Lacazette késő erőfeszítései az Arsenal iránt végül megállítják Brentfordot a pályáikban

Csak az egyre frenetikusabb nyakkendő leállásakor tudta az Arsenal valóban könnyen lélegezni. Alexandre Lacazette, akit a padról küldtek, amikor a tekintély látszólag lecsökkent, ugrott, hogy egy labdát biccentett a Brentford középső felére, mielőtt egyértelműen összecsúszott és egy sarokba fejezte be.Cél volt a hatodik egymást követő győzelem megerősítése minden versenyen és fényesség növelése az eredményjelző táblán, ám sokat mondott arról, hogy az ezt követő ünnepségek megkönnyebbüléssel öltöttek.

Alan Judge szabadrúgása átfordult a a Bernd Leno falán túl és a felére csökkent a felére eső hiány, amikor az első félidőben legyőzték őket, és idegesek voltak az Arsenal számára, hogy elviselje ezt az őrült utolsó fél órát, amikor 8000 méhek rajongója sürgette a sajátját. “Nagyon jó csapat, nagyon szervezett, taktikailag nagyon jó mozgásukkal” – mondta Emery. “De ez volt a mérkőzés és eredményt eredményezett, amely tovább javíthatja a fejlődést.”

Az Arsenal menedzsere megemlítheti csapata korai dominanciáját, Danny Welbeck pedig duplán felerősítette a tapasztalt hierarchiát. A gólszerző tartalékban van, bár a szezon végén nincs szerződés.Az angol sztrájkoló, aki még nem indítja el a Premier League-t, hogy ezt a ciklust kezdje, korán a sarokba vezette a fejet a Matteo Guendouzi központjától, az előretörő pedig a Romaine Sawyers-től és Ezri Konsa-tól egy zsúfolt hat yardos dobozban, Brentford zónájaként fordult elő. A jelölés nem volt megfelelő.

Második, nyolc perc alatt a Nacho Monreal központjától, a játékvezető előnyben részesített, és a játékvezető előnyben részesítette Yohann Barbet szabálytalanságát Stephan Lichtsteiner ellen. Az Arsenal fenyegetéssel haladt előre Henrikh Mikhitaryan, Mohamed Elneny és az egymást átfedő Monreal révén. „Nagyon örülök Danny Welbecknek” – ajánlotta Emery, mielőtt ragaszkodott volna ahhoz, hogy a klub döntjön arról, hogy új szerződést kap-e neki.Függetlenül attól, hogy elegendő mennyiségű energia elegendő volt a látogatók megkülönböztetéséhez.Dele Alli lezárja a Tottenham nyerését a Watford felett a tökéletes hazatérésről. Bővebben

Brentford gátoltnak, feltámaszthatatlannak tűnt, valószínűleg nyolc teljes nemzetiségű oldallal szemben, ahol, a közelmúltban az Arsenal a League Cup negyedik fordulóját nyakkendőként használta volna ifjúsági játékként. Emile Smith Rowe, egy 18 éves, aki megvilágította a szezon előtti időszakot, bólintott a házi fiatalság ígéretére, és a támadó középpályás körüli idősebb feleknek látszott, hogy a szünet befejeződött.

A félidőben néhány szóba került – mondta Dean Smith. „Az első gól kitépte bennünket a töltelékbe, és az első félidőben soha nem játszottunk olyan erősséggel, amit akartam.Azt mondtam a játékosoknak, hogy mehetünk, ülhetünk a labda mögött, és hagyhatjuk, hogy az Arsenal nyerjen 2-0-t, vagy menjünk, és tegyünk fel kérdést. Ezt tettük, és egy nagyon jó csapatot hibára kényszerítettünk, és szinte büntetésekre vittük őket. A bíró első 942 napjában elért első gólja reményt adott, amikor Sergi Canós szinte az azt követő rúgás után nagyszerű esélyt adott a rúd fölött, és megragadták a közelgő játékukat és az átadásuk ragyogását, amely idő alatt megmaradt. Az Arsenal azonban időnként kétségbeesetten határozottan állt, amíg Lacazette, Konsa és Julian Jeanvier kellemetlensége megerősítette az előrehaladást.

Author: admin