Steven Gerrard tárgyalásokat folytat az MK Dons-szal az üres vezetői pozícióval kapcsolatban

MK Dons ambiciózus megközelítést tett Steven Gerrardra a klub új menedzserévé válása miatt.

Az egykori Liverpool és Anglia kapitánya a következő lépést tervezi, hogy a karrierje a következő héten megerősítse, hogy nem fog megújítja szerződését az LA Galaxy-val. Az egyik lehetőség az MK Dons vezetői álláshelye, akik előzetes megbeszéléseket folytattak a 36 éves és képviselőivel az edzői karrierjének lehetőségéről egy olyan klubban, amely jelenleg a League One 21. helyen áll.

Pete Winkelman, az MK Dons elnöke a legkorszerűbb vezetői kinevezést keresi, mivel Karl Robinson hat hónapos hivatali ideje a múlt hónapban véget ért, és Ryan Giggs és Frank Lampard is összekapcsolódott a munkával.Richie Barker a Robinson indulása óta átmeneti díjat fizetett, és a szombati bajnoki mérkőzésen a Bristol Rovers-nél marad. A Steven Gerrard sokkal jobb turista volt, mint egy LA játékos. Tovább

A Gerrarddal folytatott tárgyalások csak embrionális stádiumban és az egykori Anfield kedvence az elkövetkező hetekben minden lehetőséget meg akarja vizsgálni, mielőtt eldönti, hogy folytatja-e a pályafutását, elfogadja a játékos / edző szerepét, vagy menjen a menedzsmentbe.A kijelentésben, amelyben kijelentette, hogy a LA Galaxy-ból kilép a kedden, a középpályás azt mondta, hogy „lehetőségei vannak a pályán és a pályán”.

A Liverpoolba való visszatérés, ahol 17 éve szerepelt, továbbra is valószínűsíthető. Gerrard rendszeresen lépett kapcsolatba Jürgen Kloppdal, mióta tavaly októberben lett a menedzser, és meglátogatta a klub Melwood edzőterületét az MLS szezon szünetei alatt és a közelmúltbeli sérülések kezelésére. Bár Klopp a Gerrardnak a Liverpoolban való visszahívására fogadja el, a klub korábbi kapitányának először az első csapat szintjén kell edzői szerepet vállalnia, és még el kell döntenie, hogy hívjon-e időt karrierjére.

Gerrard az MLS-hez való csatlakozás óta punditként dolgozott a BT Sport számára, de szívesen mozog a coachingba, és az Uefa A licencéért dolgozik.Öt gólt szerzett 34 előadásban az LA Galaxy-nál, és a távozása várható volt, miután Bruce Arena csapata a Colorado Rapids szankcióit megverték a nyugati konferencia döntőjében.

Author: admin