Írország a Bundee Aki piros lapja ellenére megszerzi Samoa-t a nyolc közé jutásért

Az edző nem gyakran könyörög az engedékenységért egy másik csapat játékosa nevében, de olyan kegyes sajtótájékoztatón, amilyennek tanúja lehetsz, a szamoaiak Steve Jackson könyörületességet kért az ír Bundee Aki nevében, miután a központ világbajnoksága véget ért. piros lap.

Írország nagyszerű bónuszpontos győzelemmel foglalta el helyét a nyolcaddöntőben, de Új-Zélanddal vagy Dél-Afrikával találkozhat Aki nélkül, akit a 29. percben veszélyes támadás Ulupano Seuteni ellen.

Aki a jövő hét elején megjelenik a rögbi világ fegyelmi bírósága előtt, és Jackson, akinek csapata éppen nyöszörgéssel lépett ki a tornáról, ígéretet tett arra, hogy képviseleteket fog tenni a Írország kontra Szamoa: Rögbi Világkupa 2019 – élőben!További információ

“Régóta ismerem őt, és nagyszerű ember és nagyszerű karakter” – mondta Jackson Aki-ból, aki szamoai örökség. „Senkivel sem ment ki ilyesmire.

„ Remélhetőleg a meglévő erők értelmet nyernek, és folytatni tudja ezt a tornát. Ugyanúgy megérdemli, mint bárki. Remélem, hogy nem kerül sor szankcióra, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy kijusson oda. ”

A játékosok biztonságának védelmét szolgáló új tackle-törvények vitát váltottak ki ezen a tornán, és Aki piros lapja csak fokozza azt .

“Az edzők között van egy kis aggódás emiatt” – mondta Joe Schmidt, az ír edző. „Biztosan érzünk Bundee iránt. Eléggé megsemmisítette, hogy a bajnokságban való további részvétel veszélybe került.

„Reményben élünk, és meglátjuk, mit dönt az igazságszolgáltatás.Tudjuk, hogy nagyon kemény irányvonalat követünk, és csak el kell fogadnunk a döntést. ”

Írország falkája átvette az irányítást egy szeles Fukuokában – olyan széllökések, amelyek emlékeztettek a további károkra. északra a szigeten a Hagibis tájfun. Függetlenül attól, hogy Írország első A poolja továbbra is Hagibis kezében van-e. Facebook Twitter Pinterest Bundee Akit közvetlenül a félórás határidő előtt elbocsátották. Fotó: Adam Davy / PA

Ha a Skócia és Japán közötti vasárnapi mérkőzést törlik, a mérkőzést döntetlennek nyilvánítják, és mindkét csapat két pontot kap. Ez azt jelentené, hogy Japán az A pool első magjaként megy át Dél-Afrikával játszani. Írország Új-Zélanddal nézne szembe.

Még mindig van mit dolgozni Írország számára.Súrlódásukat megbüntették, amikor az első próbára tették őket, és miután Samoa felszállt a táblára, Írország továbbjutása ideiglenesen hanyag lett.

Írországnak megvan a bónusz pont, amelyre a félidőre a táskában való kvalifikáció biztosításához kellett, kettővel. Johnny Sexton próbálkozik Rory Best és Tadhg Furlong érintéseit követően.

A veszélyes tackle-vita tovább erősödött, amikor a szamoa kampó, Seilala Lam csak sárga lapot kapott Jacob Stockdale-ért, ami Aki-hez hasonlónak tűnt. kihívás.

Egy korai légi bombázás nyomán Szamoa az első félidő nagy részében a tengeren tartózkodott, és küzdött Írország tempójával.Lépjen előre kapitányuk, Jack Lam után, aki rövid távú próbálkozással magához térítette Szamoát.

Az ír hátvéd, Jordan Larmour folyamatosan figyelte a különbséget, és Írország után ötödik lett. a szünet, amikor Szamoa büntetésszáma megemelkedett. CJ Stander és Andrew Conway hozzáadta a fényt, amikor a szamoa TJ Ione mellékszárnyat többszöri jogsértés miatt elküldték a bűngyűjtőbe. teljesen felszerelt kerettel rendelkezik, ellentétben a 2015-ös torna azonos szakaszával. “Jobb testszámot kaptunk. 31 fitt játékosunk van ebben a szakaszban, ha jól tudom. Ha az igazságszolgáltatás révén elveszítjük Bundee-t, akkor van némi fedezetünk ott.

„Nagyon fontos lesz a jól felépülés.Remélhetőleg ezúttal sértetlenül élünk át, és a legjobb lövést adhatjuk neki. ”

Author: Adam5811