Paul Gustard: „Azt szeretném, ha Anglia az lenne, hogy nyerjék meg a világkupát”

Könnyű megmondani, de biztos benne? A végső rögbi kaland lekapcsolása a napi 4.45-kor indulásra és az M25-ös körüli ingázás Guildfordba nem mindenki útja a személyes nirvánához. Gustard még egyszer soha nem volt rajongója a vak vakolásnak. A Surrey sportpark bárjában ülve, és szeretettel hallgatva arra emlékeztet, amikor a dékán Richards a száján szivarra szúrt a mellkasán a Leicester csapat buszán, emlékeztetni kell arra, hogy a 42 éves férfi mindig is kedvelt egy kevésbé szokásos életet. .Paul Gustard: Eddie Jonestól ​​három méterre ülök. A feszültség soha nem megy tovább.

A végső soron azonban a 2019. évi naptár váltotta rá Anglia szélére.A dicsőség valószínűleg pislogott Japánban, de a fizetendő családi ár, amelyben három öt, három és egy éves gyermek volt, túl magas volt. „Valójában januártól novemberig mentem el. Anglia táborokkal nem megy haza. Az elmúlt hat nemzet alatt háromszor láttam feleségemet Laurat, kétszer a gyerekeket. Tavaly nem élveztem a Hat Nemzetet. Nem azért, mert elveszítettünk, csak nem érezte ugyanazt. Most boldog vagyok, mert minden este látom a családomat, jöjjön, ami lehetséges. ”

A másik vigasz, állítása szerint az, hogy ha Anglia Japánban virágzik, akkor is úgy érzi, hozzájárult ehhez. „Tudom, hogy három év alatt nagy szerepet játszottam abban a szervezetben; Nemcsak védelmi edzőként szolgáltam. Az angol történelemben a legtöbb edzőm van a legtöbb edzőmben.Csak azt akarom, hogy Anglia elnyerje a Világkupát, mert tudtam, hogy segítettem az embereket egy álom megvalósításában. ”A saját önéletrajzának növelésében Quins virágzása és Eddie Jones csapata elhalványulása miatt, vagyis mások számára vitatható. – Eddie csak boldogság lesz. Örülök annak is, hogy a világkupát megnyerve pozitív hatással lenne az angol játékra – és remélhetőleg néhány Harlequins játékos is játszik. ”

Azt is lehet érvelni, hogy Gustard könyörtelen energiájának a legjobb kiszerelése. – miután szerdán hajnal előtt felkelt és Guildford felé hajtott, 35 km-rel kerékpározott a szobakerékpárral, mielőtt 7 órakor megkezdi a munkát – a non-stop klub futópad. Új klubja szombaton megy a Newcastle-ba, ahol a Premiership-ben negyedik üléssel jár, a második legkevesebb próbálkozással, annak ellenére, hogy még nem sikerült egymás ellen nyerni.A negyedik helyezett és Quins Gustard toborzása mellett hozott döntése nyilvánvalóan igazolni fogja.

Jones alatt töltött ideje, ha semmi más nem élesítette őt mentálisan. „Eddie a legfigyelmesebb edző, akivel találkoztam. Nincs várakozás vagy ünnepségen állva. Egyszerűen: ‘Ez nem tűnik jól. Miért? ”Ez a kérdés, mint bármelyiknél többet. Miért? ez a legfontosabb dolog, amit elvettem. ”

A Quins edzései ennek megfelelően rövidebbek és élesebbek, mint bárki másé -„ Intenzívebbek vagyunk, mint a legtöbb klub ”- és példátlan erőfeszítéseket tesznek hogy javítsák a szegények helyzetét.Elmúltak azok a napok, amikor támaszkodhatunk a „szerencsés” alsónadrágra; Az edzői stáb most összegyűjti a statisztikákat annak meghatározása érdekében, hogy az idő múlásával melyik játékosok teljesítik a legjobban a Stooptól távol eső nyomáshelyzetekben. Ezután a kiválasztást ennek megfelelően megcsinálják.

Miután korábban élő farkasokat hoztak a Saracens öltözõbe, hogy hangsúlyozzák a csomag mentalitásának értékét, és két Apache helikopter számára szervezték a Quins kiképzõn való leszállásra, hogy ösztönözzék az alkalmazkodó katonaságot -stílusú gondolkodásmód, Gustard nem bocsánatot kér a további mérföldesért. Nem vagyok hagyományos edző, mert nem vagyok hagyományos ember. Kicsit másképp csinálok dolgokat. Nem vagyok egyetlen trükkös póni: nemcsak a farkas bekapcsolásáról szól. Edzőként alapvetően tanár és értékesítő vagy. Kérem az embereket, hogy vásároljanak?Mindenkinek van ismerete, az a kérdés, hogy milyen jól továbbítja ezeket az információkat. Steve Gustard, ez más szempontból is személyesen jelentős hétvége. Gustard Newcastle-ban született és tanult, Richards sokat tanított a Leicesterben töltött ideje alatt. „Emlékszem magamra, Martin Corry-ra és Lewis Moody-ra, aki edzés közben gyakorlott. Dean kijött nézni: a következő dolog, amiben tudtuk, hogy kihúzta a fogait, felvette mindannyian – és nem voltunk kicsi blokkok -, és csak leszakította a labdát rólunk.Kibaszottul kínos volt. ”

A tigrisek ugyancsak megragadták a bajnoki címet Bristolban. – Emlékszem, hogy a visszatérő úton Dean és Darren Garforth lerántotta őket. Leszakította a pólómat, és szivarral kezdett robbantani engem. Elnevette magát, de igazán jó ember, Deano. ”A Gustard első szezonjában a Bathban elért győzelem továbbra is élénk emlék.

„ Volt egy kedvenc bár, ahol Dean szerette menni, elsősorban a szarért. ki a fürdőventilátorokból. Kicsit marázatosak voltunk, és ez a hatalmas blokk azt mondja: „Richards, szeretnék harcolni téged.” Dean megy: „Túl jó vagyok neked, Austin Healeyt akarsz.” Kicsi, ez a szörnyeteg tudta, hogy Austin egy hihetetlen kar birkózó. Az egyik karot – gémmel, egyenesen lefelé – majd a másikkal csinálták, amikor Austin letette az anyát.Olyan volt, mint a vadnyugat. ”

Különböző időpontokban. A modern korban az edzők vasfegyelemre vágynak, és miután a Gustard megtiltotta Dave Wardnak, hogy a múlt hétvégén futtassa a darazsak Thomas Youngot, tisztább versenyre vágyik. „Az egyik mantránk az, hogy azt akarjuk, hogy az emberek jöjjenek és nézzék meg a Harlequint, és azt mondják:„ Ez egy kemény, versenyképes, ellenálló csapat, de jól csinálják. ”Jelenleg a legfontosabb dolog az, hogy az utcán nyerünk. Ha nem tudjuk megszerezni őket, akkor mindenkivel szartó harcban leszünk. ”

Ha Anglia bármely megvonási tünetét ápolja, akkor jól elrejti azokat.

Author: admin