalotát játszotta a csoportos szakaszban, Hayes kijelentette, hogy a Labdarúgó Szövetségnek „meg kell szabadulnia a Kontinentális Kupától” a több bajnokság támogatása érdekében, mondván: „Adja el a Nők Super Ligáját; miért hígítjuk a termékünket? ”

Most a dallam kissé megváltozott. Ez nem teljes váltás, de ahogy a Chelsea haladt előre, Hayes véleménye is a versenyről. Ez az Arsenal trófeája. Ez az, amellyel a legtöbbet nyerték az elmúlt években, tehát harcra számítok.

„Szeretem, hogy [játékokat] a hét közepén játsszanak – ez lehetővé teszi, hogy néhány fiatalabb játékost játsszunk a verseny. Úgy gondolom, hogy ha megmarad, akkor remélhetőleg megmarad.

„Több játék támogatója vagyok, nem kevesebb játék. A több játék számomra több lehetőséget jelent a fiatalabb játékosok számára.Tehát a Conti Cupnak, ha megmarad, elő kell mozdítania a fiatalabb játékosok fejlődését az idősebb felek számára. Talán a kisebb klubok számára elősegíti a látogatottságukat, valamint a játékosok fejlesztését, és ezt meg kell értenünk. Úgy gondolom, hogy lehet kiszerelt nyerés néhány kisebb kiigazítással. ”

Nyerd meg a bajnokságot, és elérhető lesz a hazai hármas. Annak ellenére, hogy a Chelsea az Arsenallal szemben ebben a szezonban jobb fejfájásban részesült, Hayes úgy véli, hogy ellenfeleik ebben a bajnokságban elért eredményei egyenlő esélyeket jelentenek.

„Ez az Arsenal trófeája” – mondja. „Ez az, amit az utóbbi években a legtöbbet nyertek. Ez az, amelyik uralta őket, tehát harcra számítok. Agresszív Arsenal előadást várom. Arra számítom, hogy körülöttünk, a pálya külsején járnak, ellentétben az utolsó játékkal.Nem hiszem, hogy lenne alulképződés. ”Magda Eriksson a Continental Cup-ra nézi a Chelsea-trófeát. Hayes szerint hat hónap múlva láthatjuk Sam Kerr legjobbjait, ám az ausztráliai csatár fenyegetése nyilvánvaló. A menedzser ugyanakkor szívesen csökkenti az egyént. „[Nincs] itt szupersztár. Így tehát tisztában vagyok: semmi, beleértve Sam Kerrt. Csodálatos egyén, aki belefér a csapatba, és ezt mondom, mert az az, ami nem szereti a legjobban.Csapatként szeretne őt látni. ”

Kerr mellett a Beth England lesz, akinek a harc a Chelsea-ban való kölcsönbeadását követően megszerezte a helyét, hogy megtérüljön, és kissé szimbolizálja a Olyan karakter, amelyet a csapat mutatott, amikor hátulról nyer vagy nyer bajnokságot ebben a szezonban.

„Neked nehézségeknek kell lennie” – mondja Hayes. „Túl gyakran a játékosok azt gondolják, hogy meg fogják jönni az utakon, és ez egy egyenes út a csúcsra. Az első évében soha nem volt készen, és szüksége volt erre a kölcsönre. Könnyű volt? Igen, nehéz beszélgetéseknek kellett lennünk. Meg kellett keresnie a bizalmat?Millió százalék, és ez valódi hitelt jelent neki, mert ezt ritkán látja.

„Fel kell tennie magának a kérdést:„ Hány csapat megy a Manchester Citybe, mint mi a a hétvégét, és harcolj vissza, mint mi [3-3-as rajzoláshoz]? ”Ez az ellenálló képesség, az a képesség, hogy hátulról jusson, az a hit, hogy a pontszerzéstől függetlenül nyerjük a meccset…Nehezen kell lennie az üzemanyag. ”

Author: admin