Felülről lefelé az amerikai férfiak foci közepesen csöpög

„Csak a következő szombaton jönek, hogy megkapjam a trófeát!” mondta Caitlyn * a múlt hétvégén. A nyolc év alatti futball általában a babysitting szolgáltatás, a legjobb móka és a játékosok között igyekszik felkészíteni a készségeket – de Caitlyn hozzáállása új volt a csapat számára. debacle További információ

Az izgalom dicséretes volt, de néhány csapattársa nevezte ki. A Purple Mermaids a csapatmunka, nem pedig trófeákról szól. Caitlyn erre gondolt. – Jövő hétvégén jöttem! – kiáltotta. A gyerekek azt mondják, hogy a legdrágább dolgok vannak.

A felnőtt Caitlynsnek nem kell túlságosan aggódnia: az amerikai női csapat még mindig a 1. helyen áll a világon. Az incidens azonban az amerikai sportág szerkezetébe Unibet ágyazott nagyobb rossz közérzetre utal: mindenki egy trófeát akar csak azért, hogy felemelkedjen.És különösen hatással van a férfiak csapatára. Felülről lefelé az amerikai futballot pamut gyapjú kultúrába csomagolják, ahol senki sem támad, a közepességet jutalmazza, és ritkán következik be a hiba. A Costa Rica elleni küzdelem rávilágított arra, hogy mennyire sérülékeny az amerikai futball legmagasabb szintje. A férfiak nemzeti válogatottát San Jose-ban egy energikus Costa Rica megaláztatta, csak néhány nappal azután, hogy hazafelé zuhant össze Mexikó ellen. A sportolók válaszai? Figyelem.

Úgy tűnik, az amerikai futball egyedülálló, és különbözik a világ többi részétől.Ahelyett, hogy Jürgen Klinsmann edző azonnal lemondott Unibet alternatív link volna a játék után, vagy egy gyors tűzgyújtó találkozón kívül, mint máshol látták, az amerikai Soccer elnök, Sunil Gulati javasolta, mint egy bejövő Trump elnökség, mindenkinek meg kell várnia és meglátnia, mi történik.

„Meg fogjuk gondolni, hogy mi történt ma, és beszéljünk Jürgenrel, és nézzük meg a helyzetet” – mondta Gulati, hűvösen a játék után.

Klinsmann Gulati középszerű ember. A németnek 2013 decemberében, a 2014-es világbajnokságot megelőző hat hónapban meghosszabbították a bejelentett 3 millió dolláros évi szerződést, a rendezvény általában a legtöbb nemzeti csapat edzőjének teljesítménymutatója volt. Ezzel az új szerződéssel bővült a Klinsmann szerepe – az US Soccer technikai igazgatója -, aki a nemzeti csapatprogramok minden szintjét felügyeli.A stabilitás egy dolog, így a munkabiztonság, de a versenyképes teljesítményalapú értékelés is. Igen, 2014-ben átvette a csapatot az utolsó 16-ra, de a célkülönbség azt jelentette, hogy a csapat ugyanolyan könnyen lehetett az első körben. De egyáltalán nem számít. Klinsmann-t legalább 2018-ig zároltnak tekintették, függetlenül az eredményektől. Facebook Twitter Pinterest Jürgen Klinsmann: edző és műszaki igazgató egyben. Fotó: Juan Carlos Ulate / Reuters

Természetesen nem Klinsmannon van. Van is a játékosok. Emlékezz rájuk?Amikor a feltételezett legjobb két – a csapat kapitánya és a csillagcsatár – kilépett Európából a 20-as évek közepén, hogy a Major League Soccer-t a Toronto FC-vel kötött nagy szerződésekhez játssza, nem tükrözi a hazai bajnokság növekedését és erejét. / p>

Többet mond, hogy Michael Bradley és Jozy Altidore, mindegyik 26 éves korában, a karrierjük csúcsán, puha választás volt. Kitűnő, hogy a Toronto FC-nek lehetősége van arra, hogy pénzt nyújtson, ami meghaladja azt, amit az európai játékosok keresnek. Az Ontario-tó nyáron is gyönyörű. De az a valóság, hogy Amerika állítólag a legjobb háztartásbeli tehetséggondolkodónak gondolta Kanadát, nem pedig Olaszországot vagy Angliát.

