Johanna Konta inspiráló története sokkal több, mint az akcentusok és zászlók

Mindkét nő képességeinek külső határain játszott három kiváló minőségű készlettel. A Központi Bíróság úgy nyugtázta és nyögte, ahogyan senki más sportoló tömeg soha nem tudott felkelni és nyögni. A győzelemre Konta újabb szorítóhorgot dobott a szakadék fölé a későn virágzó magas osztályú reménykedéstől a slams versenyzőig. Ezenkívül új réteggel egészítette ki a szeretet jegyzékét, amely tisztázza az otthoni közönséget, amelyet minden sikító szürkület miatt általában megjegyez. Wimbledon és Nagy-Britannia új hősnőt ölel fel, ahogy a Konta ismét ragyog. Tovább

a Konta számára más okokból is kielégítő győzelem volt. Olyan gyakran elutasították, mint egy kicsit pelyhes, hajlamos a felrobbantásokra és a bontásokra. A győzelem további bizonyítékot jelentett versenyző érettségére, a hozzáadott ellenálló képességről, amely egybeesett az edzői befolyások megrázásával az elmúlt három évben.Nyerjen vagy veszíts el innen a csütörtök délutáni elődöntőt a Venus Williams ellen már csendesen inspiráló mese a húszas évek közepén fekvő finom tehetségekről, amelyek elindultak a horonyba.

Másfelől viszont természetesen csak arról kell beszélni, hogy milyen brit. Tekintettel Wimbledon zászlóin hullámos művére, az elkerülhetetlen volt, hogy Kontát üdvözöljék, mindenekelőtt az első brit nőként, aki 39 év alatt eljutott az elődöntőbe. Elkerülhetetlenül voltak a szokásos morgások az Ausztráliában töltött gyermekkori, a kényelmi útlevelek és az összes többi vonatkozásában.

Remélhető, hogy ez a fajta beszélgetés továbbra is elhalványul. Egyrészről a Konta történetében sokkal érdekesebb jegyzetek vannak, mint az akcentusok és zászlók. Az elmúlt két évben a 146. helyről a 7. világbajnokságra történő rangsorolás növekedett.Konta valami szokatlanat ért el, miközben egy másik tehetséges műholdas játékosról a nagyobb erõre ugrott, egy ívnek, amelyen még lehet még távolság futni. Áprilisban elnyerte a Miami Open nyereményalapját, amely fél millió dollárba kerül, négy hónappal mentorának, Juan Coto-nak a hirtelen halála után, akit a szellemi sípcsont megfékezéséért tartottak a 2014-es első ülésük óta.

< p> Mindegyik a szokásos kellemetlen formális tánc nélkül áll, hogy pontosan mekkora és milyen mértékben mondhatja Konta az egyikünk. Rengeteg logikus, teljesen nem jingoisztikus ok van a nemzeti teljesítmény elemzésére és a határok diszkrét megtartására.A legjobb nemzetközi sport a legérdekesebb ellentéteket, a rendszer és a rendszer tesztet, amelynek empirikus mérőeszköze a legsikeresebb játékosokat hozza létre és táplálja.

Itt problémát jelent az LTA, egy nem-nyomtató irányító testület, készpénzbe süllyedve, de nyilvánvalóan nem képes az állampolgárságúak alól eltakarni valamit, hogy valódi állású otthoni nevelő, otthoni edzőt hozzon létre. A Konta késő virágzású sikerén kívül kellene hagyni, hogy keringjen, egy Wimbledoni féldöntős, aki legalább annyira brit, mint Eric Dier vagy Keaton Jennings, vagy a szeretett Gladstone Small, aki ugyanabban a korban költözött Angliába.A valóságban a sport nemzetiségének kevés köze van az útlevelekhez és az származáshoz, és minden köze van a formáló sportévekhez, bárhova is kapcsolódik, amikor a sportoló fejlődésének legnagyobb időszaka érkezett. Ez az érv a Konta szinte teljes egészében britt, Kevin Pietersent, egy angol ütõs embert és a dél-afrikai labdarúgót, valamint a Cesc Fàbregasot a Premier League londoni szereplőjévé teszi. Mivel Konta felkészül a Williams elleni elődöntőbe, ez mindkét nőnek ezen a pontján való megosztott unorthodoxiája, amely inkább a nemzetiség kérdése helyett inkább kiemelkedik. A sportban semmi sem hasonlítható a Williams nővérei, a bajnoki kívülállók sikeréhez, akiknek a csúcsra vezető útját nem más, mint saját tehetségeik és kitartásuk kovácsolta.A 37 éves korában Williams több mint egy évtizeddel idősebb, mint a Konta és a mindenkori hírességek csarnoka.

Ha hasonlóság mutatkozik, akkor mindkét játékos hátterének szabadúszójában, önjáró jellegében, további bizonyítékok talán ez a nemzeti identitás az egyes sportokban egy komplex, diffúz, egyre inkább kibomlik és összetettebb fogalom. Konta egyelőre elképesztő esélye van. Bátorító 3-2-es győzelmi rekordja van Williams ellen. Read more

Abban a negyeddöntőben a Halep ellen ragyogóan kitartóan győzött, mindkét szárnyát megütötte, pontossággal szolgált, és folyamatos agresszióval játszott. A győzelem a szokatlanul lázolt hétvégét és egy újabb hangjegyet jelentene, amely már úgy néz ki, mint egy újabb gyönyörű SW19 barátság.

Author: admin