Fernando Hierro helyes ember, aki egyesíti Spanyolországot – mondja Irán Carlos Queiroz

Most ők az utóbbi három spanyol menedzser közül kettő. Között a harmadik embert, Julen Lopetegui-t Spanyolország a világkupát megkezdése előtt elbocsátotta – mert aláírta a Real-ot. Egyik sem lenne különösen feltűnő 15 évvel később, kivéve, hogy mivel Spanyolország szerdán áll szemben Iránnal, egy negyedik ember befejezte ezt a kíváncsi, alakított kört Kazanban.

A Real menedzser 2003-ban Carlos Queiroz lett a Del Bosque helyettesítésére – és kiderült, hogy gyakorlatilag az első dolog, amit tett, az a meggyőzés, hogy Real meggyőzze Hierro-t.Nem sikerült, de összejönnek, és szemben állnak Irán és Spanyolország ügyvezetõivel.

„Már régóta viseltem ezeket a ruhákat” – mondta Queiroz, míg Hierro azt mondta: „Azért jöttem ide egy öltönyt és elhagyom a melegítőt. ”

Queiroz edzői karrierje 37 évre nyúlik vissza, miközben Hierro menedzserszakasza egyedülálló volt a Real Oviedo második szintjén, és nem volt szándékában ezt elfoglalni. vagy bármilyen padra, amíg a válság kitört. Az iráni menedzser azonban továbbra is ragaszkodott hozzá: „Hierro a megfelelő ember ahhoz, hogy egyesítse a törött Spanyolországot.

„ Mindenki, aki már régóta játszik játékban, tudja, hogy a futball mindig képes valami új megmutatására, tehát nem meglepő, hogy Spanyolország elbocsátotta Lopetegui-t. ”- mondta Queiroz. „A dolgok bármikor megváltozhatnak. Furcsa helyzet volt, és most elmúlt.De számomra ironikus: annyira harcoltam, keményen próbáltam [a Real sportrendezője], Jorge Valdano-val, hogy Hierro legyen játékos, hogy megmentse a helyzetet. Annyira harcoltam érte…és most a másik padon ülök.

„Tudja, hogy csodálom. A döntés nehéz volt, de ismerve őt, minőségét, ő a megfelelő ember. Ő egy ember, egy személyiség, aki biztosan képes erre. Láttuk, hogy Portugáliával szemben a zsákmányt egyáltalán nem figyelték meg. ”Facebook Twitter Pinterest Fernando Hierro szerint Carlos Queiroz fantasztikus munkát folytat Iránnal hét éve, hozzáadásával:„ Ez nagyon kemény játék lesz. ”Fénykép: Jean Catuffe / Getty Images

Később, amikor Hierro-val közölték az iráni menedzser szavait, azt mondta: „Tudom, hogy abban az évben, amikor elhagytam a Real-ot, valóban akart engem. Nagyon jó kapcsolatunk van.Jól ismerem Carlos-t, és már régóta tettem. Örülök, hogy beszélgettem vele a futballról. Hét éve fantasztikusan dolgozik együtt Iránnal. Nagyon világos ötleteik vannak, és ez nagyon kemény játék lesz. De a játékosok játszanak. A padon ülünk. ”

Ez a vonal Hierro diskurzusának középpontjában volt, mióta váratlanul és kissé vonakodva váltotta át Spanyolország sportrendezői és menedzser szerepét. A játékosokról szól.Többször beszélt a lehető legkisebb változásról, és úgy írta le, hogy Lopetegui ezen a oldalon „szerzői jogi védelemmel rendelkezik”, és inkább a válság visszaszorításával és az egység elősegítésével foglalkozik. A „család” egy gyakran használt szó.

Hierro különösen gyorsan megvédte David de Gea-t, miután hibája Cristiano Ronaldónak adta második gólját a pénteki 3-3 döntetlenben, ragaszkodva ahhoz, hogy a többi „család” ne hagyja el a kapust. A játékosok hamarosan követték Sergio Ramos csengetését: „Nem arról szól, hogy soha nem hibázunk; arról szól, hogy soha nem adunk be.De Gea mindig a csapatomban van. ”

Mivel Spanyolországban nagyrészt fiktív vita indult arról, hogy el kell-e dobni a Manchester United-birtokost, a véletlen menedzser rájött .Cristiano Ronaldo hat-trükkre csapott Portugáliában. tagadja Spanyolországot a hatgólos thrillerben. Tovább

Arra a kérdésre, hogy beszélgessen-e De Gea-val, Hierro válaszolt: „23 játékosom van, és ugyanaz a gyógyszer nem mindig működik mindenki számára. Játszik. Lazuljon el. Teljesen bízunk benne.Ő a világ három legjobb kapusa közé tartozik, és abszolút bízunk benne a munkájában. ”

Queiroz szívesen dicsérte azt az embert, aki 2003-ban soha nem volt vele dolgozni, megjegyezte, hogy Hierro dolgozzon a világ néhány legjobb futballyával. “Nem vagyunk olyan szuper emberek, mint a spanyol csapat sok játékosának, és nem mondom a neveket, mert nem kell tőlem eográfiák” – mondta. “De feláldozunk, munkánk és koncentrációs képességeink vannak, és minél nehezebb, annál nagyobb vágyunk van.”

A spanyol játékos rávilágítva, Queiroz azt mondta: „Még nem van idő számomra, hogy 23 játékost nevezek. Engem csak az aggaszt, hogy a játékosok erősek és koncentráltak. Mint mondtam, nincs supermenünk, de együtt szuper dolgokat csinálhatunk. ”

Author: admin