Egy kegyetlen vicc, amelyet az amerikai futballkörökben kerestek, miután egy fiatal Landon Donovan visszatért Amerikába, hogy csatlakozzon a San Jose Földrengésekhez.Christian Pulisic-szel ellentétben Donovan küzdött, hogy alkalmazkodjon a németországi profi labdarúgáshoz. – Landon nem tudta alkalmazkodni, mert a német hűtőgépek nem olyan nagyok, mint Kaliforniában – nevetett a játékos, aki közel állt a játékoshoz. A vicc éppen így volt, de azt is meg lehetett mondani, hogy az amerikai játékosok hogyan tudnak döntéseket hozni arról, hogy a máshol nem éhező játékosok soha nem fognak megfontolni. Mindig visszatérhetnek az otthoni kényelemhez. Donovan a klubban karrierjét az MLS-ben játszotta, néhány rövid hitelt a Premier League-ben az Evertonnal.Ezek többnyire újdonsági események voltak, de megmutatták, hogy Európában a tehetségük volt – amikor azt alkalmazták. helyesen fogalmazott meg az országban a profi játék egészségének barométereként. Az MLS túlélése egy szinten bizonyítja sikereit, de ez is olyan baj, hogy a vezetők a stabilitáshoz szükségesek, a középszerűséget ösztönzik, ha nincsenek következményei a kudarcnak.

Az MLS csapat valóban szörnyű és befejezze a halottakat, ami utolsó volt a konferencián. Az egyetlen következmény az, hogy egy nyolc év alatti „legjobb szerencsét a jövőre”, amikor először válogatsz néhány új játékoshoz. Az MLS egyike azon kevés professzionális labdarúgó ligáknak a világon, amelyek nem használnak promóciót vagy kiesést.A kihívás, a bajnoki bennfentesek mondják, hogy a csapattulajdonosok soha nem fognak egyetérteni egy olyan rendszerrel, ahol saját hiányosságaiknak lehetnek következményei. A lényeg az, hogy ha a professzionális sportnak könyörtelenül versenyképesnek kell lennie, akkor a lila mermaids nyolcas alatt egy olyan bajnokságban játszanak, amely annyi következményekkel jár, mint az MLS. Ez lenne Sunil Gulati, aki az MLS biztos Don Donberber jelölését követően 2006-ban az US Soccer főnöke lett volna, és 2010-ben újra megnyitották a második futamidőre. És 2014-ben. Gulati az igazgatótanácsának következő választásán 12 évig fog dolgozni.A birtoklása egybeesett az ország és a régió sportágának fenomenális növekedési időszakával, de még Mike Bloomberg, egy 12 éves New York-i polgármester polgármestere volt a választások során.

Gulati is A Concacaf alelnöke, pénzügyileg és erkölcsileg helyreállt, miután egy FBI-próba megfertőzött a magjához. Gulati is Fifa újonnan verttestű tanácsán ül, de nem beszélt részletesen az FBI-vizsgálatról, az amerikaiak és a Concacaf szerepéről, és nem válaszolt olyan kérdésekre, mint például az amerikai vezető Chuck Blazer-rel való kapcsolata.

< p> Korrupció Gulati küszöbén történt, és lehetőség nyílt beszélni. 2015 júliusában az Egyesült Államok Soccer képviselőit hívták fel a szenátusi albizottság meghallgatására Washington DC-ben.Az FBI vizsgálata fényében a bizottság azt akarta tudni, hogy mi folyik ez a futball üzlet. Gulati, aki ismeri az összes választ, nem volt hajlandó részt venni. Ehelyett az amerikai Soccer vezérigazgatója, Dan Flynn szembesült azzal a kérdéssel, hogy nem tud róla. Nincs javaslat arra, hogy Gulati korrupt vagy bármilyen bűncselekményben részt vesz. De ha 2018-ban úgy dönt, hogy újra fut, akkor valószínűleg nem fog választani.

Mégis senki sem igényel pánikot, különösen a nemzeti csapat Costa Rica elleni eredményét illetően. A Concacaf világbajnokságának minősítő rendszere úgy van kialakítva, hogy a legközepesebb csapat kap egy második esélyt Oroszország számára.Ha az Egyesült Államok nem tud a harmadik helyen állni a Hex-ben, Klinsmann csapata mégis befejezheti a negyedik helyet, és az ázsiai ötödik legjobb csapat ellen játszhat le, bár ez kétségtelenül nehezebb, mint közvetlenül a Concacafon keresztül. p>

Talán Caitlynnek igaza van. Olyan kultúra alján van, ahol csak felfelé fordul, és egy trófeát kap, és ritkán támadnak. Ritkán következik be a hiba. Mindenki játszhat. Alternatívaként, az egyik edzője, úgy döntöttek, hogy ezen a szombaton nem kap semmilyen díjat. Ebben a szezonban minden játékosnak van egyfajta karakter-meghatározó minősége, amely a liga által biztosított lábszárú trófeához kapcsolódik. Caitlyn a „Mindig ott lesz a csapatmárkaidnak”, ami pontos és megfelelő.Minden játékhoz jön, és keményen próbál.

Ami több, mint az amerikai férfiak válogatottja. Caitlyn valószínűleg megölel. Ami ebben a nagy, kemény, világban csak az amerikai futballra van szüksége. Menj, Mermaids.

Author: admin