Gordon Strachan továbbra is Skócia vezetője marad, mivel az SFA teljes támogatást nyújt

Gordon Strachan-t a skót labdarúgó-szövetség fórumának egyhangú támogatása biztosított, és a Scotland menedzsere folytatja a fórum tagjai felgyorsult megbeszéléseit a jövőjéről és elfogadta azt az állítását, hogy a múlt heti 3-0-as vereség ellenére megfordulhatott a világbajnokságon Angliában.

„A tanács meg van győződve arról, hogy még mindig éhezik ezt a kihívást, és 2017-ben négy otthoni selejtezőnk van, hogy megújítsuk kampányunkat. A Gordont egyhangúlag támogatjuk a képesítési kilátásaink fejlesztésében. ”

A pénzügyi megfontolások elkerülhetetlenül szerepet játszottak az igazgatóság döntésében. Strachan évente mintegy 500 000 fontot szerez, és 18 hónapot töltött be egy új szerződésre, amelyet 2015 októberében írt alá.Mark McGhee és Andy Watson hátsó szobatársaival is rendelkezik. Skócia 1998-as nagy versenyre való jogosultságának elmulasztása súlyosan érintette az irányító testület erőforrásait. A bizottságnak nem kellett megbeszélnie a Strachan-t egy december elején megrendezett találkozóig, de meglepő módon úgy döntött, hogy csütörtökön bizalmat szavaz. Mindannyian rendkívül csalódottak voltunk a pénteki este eredményeivel, de a teljesítményünk tükrében még mindig úgy gondolom, hogy visszaállíthatjuk magunkat a csoportban.Még mindig 18 pontot kell játszani, és a játékosok, a személyzet és én, mint a korábbi játékokban, mindent meg fogunk adni, amire szükségünk van ahhoz, hogy a dolgokat megfordítsuk. visszatérés egy nagyobb verseny döntőbe. Annak ellenére, hogy nehéz volt elkezdeni a kampányt, úgy vélem, hogy ez a játékoscsoport, a támogatóinkkal együtt, maximalizálhatja esélyeinket egy játszótéren, kezdve a Szlovéniával szembeni otthoni mérkőzést márciusban. >

Author: admin