Engedély kérése nélkül Kylian Mbappé belemerült a labdarúgás történetébe

Mbappé 150 millió euróba került, mielőtt megérte. Mivel a piacon több pénz, mint tehetség, az ígéret és az elvárás a valóság árán vásárolható meg. Az ár a média reflektorfénybe fordította ezt a fantasztikus gyermeket, és így megkezdődött a zavarodás szertartása. A futball nagyon komoly játék, de tele van mindazzal, ami mindent megtesz a Unibet labdarúgók idiótáinak elkészítéséhez. Kylian Mbappé-nak mindez megvan – még 166 millió fontnál is olcsóbb lehet. Tudjon meg többet

Mbappé, ebben Az árához és az elvárásokhoz való alkalmazkodás évében jól járt és jól játszott (nem tudja hogyan kell rosszul játszani). A közelről látta Edinson Cavani és Neymar szintű csapattársait. Kiváló oktatás, ha tudja, hogyan láthatja meg, hogyan kell a mobil sportfogadás megfelelő órákat keresni.Kiváltsága volt, hogy képes utánozni az alapvető jellemzőket: Cavani, az egész pályát lefedő csatár nagylelkű törekvése; Neymar varázsa, a sebesség, a készség és a fantázia révén felbűvölte. Arra is kockáztatta, hogy más jellemzőket utánozza, és rosszul „megtanulja”: az uruguayi irigység a brazil iránt (emlékszel a büntetési válságra?); Neymar túlzott, néha bosszantó vágya, hogy egy show-t indítson.

És mindazt, amit egy fontos klubban megtanult, az egyik olyan klubban, amely segít a diadalán, de nem bocsát meg neked, ha nem. Más szavakkal: intenzív nyomás alatt.Ha egy olyan fiatal játékos egy életben jön ki a tapasztalatok koktéljából, akkor nem csupán egyszer, hanem kétszer is jelenség: tehetsége és érettsége miatt.

Mbappé megérkezésekor a világkupára még mindig megfigyelés alatt áll, a várakozás tárgya. Az első néhány játékban sem ő, sem Franciaország nem tűnt kényelmesnek. A középpályás nem tudott folyékonyan előidézni a játékot, és a három kapus rosszul osztotta el a helyet. Megnyerték, de nem győzték meg. De a kiütés szakaszában Messi Argentína állt szemben, és Mbappé egyértelműen megmutatta, hogy tehetsége Unibet olyan magas, mint a várakozások. Ez volt az egyik játék, amelyben a játékos valakiként lép fel a pályára, és hatalmas tehetségének köszönhetően újra valaki másként indul. A futball egy érzelmi, gondolkodást megváltoztató gyógyszer, megkönnyíti az észlelést.Úgy tűnt, hogy a Mbappé szélből és acélból készült, repült és elpusztította Argentínát.

Mbappé azt a napot választotta, amikor Messi és Cristiano Ronaldo elhagyta a világkupát, hogy elindítsa forradalmát. Engedély kérése nélkül, anélkül, hogy diszkréten kopogtatni kellett volna az ajtón, belemerült a labdarúgás történetébe, mindent ellapozva előtte. Az első perctől kezdve úgy tűnt, hogy szélből és acélból készül, repül és elpusztítja az argentin védelmet.

A feltételek tökéletesek voltak. Argentína megpróbálta megtartani a labdát a játék irányításában, de alig tudta megérinteni Franciaországot. Amikor a csapata olyan retorikussá válik a labdával, akkor végül azt akarja, hogy inkább elveszítse azt inkább, mint később, mert ha később elveszítik, amikor az ellenfelek mélyre vannak helyezve, várnak, akkor ugyanaz a jelenet Unibet megismétlődik.Facebook Twitter Pinterest Kylian Mbappé „lépett a pályára Argentína ellen, mint valaki, tehetségének köszönhetően mint valaki más is elindult”. Fénykép: Stefan Matzke – sampics / Corbis a Getty Images-n keresztül

Az Argentína – Franciaország játékban láttuk, hogy Mbappé a cél felé indul, három argentin üldözi háta mögött. Ha nem tudták elkapni: cél. Ha sikerül elkapniuk: büntetés. Argentína szegény volt, de Mbappé óriási volt, olyan pontossággal mutatva azt, amit még nem látottunk Ronaldo óta, az a móka tehetséges brazil, aki elindulásakor olyan volt, mint egy egész állomány, amely becsapódott. | Richard Williams Bővebben

A minőségi és presztízsugrás, amelyet Mbappé Argentína ellen tett, közelebb hozza a labdarúgó csúcstalálkozójához.Látni kell még, hogy mennyire képes, mennyire képes természetesen felélni. Tehetsége nagyobbnak tűnik, mint a veszélyek, amelyek rá várnak. Királysága helyet és labdát igényel, ám nem mindig fogja ilyen könnyen találkozni, mint Argentína ellen. A kockázat az, hogy ebben a labdarúgásban, amely – mint még soha még soha – ünnepélyesen ünnepli a képeket, és mindenekelőtt a képeket helyezi el, inkább eljátszja a játék előállítását, mint a játékot – és nem ugyanaz.

Antoine-val van. Griezmann mellette, akitől megtanulhat játszani, miközben várja a lépést. Tanulhat kollektív értelemben, hogy segítsen a csapattársaknak, taktikailag elkötelezett legyen, és kérje a labdát a lábhoz és az űrben is. Ha teljes mértékben csatlakozik a csapathoz, integrálva az ötlettel, akkor a lépés úgy jelenik meg, hogy nem kell keresnie.A többiek természetesen jönnek, egy kivételes tehetség terméke, amely a következő évtizedben segít leküzdeni azt a unibet fogadási bónuszt nosztalgiát, amelyet Messi és Ronaldo elkerülhetetlen hanyatlása provokál bennünk.

Mbappé újabb dimenzióba lépett Argentína ellen, és a labdarúgás tele van paradoxonnal, valami történt az árával is: ugyanazon a napon bizonyította, hogy érdemes, amit fizetnek érte, az ár megduplázódott.

Author: admin