Stan Kroenke tilalmi gengszter stílusa: eredményes lesz-e az Arsenal?

Kroenke teljes elkötelezettsége a rudacska megjelenés iránt. Fiatalabb emberként vastag krétás csíkos barna öltönyt részesített előnyben. Az ingének felső gombja, amely ugyanolyan szélesképernyős bajuszokkal párosulva hagyta el bűntudatlanul elvágását, egyenesen a tilalom korszakából vágta le a gengsztervonalat. Könnyű elképzelni, hogy egy art-deco lámpánál lebeg, csendesen kócos, egy malátagolyót gördít egy kristálydob körül.

Érett állapotában Kroenke ennek megfelelően módosította stílusát. A kendő kissé sötétebb lett, a csipesz vékonyabb, és beépített egy fényes gomblyukba, amely figyelmet igényelt.A hatás ugyanolyan régi iskola volt, mint a fényes rézgombok régebbi Gunners főnök, George Graham golfklub-blézerjében, a szerencsétlen Wacky Races motorcsizma árnyalataival, amelyeket Penelope Pitstop vagy Don Ameche rendszeresen megmentett a Kereskedelmi Helyekben, ha a Kereskedelmi Helyeket Scorsese rendezte. . – Olyan szégyenletes szélességű hajtókákkal, amelyek Jimmy Cagney-t úgy néznék ki, mint egy új hullámú csípő.A ruhák és az áttört árnyalatok párosításának iránti vágy mellett ez implicit, de egyértelmû üzenetet küld: az Arsenal már nem tart a rendes közgyûlések magánvállalkozás, bölcs fickó. vagy illetékes válságkezelés. Az Arsenal rajongóinak azonban nem kell túl sokat foglalkozniuk ezzel. Kroenke messze nem az első nagyobb labdarúgó-figurától, aki Edward G Robinson stílusban szökött. És a történeti precedens a szimbolizmust is megnyomja.

Howard Wilkinson, aki alkalmanként taposószövetbe borította magát, továbbra is az utolsó angol menedzser, aki 1992-ben Leeds-rel nyerte meg a bajnokságot.Jack Tinn, aki vezette a Portsmouth-ot az 1939-es FA kupához, csapata sikeres futásának minden meccsén gengsztercsikót viselt (Tinn úgy véli, hogy a felszerelés olyan szerencsés, hogy a háború alatt biztonságosan elrejtette őket a klubban).

Aztán ott volt egy hot-shot Hughie Gallacher, aki a Chelsea-ban töltött napjaiban három darab krétás csíkot adott, miközben a Király útján ivott. 1933-ban egy pénteken elküldték vitorlázni néhány szalon ajtókon és a csatornába, miután két délutáni alkotmányozás céljából két Leeds-játékosba ütközött. Másnap azután a Chelsea 6-0-ra fecskendezte a Leeds-t, Gallacher gólt szerzett egyet, és újabb kettőt állított fel. Idős tiszteletben tartott foci stílus, bár a 30-as években élvezte a fiatalságát. De aztán ismét az Arsenal. Ha hiszel a divattel kapcsolatos előjelekben, Kroenke a nyafogók ellenére fordulót tehet az ágyúknak.

Author: admin