Jürgen Klopp szerint a Liverpool kulcsa a mentalitás győzelme

Az európai bajnokok szombaton a Watfordban 19 egymást követő bajnoki bajnoki eredményt is fel tudnak hozni. A cím felé tartó felvonulás Liverpool megérdemelt elismerését váltotta ki, de kérdéseket vet fel a város megosztottságának erõsségével kapcsolatban is, figyelemre méltó 22 ponttal. Klopp azonban ragaszkodik ahhoz, hogy a jelenlegi bajnokok győzelmet nyújtsanak a Real Madridban a hét közepén, és a Liverpool heves heves vizsgálata bizonyítja Anglia legmagasabb repülésének egészségét.

„Teljesen normális” – mondta. a Premier League gyengébb ebben a szezonban. „Nem hiszem, hogy egy Liverpool-támogató így gondolkodna, és ez az egyetlen gondom, de ha mások szerint a város nem olyan jó, mint volt -, akkor is.Kicsit kevesebb gólt szereztek, mint nálunk, még néhányat el is fogadtak, és ha megnézed, miért egyértelmű, hogy hiányoztak néhány játékos. A többi csapat is nagyon erős.

„Igen, a Bayern legyőzte a Tottenhamet és a Chelseát, ám egy szezon során nagyon erősek, hihetetlenül erősek. Igen, ők [Spurs és Chelsea] voltak némi problémával, de abban a pillanatban, amikor játszod őket, nem érzi, hogy vannak ezek a problémák. Ezek a játékok megfelelő játékok, legyen az Tottenham, Chelsea, Arsenal, City vagy United. Meg kellett nyernünk őket, és eddig a legtöbb időt megtettük, de mindig nehéz volt. Nem mond semmit a Premier League minőségéről, különösen, ha a City vs Real Madrid-ra nézzük.Látta a világ egyik legjobb csapatát, talán abban a pillanatban, és a City egyértelműen jobbak voltak, tehát ez azt is mutatja, hogy mennyire erős a bajnokság. ”Fiver: iratkozzon fel, és kapja meg napi futball e-mailünket.

Klopp jóváírja a Liverpool verhetetlen bajnoki kampányát, és hangsúlyozottan vezet a játékosok hozzáállásához, és ragaszkodik ahhoz, hogy összpontosításuk hibátlan legyen.

A Liverpool menedzserje azt mondta: . De erre nem számítunk. Mindenféle különféle dologgal kell foglalkoznunk. A hét folyamán nem tudod elképzelni, hogy hány különféle dolog történik, de hogy minden nap életünk van: ez a játékos ez, ez a játékos, magán- vagy szakmai problémák, sok minden befolyásolja a fiúkat. Végül 90 perc van, amikor ezt mindet nem szabad figyelmen kívül hagynunk, és fociznunk. A fiúk ezt tették.És mindig a lehető legjobbat láttam ebben a pillanatban, nem mindig 100% -kal, de soha nem kevesebb mint 90% -kal.

„A képzési mentalitás kivételes. Hogy mennek ki, hogyan edznek, mennyit akarnak javítani – ez az oka annak, hogy hol vagyunk. Nincs más ok erre. ”

Author: admin