Jos Buttler Anglia vezető szerepet kaphat Afganisztán ellen

Az angliai öltözőben a péntek világbajnokság nyugat-indiai győzelme után meggyőzött vicc az volt, hogy egyszerűen nem tudtak várni, hogy elmenjenek Southamptonból.

Természetesen semmi más a helyről miután a múlt hónapban Ausztrália ellen folytatott bemelegítés az M * A * S * H ​​jelenetté vált, és mostanra, amikor Eoin Morgan és Jason Roy fitneszén keresztül keresztezik az összes lehetséges testrészt, nem csoda, hogy úgy érzik, hogy kissé átkozott.Eoin Morgan szerint a Nyugat-Indiában nyert sérülések nem okozzák a pánikot.

Old Trafford következik, Afganisztán ellenzéki kedden. Rashid Khan és Mujeeb Ur Rahman használt hangmagassága és rejtélyes centrifugája azt jelenti, hogy nincs megadás.De ha volt olyan lámpatest, amelybe Angliának teljes ereje alatt kellett lennie, akkor valószínűleg az a csapat támaszkodik, aki az asztal fölé áll.

Morgan és Roy szombaton átvizsgálták a sérüléseiket – az előbbinek feltételezhetően hátsó görcsöt szenvedett, ez utóbbi valószínűleg bal oldali töréses törzs – és az eredményeket kb. 24 órán belül közzé kell tenni.

Négyből három győzelem (és eddig nem volt kiürítés) megvásárolta a csapata egy kis helyiséget teremt, de mivel Afganisztán az első három játék közül 10 nap alatt az első, az óvatosságra számíthat.

Roy, aki ebben az évben hét hetes krikettből hiányzott, ugyanabban a térségben van egy probléma, egyértelműen a nagyobb aggodalom. Mivel Alex Hales-t a verseny előtt kiengedték, jelentős előrelépés történt a törzskönyvben, hogy először James Vince-t (annyira tehetséges, mint ő) tartalékolja le.És így Anglia minden esélyt megad a nyitónak, hogy helyreálljon, még akkor is, ha kizárólag a három hét elteltével tartózkodó kopogtatásokra kerül sor. Tavaly nyáron elmulasztotta az ODI-t Ausztráliával szemben Cardiffban a kérdésével, de három nappal később visszatért, hogy segítsen Angliának a 481-es világrekordot összegyűjteni a Trent Bridge-en.

Ennek ellenére kevés van szerzett rohanást, és Jos Buttlerben Morgannak van egy helyettese, aki korábban hatszor léptetett vezetésre, közülük négyet nyert. Facebook Twitter Pinterest Eoin Morgan egy hátsó görcs miatt kénytelen volt elhagyni a pályát a nyugat-indiai győzelem során.Fénykép: James Marsh / BPI / REX / Shutterstock.

Miután megkérdezték a Nyugat-Indiát meghaladó nyolckerekű győzelem után, hogy mi változtatja meg a kapitányváltást, Buttler azt mondta: „Remélhetőleg nem nagyon. Régóta játszottam az Eoin alatt. Fantasztikus kapitány és valaki, akit megpróbáltam megtanulni a kapitány helyetteseként. Sokat beszélünk a játékról, hasonló véleményünk van.

„Ha kapitányról van szó, akkor óriási megtiszteltetés minden alkalommal, amikor csinálod, és a tuskók mögül valóban nagyon jó kilátásod van a mi folyik itt. A két feladat kezelése és szétválasztása rajtad múlik.A 10 másodpercig, amikor vitorlásőr vagy, tedd ezt a képességeide szerint, és ennél kívül hagyd magadnak gondolkodni a játékról.

Ha ez a forgatókönyv megvalósul, akkor Buttler azt mondta, hogy kérjen segítséget Anglia Test kapitányától, Joe Root-tól. Hozzátette, hogy egy szorosan működő csapat, amelynek véleménye általában felmerül, tehát másoktól sem fog hiányt okozni.England nyer ismét, eső késik és automatikusan helyrehozza a krikettet – The Spin podcast bővebben

Root és Chris Woakes összefoglalta, milyen adaptívvá vált ez a csapat pénteken. Az előbbi két kaput vett fel a részmunkaidős mindenneműjével, és rendkívüli verhetetlen századot készített vészhelyzeti nyitóként.A középső rend zavarásának csökkentése érdekében a 3. számú helyre telepített Woakes 40 ésszerű futtatásával demonstrálta bátorságát a Root-szel 104-es futamban. csere, ha Morgan még nem áll készen, Moeen Ali, még több lehetőséget kínál Buttlernek a labdával. Az afganisztáni kérdések eddig elsősorban a denevérrel kapcsolatosak, és Jofra Archer és Mark Wood kettős ütemének kell a legkeményebb kihívásokkal járnia.

Buttler azt mondta: „Az extra ütemük lehetőséget teremt. De nemcsak ütemüket, hanem az ügyességi szintüket is jóvá kell hagyniuk.A bénulás nélkül előnye lehet a denevéreknek, de nagyon ügyesek. ”A Spin: iratkozzon fel, és kapja meg heti krikett e-mailünket. megrovás és egy téves pontot kapott az ICC magatartási kódexének megsértéséért az angliai vereség során. Úgy ítélték meg, hogy Brathwaite nem ért egyet a bírósági döntéssel a 43. életévében elbocsátását követően.

Author: admin