Az új szponzornak meg kell egyeznie a Sky költségvetésével, különben a csapat nem nyer – mondja Vaughters

Jonathan Vaughters, a Team Sky világbajnokság-versenytársainak, az EF Education First-Drapac vezérigazgatója úgy véli, hogy Sir Dave Brailsfordnak olyan szponzort kell találnia, amely képes megfelelni a csapat jelenlegi költségvetésének, ha továbbra is uralják a Tour de France-ot. Thomas nem bánta az új megállapodást, mielőtt a Sky támogatta volna a csapat támogatását. Bővebben

„Nem hiszem, hogy Dave tudja, hogyan kell alacsonyabb költségvetéssel vezetni egy csapatot, és még ha így is lenne, az nem maradna meg egy győztes csapat ”- mondta az amerikai, válaszolva a Sky döntésére, hogy kilép a kerékpározásból.

„ Garantált győzelmet ad a Tour de France-n. Annak biztosítása érdekében, hogy újabb hatalmas költségvetésre van szüksége.Véleményem szerint ez unibet online sportfogadás vagy közvetlenül a Sky szponzorjának pótlása, vagy pedig a csapat megszűnik. ”

Vaughters úgy véli, hogy Brailsford energiáját és elszántságát sem szabad alábecsülni. „Nagyszerű képessége, hogy bemenjen a WC-be és húzza ki a csokoládét.

„ Dave-nak van elég ideje, de a hosszabb időtartam működhet neked, vagy ellened. Minden versenyző azonnal elkezdi keresni a lehetőségeket. Az első dolog, amit megtettek a hírek meghallgatásakor, az, hogy felhívják ügynökeiket.

„Dave legnagyobb feladata az, hogy a versenyzők középső csoportját tartsák össze. Határozottan van ideje csere beszerzésére, de magasan kell tartania a versenyző magabiztosságát. Tapasztalataim szerint a nagy ügyletek, mint amire szüksége van, gyorsan megtörténnek.Ha a tárgyalás túl sokáig tart, akkor erre nem kerül sor. ”

A lányoknak tudniuk kell. Áttörő kísérlete, hogy 2017 őszén megkísérelje megmenteni saját csapata szerkezetét, miután szponzorálást hajtott végre az 5 millió dolláros térségben – csapata költségvetésének körülbelül egyharmadában – váratlanul összeomlott, sok álmatlan éjszakát okozott neki, és, amint elismeri, házassága.

“Mindez a stressz hozzájárult a válásomhoz” – mondta. „Hihetetlenül nehéz egyensúlyt teremt az, ha szponzorok keresése közben megpróbálja kezelni mindenki bizalmát.Nagyon törődtem a lovasokkal, és azt akartam, hogy sikeres karriert szerezzenek, de ugyanakkor nem akartam megrontani és tönkretenni az életüket. ”

Vaughters a saját csapata váratlan ecsetének unibet fogadások az interneten pusztításáról beszélt, azt gondolta, hogy potenciális szponzora befektetése „megtett üzlet”. “Azt hittem, hogy megállapodunk.” – mondta. „Döntöttünk az egységes kialakításról és arról, hogy a busz hogyan fog kinézni.”

Figyelemre méltó, hogy a válságot követő egy hónapon belül a Vágás alapkezelő társasága megállapodást írt alá az EF Education First, egy nemzetközi oktatási társasággal, amely lehetővé teszi ragaszkodjon a művelet magához, és folytassa. Regisztráljon a The Recap-hez, a szerkesztõk által kiadott heti e-mailünkhöz.

Ezzel szemben Brailsfordnak hat hónap áll rendelkezésére, hogy kitöltse 30 millió fontnyi vákuumát, miután a Sky váratlanul bejelentette. döntését szombat reggel véget vet a szponzorálásról.A csapat ezt követte azzal, hogy kijelentette, hogy biztosítja „a csapat jövőjének tisztaságát” a júliusi Tour de France előtt.

A Vaughters kénytelen volt értesíteni versenyzőit a válságról, hogy lehetővé tegyék számukra az ajánlatok mérlegelését.

Brailsford most hasonló helyzetben van, ám a Sky all-star csapata feletti átbeszélés már túlsúlyban van, és biztosítja, hogy minden új cím A szponzornak, aki meg akarja őrizni a turné nagy bajnokait, Geraint Thomasot és Chris Froome-t, gyorsan el kell haladnia.

Vaughters úgy véli, hogy a valóságban Brailsfordnak jövő év augusztusáig kell helyettesítenie a Sky elveszített millióit. „A 2019. évi túra végéig tartanak, de ha ez hosszú ideig folytatódik, akkor a csapat nagy része tovább halad.”

Thomas és Froome fizetési elvárásai sikereik ellenére is előfordulhatnak, Nehezen egyeztethetőnek bizonyul, de Vaughters úgy véli, hogy a piac kedvezőbb lesz Brailsford fiatalabb tehetségeihez, mint például a magasan értékelt 21 éves kolumbiai Egan Bernal. Mi a helyzet a Team Sky-vel?A keselyűk már körbevezik a legjobb versenyzőiket. Bővebben

„Bernal talál egy másik csapatot, amely ugyanazt a pénzt fogja elvinni, és a piac felveszi az első 10 srácot a Sky-hierarchiában, de lehet, hogy nem annyira könnyű a versenyzők számára – mondta. „Meg kell igazítaniuk elvárásaikat.”

Noha a Team Sky feloszlatása néhány ember számára rossz hír lehet, Vaughters szerint ez valójában áldásnak bizonyulhat a kisebb csapatok és más szponzorok álruhájában.

“A Sky uralma volt a legfőbb oka annak, hogy nem látott új szponzorokat a sportba.” – mondta. „Ha egy szponzor azt mondja:„ Van 15 millió dollár költeni, tehát nyerhetjük a túrát? ”, Akkor a válasz sajnos:„ Nem, mert van egy 30 millió dolláros csapat, amely összeomlik. ”

„ Sky’s a jelenlét valóban visszatartó ereje volt a megnövekedett szponzorbevételeknek.Most úgy érzik, hogy alacsonyabb áron van rés, és lelkesebben fektetnek be befektetésekbe. ”

Author: admin