Cristiano Ronaldo a hat-trükköt eltalálja, mivel Portugália megtagadja Spanyolországot a hat gólos thrillerben

A bukás után a labdarúgás: egy klasszikus összecsapás, Portugália vezetője, Fernando Santos ezt megelőző napon hívta fel, és kiderült, hogy nem volt messze. Portugáliát kétszer vezette, kétszer Spanyolország kiegyenlített, aztán elvezette a vezetést. De egy perc múlva, Cristiano Ronaldo csodálatos szabadrúgásba csapkodott, hogy befejezze a kalapot, és remek éjszakát adjon egy váratlan befejezésnek. és mindenki számára úgy érzi, mintha a Unibet spanyol egy spanyol edző szavaival eszik volna a steaket, a játék visszafogott. A spanyol Fernando Hierro támogat David de Gea-t a Portugáliával szembeni hiba után. Tovább

Itt Spanyolország találta meg a módját, és Ronaldo biztosan.Portugália szinte győztes lett, a végén – kétszer, sőt, de még ennél is keményebb lett volna Spanyolországban, mint az eredmény. Portugáliának három erőfeszítése volt a célpontra, mindössze öt, és mindhárom belépett. Miután Spanyolország napja volt, látva, hogy menedzserük a délutáni Real Madridba költözik, és elnökük másnap reggel elrepül, hallgatva a szövetségnek és Madrid azzal vádolta egymást, hogy a vereség Spanyolországot sértheti. Mégis az éjszaka nagy részében kevés jele volt annak, hogy Sergio Ramos „kényes napoknak” nevezett tartós hatásai voltak.

Talán egyszerű volt: talán a helyreállítás mindig a lehető legjobban jött vissza, amit tudnak: focizni nagyon, nagyon jól.Lehet, hogy két Unibet nappal a világbajnokság előtt elvesztették vezetőjüket, de Spanyolország még mindig Spanyolország.

És Ronaldo Ronaldo. Spanyolország nem nyert meg, és részben a David de Gea hibája miatt. De míg a késői hangszínszabályozó sajnálatát fejezi ki, kényelmesen kell lennie abban a tényben, hogy még három perc elteltével sem engedte el őket. A félidőt megelőzően nem is jutott el egy másodperc. Spanyolországban is van Isco, Andrés Iniesta és David Silva. Diego Costa-nak is van: az egyetlen nagy kétség, még Julen Lopetegui korától (mindhárom napja), a legnagyobb szükségük pillanatában jelent meg, kétszer pontosan.

Minden sebezhetőséget azonnal teszteltek. Csak két perc múlva ment, amikor Ronaldo Nacho Rodríguez fölé bukott, hogy megnyerje a büntetést, amelyből megnyitotta a pontozást. Az óra 3.30 volt.Öt perccel később Spanyolország úgy tűnt, hogy még mindig zavarba ejtett, tagadta azt a dolgot, ami Spanyolországnak teszi őket: a labdát. Nem tartott. Costa elengedte Silvának, aki egy kicsit megütötte a dolgot. A kockázat azonban maradt. A levegőben és a futáson Portugália gyorsabban, erősebbé, magasabbra nézett. Guedes valóban gyors, de Unibet kétszer nem tudta befejezni a veszélyes szüneteket, csapata a közepén szakadt. Először nem volt biztos benne, mit tegyen, kétségbe vonva, hogy Ronaldo csatlakozik-e a futáshoz.A második, egy csúszós, precíz mozdulattal, amellyel Bernard Silvát a jobb oldalon látta, Ronaldo elhagyta a helyét a térségben, de határozatlan volt.

Míg Spanyolország volt a labda, Portugália vitathatatlanul hordozta a nagy veszélyt . De akkor hirtelen Costa csinálta, amit Costa csinál. Lehet, hogy időnként kínosnak tűnik Spanyolországgal, de ez jó és ő hozta őket szintre, életet adott és megváltoztatta a játékot. Talán megváltoztatta a spanyol bajnokságot is.

Pepével ugrott, először összeomlott bele, alkarra. Pepe összeszorult, Costa folytatta. Megfordult, megállt, megdöbbent, ismét megfordult, távol volt José Fonte-tól és Cédric Soares-tól, és belépett az alsó sarokba, három férfi feküdt a padlón a portugál büntető területen. A spanyol helyettesítők a padról indulnak, mintha megjelentek volna.Christiano Ronaldo ellopja a reflektorfényt Diego Costa legjobb erőfeszítései ellenére Paul MacInnes Bővebben

Ez a játék azonban sokkal több maradt benne. Isco lőtt egy lövést a vonal alsó részén, amely a vonal mentén feküdt, és bár Spanyolországot tagadta, úgy tűnt, hogy visszatértek: a labda gyorsan mozog, Isco és Iniesta kombinálva, Jordi Alba suttogva kint. A Costa, az Isco, az Iniesta és az Alba közötti éles kombináció befejezte Iniesta lövését a Koke-ról, és csak széles körben. mint gond. Guedes, Silva és Ronaldo vezette a versenyt, és közvetlenül a szünet előtt Guedes a terület szélén irányított, és visszatért Ronaldo felé.Lövése elég egyszerű volt, de a De Gea kezéből és a net.World Cup Fiver-be csúszott: regisztráljon és szerezzen napi futball-e-mailt.

A jogorvoslat gyorsan jött. Egy tervezett szabadrúgás – feltehetően Lopetegui öröksége – látta Iniesta klipét Sergio Busquets-nek, aki bólintott a Costa hat yardos dobozában, hogy kényszerítse a célt a közelben. Aztán két perc múlva, amikor Spanyolország ismét a baloldalon dolgozott, a terület szélén Nacho-ba szeletelt rést kapott. A labdát dobta a ugrásra, és mindkettőből kifelé repült. Az érintés és az elhaladás jó volt; most kifogástalan volt. Spanyolország átvette az irányítást, a labdát. Még az alkalmi olés is volt a rajongók között, akik megpróbáltak egy mexikói hullámot eljutni.

Ha ez Spanyolországnak tűnik, úgy tűnt, mint Spanyolország is.A lenyűgöző, terápiás és megérdemelt győzelemre is kitértek. De, ahogy Fernando Hierro, az a férfi, aki soha nem várta el, hogy ott álljon a helyszínen, azt mondta: „Ha valaki olyan, mint Ronaldo, akkor megtörténhet ezek a dolgok.” Játékos értékelésePlayer értékelése

Author: admin